אם לא אכפת לכם

Rock and MetaL

New member
אם לא אכפת לכם

הכנתי משחק לפני יומיים שלושה ועדיין אף אחד לא נכנס וזה באמת משחק נחמד אז אני מעביר אותו לכאן: אני כול יום בוחר ארבע שירים ואתם צריכים להסביר מה אתם חושבים על כול אחד אני יעשה את המשחק במשך 16 ימים.מתוך הארבעה שירים הראשונים מי שהכי אהוב ינצח וככה בכול יום אז אם הבנתם הנה הארבע הראשונים(כל פעם הקרב ייהיה קשה)המשחק מזכיר את החוליה החלשה של רוני ומהשחק השני שלה. 1.stone cold bush 2.no chump love sucker 3.savior 4.taste the pain

kalista

New member
taste the pain

kalista

New member
חחחח נכון

התבלבלתי לגמרי עם כל המשחקים פה חחח לא שמתי לב
!!!!!

lollapalooza

New member
ואם לא אכפת לך,

זה שלא מגיבים, לא אומר שצריך לפתוח שוב את אותו שרשור בדיוק. אם אתה רוצה- תקפיץ. אם זה כבר לא קופץ ומאוד חשוב לך- תפנה אליי ואני אקפיץ. אבל לא שרשור חדש. ובכלל- אני מציעה למי שיש משחק חדש, שיחכה עם זה בינתיים. כבר נהיה פה מטורף מרוב משחקים.

וגם...

אם אנשים לא עונים, זה לא אומר שהם לא ראו. לפעמים אנשים לא מעוניינים להשתתף במשחק. אל תקח את זה אישית.

Nofar RHCP

New member
היי!!!

וואי כמה זמן לא הגבתי פה!! סורי שפוט המחשב שלי נדפק ואני עכשיו אצל חברה שלי... אז כנראה שאני גם לא אגיב הרבה מאוד זמן... אוקיי אז ככה: 1. שיר מדהים! קצב יפה מעניין פאנקי קיצר שיר טוב. 2. לא מכירה ת'שיר 3. שיר מיוחד כי אין לו את אותו הקצב למשך כל השיר. כלומר בהתחלה הוא נשמע כמו שיר של מערבונית כזה ואז הוא נהיה שונה לחלוטין.. זה מהמם! 4. אין לי מילים גם השיר וגם הקליפ מדהימים!

אני אכתוב רק על חלק-

savior: אחד השירים הכי מדהימים שאני מכירה. שיר מרגש בצורה בלתי רגילה עם מוזיקה נהדרת ומילים מצמררות שליווה אותי בהרבה מקומות. taste the pain: שיר מדליק שאני מאוד נהנית ממנו כל פעם מחדש.

Rock and MetaL

New member
בסדר אז אני יתחיל עוד סיבוב חדש:2

הזוכה הוא:taste the pain(יש!!!) אגב למשחק קוראים 1 מתוך ארבע או.קיי הארבע הבאים הם: 1.minor thing 2.easily 3.fire 4.johny,kick a hole in the sky לחדשים-צריך להסביר כול שיר מה אתם חושבים עליו השיר שיקבל מכל אחד(או הרוב)הכי הרבה דברים יפים עליו אז ינצח.

backstreet girl

New member
אני:

minor thing: זה שיר ממש ממש יפה ואני מאוד אוהבת אותו. בין השירים הכי יפים בבי דה ווי. easily: זה א-ד-י-ר, ת-ו-ת-ח, ע-נ-ק! אני מאוהבת בשיר הזה לחלוטין. fire: שיר פ'אנקי ווחמודי מודי. חידוש מעולה. johny,kick a hole in the sky: אני אישית ממש לא אוהבת אותו.

Latisia

New member
אני:)

1.john kick a hole in the sky- אממ.. שמעתי אותו רק פעם אחת לפני המון זמן:/ אני זוכרת שהוא נחמד חח 2.fire- שיר ע-נ-ק! חידוש ממש טוב לשיר של ג'ימי הנדריקס 3.easily- שיר ממש יפה... בין האהובים עליי ביותר מקליפורניקיישן (יש בו המון טובים) 4.minor thing- שיר נחמד.. לא הכי אהבתי

Rock and MetaL

New member
שלי (C)

1.minor thing-אני לא מת עליו אבל הוא ממש טוב 2.easily-שיר מצוין אני ממש חולה עליו וזה שיר שכיף לשמוע בכול מצב...easily rull!!! 3.fire-אין אין שיר מושלם קצת לא מסודר אבל מושלם אני ממש אוהב את ג'ימי הנדריקס שהוא מלך ברוק...וגם את השיר במיוחד!!! 4.johny,kick a hole in the sky-שיר נחמד אך מוזר כמו כמעט כמו מאדרס מילק אבל אני אוהב אותו!

sLoVaKit

New member
גמני גמני גמני../images/Emo70.gif

JKAHITS (סליחה על הקיצורים אני מאוד עייפה...)---- נחמד,לא רע, מגיע אפילו לנסבל.. minor thing --- אחלה שיר, למרות שכששומעים אותו יותר מפעם אחת ביום, הוא נמאס, ואז אתה לא חוזר לשמוע אותו שבועיים. שורה תחתונה- סבבה אבל נמאס. fire---- מדהים! מקפיץ, שטוף אנרגיות! אבל מה- רק כשאתה במצב רוח טוב... הוא ממש אחלה, גאוני, במיוחד בגרסאות הופעה. easily---- איי איי איזילי... ללא ספק אחד השירים החזקים של הצ'יליס, הפתיחה שלו כל כך גאונית שזה מדהים! הוא טוב, הוא מצויין, הוא אנרגטי, הוא מקפיץ, הוא מטורף והוא פשוט... מושלם!!!!! משקף לחלוטין את הכישרון של הפפרז בתקופת קליפורניקיישן. אחלה שירים ....

למעלה