אם לא היום אז מחר ?

אם לא היום אז מחר ?

נמאס לי ! יש לי פרוייקט בביולוגיה שאני חייבת להגיש אותו עד אחרי פורים ואני לא מסוגלת ! כל יום אני אומרת: ``לא נורא, גם מחר יש חופש, אני אעשה את זה מחר...`` ומחר מגיע... אך האם אני אשב ואעשה את העבודה ??? כמובן שלא. כי גם אחרי מחר יש מחר ! ושתבינו, זה לא שיש לי משהו יותר טוב לעשות, פשוט לזה אין לי כוח ! וזה תמיד קורה לי !!! כל פעם שיש לי משהו חשוב לעשות אני דוחה אותו ובסוף אני נדפקת. נמאס לי מעצמי !!! איך לעזאזל מכריחים את עצמך לעשות משהו כ``כ מציק, כשתמיד אפשר לדחות אותו למחר ??? חוץ מזה... מה קורה אנשים ??? שבוע הבא יש לי בגרות בתאטרון - מפחיד ומלחיץ ביותר ! עזבו את העובדה שאני צריכה להסתובב עם חזייה ותחתונים על הבמה... גם כן חנוך לוין. גם אח``כ בטח יהיה לי צרות עם חבר שלי על זה :) וגם אל לי לשכוח שזו בגרות ולכן אני צריכה להתרכז בטקסט ובמשחק ולא בעובדה שכולם הולכים לבהות לי בשומן !!! אוף, אולי גם את זה אפשר לדחות למחר ? ... של שנה הבאה !!!

*may*

New member
מוכר..

כן כן מכירה את מצבך.. גם לי זה קורה לפעמים.. למען האמת גם לי יש עבודה מעצבנת בתנ``כ שהייתי אמורה להגיש לפני פורים ועדיין לא התחלתי אותה בכלל.. כשאני חושבת על זה - זה לא קורה לי בכל המקצועות.. או שאולי בעצם כן.. אבל יש מקצועות שאני לא דוחה את זה כ``כ הרבה זמן..(בגלל המורים במקצועות האחרים..) בכלל בזמן האחרון למדתי לא לוותר לעצמי כ``כ הרבה (מתמטיקה, למשל..) את פשוט צריכה ``לקחת את עצמך בידיים`` (איך אני מדברת?!) או בתרגום חופשי - לא לוותר לעצמך.

mishmish17

New member
גם אני ככה

תגידי, את מבאר שבע, נכון? אני מכירה מישהו מהבי``ס שלך, גם מתיאטרון אבל הוא משתתף בהצגה השניה שלכם, לא ``חפץ``. בהצלחה רבה ביום שני (הבגרות) :)

למעלה