אם כבר..

• פותח הנושא ak 1
  • פורסם בתאריך

ak 1

New member
אם כבר..

אם כבר מדברים על גוד שארלוט וישראל,כמה מעריצים אתם חושבים יש להם בארץ?

EleVaTioN

New member
ואללה לאדעת../images/Emo129.gif

הממממ לאדעת אבל מה שאני כן יודעת שלכל חברה שהשמעתי לה אותם אהבה אותם!

מסתבר שהרבה

אני חשבתי שכמעט ואין להם מעריצים.. אבל אני בהרבה פורמים של רוק ופאנק והם מוזכרים כמעט בכל מקום! רק שתדעו.. אני חושבת שיש להם יותר מעריצים מלסאם 41 ולימפ ביזקיט.. שהם להקות הרבה יותר ידועות בארץ מאשר ג' סי.. אבל זו רק השערה כאילו עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי על ג'י סי בערך 15-20 דפים. על לימפ לא מצאתי כמעט וגם אין להם אף פורום!

the z girl

New member
אני חייבת להגיד את זה..

כי עכשיו כשאני חושבת על זה---> זה נראה לי כ"כ נכון! אולי כשאני אתעורר (להגיד בבוקר זה לא יהיה מדוייק..) זה ייראה לי מפגר לדעתי, בעצם זו לא דעה זו די עובדה--> לגוד שארלוט יש הרבה מעריצים בארץ. רק כנראה שהם שקטים, הם לא עושים רעש, מהומות ובלגאנים--> כמו בערך הלהקה.. ולכן הלהקה לא מוכרת בעולם התקשורת הישראלית- כי אף אחד לא דוחף את הלהקה לשם. לא המעריצים (הרבים) ולא הלהקה עצמה.. כי בכנות- לא נראה לי שהם ידועים שיש להם פה יותר מעשרה מעריצים.. והפורום הזה מוכיח שיש להם יותר מעשרה. אפילו אם זה עשרים. לימפ ביזקיט נגיד, או סאם.. הם יותר מוכרים כנראה כי הם כנראה משקיעים (כסף? מאמץ? לא יודעת מה) יותר בפרסום ובשיווק מאשר גוד שארלוט.. ואם זה לא נכון אז אולי פשוט העולם דוחה את גוד שארלוט ומקבל את לימפ ביזקיט.. אממ.. עוד לא הגעתי לנקודה שלי(.) אנחנו (המעריצים) לא עושים כלום כדי להביא אותם לארץ.. נגיד מה כל המעריצים האלה של ווסטליף או פייב או מייקל ג'קסון שהם הגיעו לארץ הנידחת הזו? זה לא שהם התעשרו פה- הופעה אחת בסין והם היו מיליונרים. כי המעריצים שלהם עשו דברים כדי להביא אותם. אנחנו יושבים פה ומדברים אבל לא עושים כלום! (בנושא הזה) ות'אמת, אין לי מושג מה לעשות אז אל תגידו לי להציע רעיונות, זו לא ממש ביקורת אלא רק אממ.. מחשבה שעלתה לי ואם לומר את האמת די מזמן.. הממ.. מזמן מזמן! אין לי זמן לסיים הממ.. המחשב שלי מתוקן

חחחחח

נראה לי שכולנו חשבנו על זה. ואת צודקת אנחנו צריכים לדחוף את ג'י סי לתקשורת הישראלית! אתם רוצים לכתוב מכתב למעריב לנוער וראש 1 ונבקש לכתוב על ג'י סי?

JusT LooK aT Me

New member
וואי זה רעיון טובבב

היי אמממ זאת שוב קולן.. כרגע יש לי שני כינוים זה סיפור ארוך על תשאלו.. קיצור אני גם הכינוי הזה וגם Ocean Fairy.. טוב? יופי בקשר למכתב.. אז בראש1 יש בהתחלה של העיתון פינה כזאת שהגולשים כותבים מה שבא להם.. אני מתנדבת לכתוב לראש1 !! כבר חשבתי הרבה זמן לכתוב להם משו.. יאללה אז אני אכתוב לראש1 סבבה? (אני מבקשת אישור
)

Gc FaN

New member
ראש 1

תגידו מתי לכתוב ואני יכתוב לראש אחד או יתקשר אבל אנשים תשקיעו בזה באמת כי הם באמת באמת שווים את זה נכון?!

EleVaTioN

New member
ואללה עופר...../images/Emo129.gif

יש משו בדברייך!
אבל תחשבו, בקשר לראש אחד והכל עובדה שבהמ מצעד הגדול הזה שהיה להם לכבוד שנה חדשה הם שמו את גוד! וגם פוסטר שלהם והם אפילו זכו במקומות יפים בדירוג הזה (שני-שלישי וכאלה..לאזוכרת אם היה ראשון) זה גם אומר משו..לא?

כן אני זוכרת את זה

יש לי את הכתבונת כל קלסר מורשת ::) וזה זכו מקום שלישי.. אונסנס מקום 2 ולינקין מקום 1 ושמו פוסטר?? אני לא ראיתייי

EleVaTioN

New member
שמו אחד..../images/Emo129.gif

אבל הוא מעפן כזה ובקושי רואים אותם אז חפיף

the z girl

New member
זה מה שמבציע על כך

שיש הם הרבה מעריצים, שפשוט שומרים את זה לעצמם או משהו כזה.. בראש 1 כבר די מכירים אותם.. אמממ.. אבל כשייצא הדיסק (לקראתו..) אולי אפשר לבקש שיעשו עליהם ספיישל או משהו (אמן!
), כי יש להם קהל..

Just TalTi

New member
אם כבר מעריצים,

מהחברות הקרובות שלי, בערך 20... ואני מכירה חוץ מזה עוד מעריצים של גוד שארלוט. יש הרבה כאלה.. שפשוט לא מעורבים ולא מדברים עם מעריצים אחרים.. כמו שאני הייתי עד אתמול =]

../images/Emo153.gif

אני כתבתי למעלה מה אני הולכת לכתוב למעריב לנוער אז תראו ותגיבו! ובאמת ראש1 מפרסמים הרבה יותר על ג'י סי מאשר מעריב.. אבל אני מנויה על מעריב..:) וזה עיתון הרבה יותר טוב אגב! עשיתי סדר בעיתונים הישנים שלי ומצאתי המווווווווווווווווון תמונות של ג'י סי! יהה איזה כיף לי

למעלה