אם כבר עזרתם לי פעם אחת..

אם כבר עזרתם לי פעם אחת..

אז הנה עוד בעיה: אני יוצאת עכשיו עם בחור, שאם להודות באמת כל הסיפור איתו התחיל מזה שהוא פשוט נראה טוב. כלומר הבחור נכנס היה אלי למשרד ואני מיד מתחילה להרגיש ויברציות. בנוסךף לזה יש לי מזל והוא גם חכם בנוסף ליפה אבל : אנחנו כל כך שונים אנחנו לא מסכימים על שום נושא , ממש כלום. ובנוסף לכל זה , אני , ככל שרוצים אותי יותר , אני פחות רוצה. והוא מאוד רוצה. אז עכשיו אני לא יודעת אם ההתלהבות שלי שככה כתוצאה מחוסר ההתאמה או שחוסר ההתאמה הוא תרוץ שלי לברוח הפעם. ובכל מקרה אני לא יודעת מה להגיד כדי שזה יגמר יפה. בקיצור אני בבלגאן.

shahardan

New member
ניסיון לעזרה

אם יש חוסר התאמה אין מה לחפש ביחד. ישנו דבר אחד שיש לי שאלה כל היחסים התחלו ופתאום גילית שאתם לא מתאימים? אז יש שתי אפשרויות: 1)יש לך פחד ממחויבות 2)אין התאמה בכל מקרה בלי חשש "לכול סיר יש מיכסה".

voguemaster

New member
אולי הבהרה קלה

זה שאתם לא מסכימים, לאו דווקא פוגע בעניין. ניגודים נמשכים. השאלה היא כמה התנגשויות יש בנושאים עם חשיבות גדולה באמת.. שנית, ומה שנדמה לי שקורה לך זה פשוט שההתלהבות שלך נעלמה כלא הייתה רק בגלל שבתת מודע את מחפשת תירוץ לברוח מהדבר המעניין (אולי טוב ??) שמגיע אלייך כרגע.. כלומר, כל מה שרשמת זה בעצם תירוץ אחד גדול כדי לברוח מכל העניין, ובתת מודע זה ללא ספק מוריד את ההתלהבות שלך. אלי

טל קר

New member
קודם להחליט אם הוא כן או לא מתאים

לך מבחינתך. אם כן, בהצלחה. כדאי בהזדמנות לברר בינך לבין עצמך (ואם זה לא הולך אז להעזר בעזרה חיצונית) למה אם מישהו רוצה אותך את מתחילה לא לרצות אותו. או יותר נכון, למה אם מישהו לא רוצה אותך את כן רוצה אותו. כלומר אם היית בת עשרה, אז מילא. אבל כשאת כבר באמצע שנות העשרים לחייך, בדרך לקשרים רציניים יותר, ועדין התכונה הזו מלווה אותך, זו יכולה להיות בעיה של ממש. אם את רוצה לגמור את זה יפה - "משה, אני צריכה לדבר איתך. לא נראה לי שזה ילך. אתה מקסים, אתה נפלא, אבל אי ההתאמה ביננו גדולה מדי, אז אני חושבת שאין טעם להמשיך את הקשר ביננו על ניוטרל. מאוד נהניתי איתך, ואני מקווה שתמצא את זו שתתאים לך יותר ממני"

N e l l

New member
לילדה הגדולה...../images/Emo68.gif

טוב. קודם כל, לדעתי, עליך להחליט אם הטיפוס מתאים לך או לא. מכל הבחינות. לפחות שתהיה לך כבר דעה מובהקת לגביו, ולא תהי תלויה במהלכים שלו. כל עוד את יודעת מה את רוצה, ודבקה בהחלטות שלך - החיים הרבה יותר קלים, לא כך? שנת, זה נשמע לי קצת כמו משחק של כוחות ביניכם...את רוצה אותו, הוא לא רוצה אותך, הוא רוצה אותך, את כבר לא ממש מעוניינת...אולי אני טועה, אבל אולי ברגע שגילית שגם הבחור מעוניין, קיבלת ליטוף נחמד לאגו, ואיבדת כל עניין? זה קורה הרבה. פשוט איבדת אתגר, בלי שום קשר לחוסר ההתאמה שלכם. הסברה השניה היא, שאתם באמת לא מתאימים. את היחידה שתידעי לומר זאת בוודאות. מה לעשות - גם זה קורה. העטיפה נהדרת, והפנים - מעט פחות. אם זה באמת העניין, אז LET IT GO. במיוחד אם את יודעת שהבחור מעוניין. חבל סתם למשוך אותו באף. אגב, דיברתם על זה? כי במידה והרגשת אי ההתאמה הזאת היא הדדית, מה הוא חושב על זה? ממשיך לחזר אחריך למרות הכל? תשאלי אותו. זה יכול לפתור את כל השאלות. ובהצלחה!!!

למעלה