אם כבר שירים

D o r o t h y

New member
אם כבר שירים ../images/Emo79.gif

עשיתי רשימה אקראית של שירים של הגששים שמצחיקים אותי. מה אתם חושבים עליהם? איזה עוד שירים מצחיקים אתכם? 1. דייג ביום סגריר 2. מרקו פולו 3. דיסקו טנגו 4. שיר הטלפון 5. כולם חכמים כולם 6. עוזי עוזי 7. אלוני ממרא 8. מים לדוד המלך 9. געגועים לשושנה 10. זה מה שיש 11. סיפור אהבה מהחיים 12. כשיבוא המשיח 13. המנגינה היא שקובעת 14. צ'ירי בום 15. למה צחקה מיכל 16. אחותי רוחמה 17. מסעות בנימין מטודלה

אכן בחירה קשה

הבעיה שחלק מהשירים מצחיקים כי הם חלק מהקונטקסט של איך שהם מוגשים, כמו מים לדוד המלך, שם ההצגה ( שרואים להם את התחתונים ) היא השוס הגדול. בשבילי - עוזי עוזי הוא אחד הגדולים וזה בגלל פולי שמשחק שם את האהבל וגם אלוני ממרא נפלא אבל פחות מצחיק. רשימה מקסימה סחטיין.

D o r o t h y

New member
אני מאד מחבבת את

כולם חכמים כולם, הוא מאד מצחיק, וגם צ'יריבום שבכלל מאד הפתיע אותי בזמנו לגלות שהגששים שרים אותו.

sorek2

New member
כמה פעמים אמרתי לך, כשאתה עוקף,

תוציא כנף! אלוני ממרא, עם ההקדמה המועדף עלי, וכולם חכמים כולם, מצא אישה , מצא חוב! רעיון - תחרות השיר האהוב!

D o r o t h y

New member
כן, חשבתי על זה בעצמי,

לכן אני שואלת אילו שירים אנשים אוהבים כי אני לא רוצה לעשות סקר עם חמישים שירים..

קוליפון

New member
כרגע לא עולה לי שיר של הגשש שהכי

מצחיק אותי, אבל לעומת זאת עולה לי שיר עצוב ומרגש מאוד שבצעה השלישיה, השיר "לו יהי", שיר שנוגע לי באופן אישי. משום מה הביצוע של הגשש לשיר הזה הוא המצמרר ביותר שהוקלט לשיר הזה, לדעתי יותר מרגש מזה של חוה אלברשטיין ושולי נתן. אפשר ממש לחוש את הכאב של שלושת חברי ההרכב כאשר הם שרים את הבתים של השיר ובסופו מצטרפת אליהם נעמי שמר, כמו כן אפשר ממש להרגיש את העצב ששרר לאחר המלחמה ואת ההלם הגדול.

danistar

New member
גם כאן אני הורס שמחות

למה לבחור ממבחר כזה נפלא של שירים , כל אחד יפה בזכות עצמו .

royfr

New member
כדאי להקשיב למילים של חלק מהשירים

כמו שאמרו קודם, מים לדויד המלך הוא שיר טוב, כשיר, אבל השוס היה מההופעה המצורפת. שיר כמו "כולם חכמים כולם" - שווה מאד להקשיב למילים (ירון לונדון למי שמעוניין). אני אוסיף ארבעה שלא ברשימה: 1. זאת שמעל המצופה - שיר סנדרסוני מובהק. 2. עובדים עלינו עבודה עברית 3. אף אחד לא קם 4. בננה.

למעלה