אם כל הכבוד לגברים...

אבזץ

New member
אפשר להעביר אליך ישירות?

את השלושה שקלים... מוכן אפי' להתקין אצלי במטבח קופת בחבושה בנוסף לקופת השרצים השוהה שם דרך קבע (מקקים ושאר חיות רעות). לילה טוב

uty76

New member
וכן נופל

תמורת מליון דולר הייתי מוכן לשכב עם דונלד טרמפ - בלי בעיה בכלל

גם אני

אבל הוא לא היה מוצץ לך תמורת 10 מליון. ולא בגלל שלא בא לו למצוץ לך, להיפך, אני בטוח שהוא ישמח מאד למצוץ לך אם הרגע יהיה מתאים והאווירה תהיה נכונה. פשוט הוא עייף כרגע ו10 מליון דולר קוסמים לו כמו 10 אגורות בשלולית בשבילך.

uty76

New member
טוב

אז שיביא את המיליון בלי שאני אשכב איתו... ובעשר שיקנה מטריה לדלג בשלוליות...

uty76

New member
מליון דולר?!

אני מכיר אישית כמה וכמה גברים שתמורת דירה ברחוב עזרא היו מוכנים אפילו להתחתן איתה!

ראשית שנית ושלישית..

מה עם משכב אישה עם אישה?
מה עם כל מה ומי שבאמצע? מה עם פדופילי'ה, זואופיליה ונקרופיליה? ועוד ועוד ועוד.. אדם יעשה בשביל כסף מה שהוא הי'ה עושה גם כך והי'ה צריך פשוט טריגר, נראה לי. סיבה, תירוץ. פשוט הדגל הנושא יהי'ה עם כותרת מסוימת. נראה לי, בכל מקרה. האם זו מכירת ערכים? אינני יודעת. מכירת ה"עצמי", אולי. כל עוד טוב לו ונכון לו שם- בסדר גמור. אם הכסף נותן לו את הצדקת התחושה הטובה או המעשה, בסדר גמור. ה"מליון" הזה נמצא בהרבה צורות שונות, משכורת, "עולם הבא", "הרב אמר", זה COOL, הבגד נראה טוב וכו'.. למרות שלא תמיד היינו עושים את המעשה- אך אנו עושים בכל מקרה, כי יש הצדקה. או שלא. אם אתה שלם עם עצמך ולא משקר לעצמך, מודע- לא תעשה זאת. לא תהי'ה במקום בו לא שלם לך עם עצמך במאה אחוז. או שתהי'ה ותצא משם,ף ברגע שתבין, תרגיש. ברגע שיהי'ה לך מספיק כוח. ברגע שהמאזניים יתאזנו. ברגע שזה יהי'ה נכון לך, בקיצור. מי שלא היה עושה זאת לא יעשה זאת, גם לא תמורת כל ההון שביקום..

מה עם..

משכב גבר שהוא תינוק? קטין? מה עם לשכב עם הורה? עם מישהו בן 100?:) עם רב? עם האפיפיור..? עם המשיח? עם ראש הממשלה? (איזו אסוציאצי'ה..) נגוע באיידס או מחלת מין אחרת? (כי זה הרי עובר גם עם אמצעי מניעה?) ולשכב.. לשכב? לשכב ולעשות מה? טיפול שיאצו?

בתצ1

New member
את צודקת לגמרי..רק ש..

יש קצת הבדל בין אדם שמוכן לעשות הכל בכל מחיר.. לעומת אדם שיעשה משהו רק אם וכאשר לא יוכל לעמוד בפיתוי של ההצעה.. לדוגמא: אשה שמוכנה לשכב בשביל מליון דולר לעומת אשה שמוכנה בשביל מאה שקל.. אני לא חושבת ששני הנשים נמצאות באותו מקום...

בתצ1:)

אדם בוחר, לא מוכן- בוחר, לעשות דברים במודע. נכון, יש נסיבות. אבל זו עדיין בחירה. המחיר הוא מחיר מאוד סבוייקטיבי. הרי מה שלך נמוך, לי אולי מאוד גבוה. והרי ראי, אני מחפשת כרגע מכשיר סלולרי מפני שאינני יכולה (גם זו בחירה) לשלם ולא הוריי ולו 100 שח. מה שנראה לאנשים אולי הזוי. זה ענין של סדר עדיפויות. אדם לא עומד בפיתוי ההצעה אם הוא לא רוצה. כמו הספר Indecent Proposal שהוא גם סרט לא רע (ונדמה לי שזה אחד המקרים בהם הספר נכתב על פי הסרט). המחיר שולי כי הוא מאוד יחסי. הוא רק סמלי, סימבולי. הוא תירוץ, הוא סיבה. סיבה מספקת, סיבה שהיא "אישור". היא הסף, המדרגה. זה משנה האם אדם רק יפלרטט עם אישה או יתנשק עימה או יקיים עימה מין אורלי או אחר? האם זה יהי'ה ברשת או בצ'אט או בסלולרי או ב"שידור חי"? האם זה משנה כאשר הוא במע' יחסים או נשוי או עם ילדים? האם זה משנה שמישהי נוטלת משלשלים או מקיאה? פעם אחת או פעמיים? או בגלל שהיא רק הפעם אכלה יותר מדיי או שזה קבוע? או מורידה 10 ק"ג או ק"ג אחד כאשר היא סובלת מאנורקסי'ה? האם זה פחות או יותר חמור? האם זה באמת עקרוני ומשנה? אגב- מה שכתבת.. האם זה שונה "מוכנה" ו"עושה"? ו"רוצה"? ו"דנה על זה"? מה ההבדל בין 100 ולמליון? מה ההבדל בין אדם שקורא לאישה "מותק" או בשם אחר וכוונתו מינית או צופר ברחוב לבין אדם ששולח ידיים? (טוב כאן זה ממש פיזי) אם ל-ך זה מפריע- תגידי. תעשי. כנ"ל כאן. מה שמשנה הוא המקום בו אדם נמצא, לא?

1, 2, 3, אקשן!

מה קרה? בזמן האחרון רץ פה הרבה כסף.. בתצ זה לא מריח טוב. במקרה הטוב משהו זכה פה בלוטו.

למעלה