אם כבר קפצתי לביקור...

נ.תהילה

New member
אם כבר קפצתי לביקור...

אני חייבת להמליץ לכולכם על דיסק מ-ד-ה-י-ם של אריק קלפטון, שמו: unplugged. אריק קלפטון הוא אב שכול בעצמו, והרבה מהשירים באלבום הזה דנים בשכול, ובאובדן על כל סוגיו וגווניו. ואריק קלפטון הוא בכלל זמר מדהים. מה אני אגיד לכם- התאהבתי קשות!!!

סר גון

New member
תהילה יקרה

שימח אותי לקרוא את הודעתך. סומך ידי על המלצתך - גם אני מת על הדיסק הזה של קלפטון.
קלפטון הוא גיטריסט ענק, יוצר מוכשר וזמר נפלא. את קוראת אחת? יש לך שותפה.......... מקדיש לשתיכן, את השיר שביצועו מרטיט בדיסק - Tears in Heaven

נ.תהילה

New member
../images/Emo13.gif

מנגינת השיר Tears In Heaven היא המנגינה של האתר שנבנה לזכר אחותי. וגם, הצלצול של הפלאפון שלי
- באמת!!! השיר מדהים, וכך גם כל השירים האחרים. ערב טוב!!!

תודה תהילה.

הדיסק הזה נוסע איתי הרבה. אם היה תקליט מזמן היה נשחק.. איזה טעם משובח. אבל תגידי, לא זקן קצת קלפטון בשבילך? :) מעניין, לא ידעתי שהוא אב שכול. ושלום לך סר. ברוך השב. באמת שיר, אה.. כן. תודה.

אמיר72

New member
קלפטון

הבן שלו נהרג בילדותו, נפל מהחלון של הדירה או תאונת דרכים, לא זוכר.

סר גון

New member
לפני השיר,

אשר אני מקדיש לעצמי, הוא אומר: .... See if get this one איפה את יקירתי? נעלמת. Layla, You got me on my knees" "... Layla

yoram114

New member
Tears in Heaven

נדמה לי שזה שם השיר. שיר מצמרר המדבר האם תזהה אותי כשאגיע לגן עדן, בנו נפל מגורד שחקים נדמה לי שהילד היה בן 3. כל פעם שאני שומע את השיר דמעות עולות בעיניי, כי זה כ"כ אמיתי ולומר את האמת יש לי בסיס הזדהות, דהיינו מה קורה עם אופיר עכשיו, האם קיים המושג גן עדן? להרגשתי עדיף שכן, אבל מעבר לזה אין לאף אחד תשובה, אף אחד לא היה למעלה וחזר עם רשימת תשובות. מצורף השיר (כבד, כבד): Tears In Heaven Eric Clapton and Will Jennings Would you know my name if I saw you in heaven? Would it be the same if I saw you in heaven? I must be strong and carry on, 'Cause I know I don't belong here in heaven. Would you hold my hand if I saw you in heaven? Would you help me stand if I saw you in heaven? I'll find my way through night and day, 'Cause I know I just can't stay here in heaven. Time can bring you down, time can bend your knees. Time can break your heart, have you begging please, begging please. Beyond the door there's peace I'm sure, And I know there'll be no more tears in heaven. Would you know my name if I saw you in heaven? Would it be the same if I saw you in heaven? I must be strong and carry on, 'Cause I know I don't belong here in heaven.

זה אחד מהשירים האלה,

יש לו כמה ביצועים. אבל לטעמי, בדיסק ההוא.. אין עליו. היו תקופות שלא יכולתי לשמוע אותו. הייתי מדלגת עליו. עוברת לאחרים שגם.. מבוצעים נפלא. ואז כשחוזרת אליו, כמו אל חבר טוב, אז הוא אחר. גם המלים אומרות משהו אחר. צריך לתת לו לגעת בך, כדי להרגיש.

למעלה