אם כל השאלות למה????????????
נ נעמי 1 New member 6/10/02 #2 אז.... התשובות הם ככה... וככה... וככה... וככה... אפילו שייקה אופיר ז"ל אמר את זה. נעמי
ה הצופה. New member 6/10/02 #7 האמת השאלה היתה בקשר למציצות אבל אני בכלל מעדיף אנאלי אבל מאז שיצאו לי טחורים החלטתי לותר על זה
ק קרמבובת New member 6/10/02 #8 אז אולי באוזן? וכשיצאו לך טחורים גם שם תעבור לאוזן השנייה..עיניים..אף.. תעשה חיים קרמבו מה????????
ק קרן קיימת New member 6/10/02 #10 צופי, יש פתחים שהם ליציאה בלבד ויש פתחים שהם לכניסה בלבד, לצערנו יש מעט מידי פתחים שבנויים כמו דלתות מסתובבות. כל פעולה חריגה עלולה לגרום לתופעות לא נעימות.... כך זאת לתשומת ליבך...
צופי, יש פתחים שהם ליציאה בלבד ויש פתחים שהם לכניסה בלבד, לצערנו יש מעט מידי פתחים שבנויים כמו דלתות מסתובבות. כל פעולה חריגה עלולה לגרום לתופעות לא נעימות.... כך זאת לתשומת ליבך...
ה הצופה. New member 6/10/02 #11 קרןןןןןןןןןן אני לא יודע כמה זמן את מקיימת אבל כל הפעולות החריגות הן נעימות שששש
ה הצופה. New member 6/10/02 #13 יו באיזה שעה נפגשים? מכירה את תנוחת הטלפון המנותק??? אז ככה את עומדת על ארבע ומנתקת לבעל את הטלפון בפנים שיו התחרפנתי היום יוצא להפסקה חוזר עוד שתי דקות יאללה סתמו ביי הגזמתי
יו באיזה שעה נפגשים? מכירה את תנוחת הטלפון המנותק??? אז ככה את עומדת על ארבע ומנתקת לבעל את הטלפון בפנים שיו התחרפנתי היום יוצא להפסקה חוזר עוד שתי דקות יאללה סתמו ביי הגזמתי