אמרת ש
"ידוע לי שלרוב הגברים זו בעיה , כאילו שהזיון לא יהיה מושלם ללא אורגזמה ושפיכה" אני חושב לרוב
הנשים זה דווקא מפריע. הן מרגישות שהן עשו "משהו לא טוב" ושהן לא תיפקדו. כשזה קרה לי, הרגשתי שנשים שהייתי איתן הסתכלו עלי כמו חייזר כשאמרתי להן שנהניתי גם בלי לגמור (וזו היתה אמת מוחלטת. בדיוק כמו העובדה שהן הסתכלו עלי במבט זגוגי, הנהנו ב-"כן כן" אבל על המצח שלהם נוצרו כתוביות בכתב סתרים שאמרו "יא חרא ! זיינת אותנו פעמיים !..." ) "התרגלנו" לזה שחלק מהנשים לא גומרות (בין אם זו "אשמתן", או "אשמת" בן זוגן או "אשמת" שני בני הזוג). אבל בגלל שהגמירה של הגבר מושגת בדרכים יותר "פיזיות" (בבחינת "שיפשפת - הגעת") כולל מיצג ויזואלי אורקולי בסופו, לנשים מאד קל "לדעת" אם הגבר נהנה או לא (אני כותב במרכאות כי זה לא ממש מדויק. זה שגבר גומר [שופך] לא גורם בהכרח תמיד למה שהן חושבות - או, רוצות לחשוב - שקרה) לשאלה המקורית : לדעתי, אין כזה דבר "מתי גומרים" (מתי מסיימים). אין נוסאות. אין חוקים ולכן גם התשובה של כולם (וזה לא אישי נגד אף אחד) - כולל שלי - לא תהיה בהכרח רלוונטית לגביך. אף אחד לא יעמוד עם שעון וישאל אותך : "סליחה מר בחור... גמרת ? כי עברו 67 דקות ו-13 שניות. יאללה, נגמר הזמן המוקצב לאקט המיני ! "
בדר"כ חוסר היכולת לגמור אומר שאין יכולת "לשחרר ברקס". יש שם משהו שעומד ביניכם ומונע מכם להנות
באמת. זה לא אומר שבהכרח שאתם לא נהנים מהאקט אלא שלא נוצר מספיק גירוי כדי להניע מהלך שבסופו יהיה "שחרור מערכות" (גמירה). יכול להיות שזה גליץ' ביחסים או סתם שאתם "לא עומדים" (תרתי משמע) בציפיות של עצמיכם. תזכור שסקס זה לא רק "פנימה-החוצה-פנימה-החוצה-אוחחח-אוחחח-גמרתי" (יש כאלה שכן, אתה כנראה לא אחד מאלה. לפחות לא במערכת היחסים הנוכחית
) אני אומר : תנוחו (תרגיעו) תלמד
להרגיש אותה. ושהיא תלמד להרגיש אותך. פיזית ומנטלית. יש אנשים שאצלם אם הגוף (פיזית) מנותק מהמוח (מנטלית) - לא יקרה כלום. זה יהיה "פוּל גאז בניוטראל". תזכור את זה - ולא תהיה לך בעיה לזקור
אגב, תוספת קטנה למה שכתבה המכובדת מעלי : נמאס, שורף ואין זיקפה זו סיבה טובה להפסיק את החדירה (זה הכרח הייתי אומר, במיוחד אם שורף). אבל זה לא אומר שאתם צריכים להפסיק את האקט המיני (ואקט מיני, כידוע - או שלא - הוא לא רק חדירה). יש לך עוד הרבה מאד מקומות לטפל בגוף שלה
ויש פה מומחים ומומחיות לנושא, תא-מין לי...
בהצלחה