אם לא אכפת לכם,

אם לא אכפת לכם,

(וגם אם כן), קפצתי להגיד בוקר לא-רע לכולם...צריך ללכת לעבוד קצת
אוייש, שיגמר כבר הקיץ הזה. השמש הזו ממיסה לי איברים שלא ידעתי שיש לי.

בוקר טוף! ../images/Emo103.gif

איפה אתה עובד??? בעעעע....אנשים אני חולה!!!!
אתמול הקאתי כל היום....ונסענו לרופא...והיא אפילו לא נתנה לי כדורים נגד כאבים!!!!@#$%^& אחר כך היא אמרה שנחכה לאיזה רופא אחד.... אז חיכינו וחיכינו...והוא מצידו ישב בחדרו הקט ושתה קפה!!!!! @#$%#%$^ בקיצור הוא הגיע...מישש אותי
ניער אותי
והבטן כאבה לי מוות והוא ברוב חוצפתו לחץ לי עליה!!!! ושאל אותי "זה כואב?" "וזה?" נו ברור שזה כואב!!!! ועוד כשאתה לוחץ ככה!!!! בקיצור נסענו הביתה....עד שבקושי הגעתי לתחנה.... ובבית לא היה לי אפילו כח לעלות לקומה ה-2 (שם נמצא החדר שלי) אז נרדמתי על המיטה של ההורים... ואז ישנתי בערך 3 שעות....והשכנים @#$%^&* הדליקו את הטלנובלה הזאת... נו איך שלא קוראים לה על פול ווליום!!! מה הם חושבים?! שכולם כל כך אוהבים את הזיבולי שכל האלה??? אחר כך סבתא שלי התקשרה...והצילצול העיר אותי לגמרי.... אז בקיצר ראיתי איזו תוכנית אל הוצאה להורג...בררר....והיה לי חם!!!!
!!!! בקיצור אמא שלי סידרה לי מיטה למעטה אצלהם בחדר אבל זה לא לפני שהקאתי שוב!!! 6 פעמים בכל היום!!!! והיום אני מרגישה יותר טוב! מצטערת שבילבלתי לכם בשכל....

../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif מסכנההה..

נאמ.. זה מוכר לי ביותר, כל העניין של ההקאות וכאבי הבטן. בלאט.
בעעע.. וגם העניין של הרופאים.. פעם, כששברתי את הרגל וחשבו שיש לי דימום בוריד [שזה מסוכן- מאוד] הרופא החכם שלי שתה קפה ועישן סיגריות בקשט בלי שאף אחד מפריע לו, בידיעה שיש לו מישהי בחדר שעלולה לאבד בגללו את הרגל שלה.
בכל אופן, אני מקווה שתרגישי טוב יותר כמה שיותר מהר.

../images/Emo5.gif....../images/Emo103.gif

היום אני כבר מרגישה יותר טוב... אפילו אכלתי נקניקיה! וזה בהשוואה לזה שלא אכלתי כלום אתמול...

icודליה

New member
אויש

אני מקווה שאת מרגישה יותר טוף! חוצפן הרופא הזה! ואת הקטע של הלחיצות "סה כואף?" (בכוונה ס') ואני גם מכירה ת'קטע של ההקאות. עכשיו יש לי שאלה.... הקאת מים מכיס המרה או אוכל שאכלת?

לא אכלתי....../images/Emo103.gif

לא אכלתי אז גם לא היה לי מה להקיא... הקאתי את המים ששתיתי וגם את האקמול המגעיל הזה בטעם תות כי היה לי קצת חום.

אוי איזה מסכנה...../images/Emo11.gif

איזה מסכנה... יה... אל תדאגי לא בילבלת לי בשכל... בייביי רוני.

חוצפן. ../images/Emo46.gif

איך הוא מעז בכלל לבדוק אותך כדי לתת לך טיפול שישפר ת'הרגשה שלך? איך?!
לפטר ת'חוצפן!

כן מאמי......./images/Emo103.gif

מן הסתם הלכתי לקפוט חולים....
אוף אנשים למה צריך להיות חולים????? (כן אני יודעת...לחזק ת'מערכת חיסונית בלה בלה בלה). דרך אגב...מה אתם אומרים על הניק שלי? נכון יפה??? או שהשרוטה עדיף???

לא יבניתי....../images/Emo103.gif

וזה עוד הניק שלי....
נורא נורא משעמם לי... בואו נשחק משחק...? בואו נשחק בארצות! רק תגידו מי שנמצא פה...

למעלה