אם כבר עברתן לפה

מרים 73

New member
יפה ממצו

Aניס

New member
הצחקת אותי, אבל ברצינות

זה יהיה נפלא אם מישהי תרים את הכפפה

טרהקוטה

New member
איזה מגניב זה יהיה

אם מי שתרים את הכפפה תהיה אושייה ותיקה בפורום, וזה יגיע באופן ישיר עם הביטוי "צדק פואטי" (גם "אירוניה" הולך. "סגירת מעגל" יהיה קצת בומבסטי). מי שתפתור את תשבץ ההגיון תזכה בפרס.

efrato1

New member
חחחח קואופרטיב זה טוב

אני כידוע נגד שלטון מרכזי...

אבל אם חייבים אז כניצולת שלטון עריצות אני דורשת שיהיה כאן הליך דמוקרטי:
מי שרואה עצמה כמועמדת שתגיש קורות חיים + תציג מצע ברור לניהול פורום אופנה
יוכרזו בחירות מרכזיות וחשאיות בהן תבחר מנהלת כחולה ושתי ממלאות מקום אדומות
מנדבת את תיבת המסרים שלי כקלפי

או שנשאר ככה

משקולת

New member
אני (כמעט) תמיד בעד דמוקרטיה...

הייתי שוקלת להתנדב, אלמלא הייתי פעילה בועד של אחד הילדים, ומפוצצת מעל הראש בעבודה (במסגרת הפעילות בועד) ובתלונות מצד הורים נרגנים
.

מצטרפת בכיף להצעה של "נשאר ככה"

העוגיות

New member
אני גם חושבת שזה הכרחי

הפורום מוצף בהודעות לא קשורות ובהודעות פרסומיות. שרשורים עפים מהר אחורה רק בגלל העניין הזה. וגם טרולים צצים פה מדי פעם. בקיצור, צריך שמישהו יעשה כאן סדר.

טרהקוטה

New member
אני בעד קואופרטיב,

בנוסף למישהי עם יד בוטחת על המחק. בתכל'ס, זה הדבר היחידי שחברות הקואופרטיב לא יכולות לעשות בעצמן.

fenugreek

New member
איזה סף רגישות

מה מחק?
בסך הכל פעם אחת בודדה בכל עשר או עשרים שנות קיומו של הפורום אמרו לך את האמת שיש לך גוף גברי
ולהיא שיש לה רגלי-בצק

מה כבר קרה?
אין כמו האמת, תאמינו לי, בננות
אני יודע שאתן אוהבות רק להחמיא ולהחמיא אחת לשניה, לא משנה איזה תמונה היא מעלה
אבל בחייכן, פעם ביובל לא כדאי לתבל קצת את הצביעות הנשית האובססיבית הזאת עם קורט פיצפון של אמת נכוחה? ולו למען הגיוון או העניין

pixie lul

New member
אני בעד שכל מי שעוד לא עשתה את זה

תתגבר על המחסום הפסיכולוגי ותעבור לפייסבוק... הרבה יותר קל ופשוט שם טכנית, ומי שצריכה עוד דחיפה קלה, שתציץ בהודעה החיננית שמעלי. בקבוצת הפייסבוק אין אף מלהק דוגמניות שנותן הערות בונות מהיציע.

מי שצריכה עזרה טכנית כדי לפתוח לעצמה פרופיל (רק אומרת שהשם "אפרתו מלכה" הוא שם תקני בהחלט
) מוזמנת לפנות אלי.

למעלה