אם כבר....

Silly LoveSong

New member
אם כבר....../images/Emo3.gif

פתחו 3 שרשורי יום הולדת, למה שגמני לא יפתח אחד?! *חצוצרות*אז עדי................ *חצוצרות* המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך!!!!!!! שתמשיכי להיות כזאת חמודה, מצחיקולה, מנהלת טופה ומעריצת אלן מושבעת! מי ייתן ושיחות-הערב שלנו באייסיקיו יתקיימו לעיתים יותר תכופות! (אלא אם כן נמאס לך ממני...
). הממ.. גיל 15. גמני זוכרת את אותו יום ההולדת... והיום אני כמעט בת 18 (זקנה), הזמן טס לו יותר מהר מספידי גונזלס... אז עצתי לך היא לנצל כל יום ביומו עד תום! תעשי בכל יום לפחות משהו אחד שאת אוהבת ואל תדחי למחר את העבודה שאני יכולה לעשות היום. אז שוב, המון המון מזל טוף!!! אוהבת, מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד,
אלינה לנון-ריקמן-אייזקס-מאלפוי-אירי (בעלי החדש).

הייי יו../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני מבינה שהבנת את הפואנטה של כולם לפתוח שירשורים חדשים והפנמת
ח"ח לך
תודה לך
חח אני מזדקנת
חבל ברור שיהיו יותר שיחות באייסי. לא נמאס לי ממך
חצופה, איך בכלל יכולת לחשוב על זה
תודה על כל הברכות
אני אשתדל להפנים את עצתך
וגם לדחות פחות את השיעורים במתמטיקהXD גמני אוהבת אותך מאד מאד
מי זה בעלך החדש
לא מוכר לי....

אז שירד כאן שלג../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

תראו אותי, אני מקורית, אני משרשרת ברכה ולא פותחת שרשור חדש
נכדתי היפה, אני לא מאמינה שאת כבר בת 15
כאילו עברה רק שנה מאז שהפכתי לסתבא.....ובעצם.... עברה רק שנה
אז שתהיה לך שנה מקסימה ומלבלבת, שכל מה שתרצי יתגשם, שתופתעי כל יום מחדש, והכי חשוב- תעשי לי כבר נכדים, אני עוד מעט בת 20

חתיכת מקורית../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

כן אני בת 15
זקנה
תודה על הכל סבתא
*עושה לך נכד* לפני שתהיי בת (0)20 LOL
סתם נו את יודעת שאני אוהבת אותך

למעלה