אם כבר סקר...

סילביא

New member
אם כבר סקר...

אז יאללה הנה עוד אחד: שכל אחד יציין משפט אחד הוא הכי אוהב של דמות מהסדרה ...ולמה. אני התחיל: justin "i just saw the face of god" כשהוא רואה בפעם הראשונה את בראיין. אין לכן ( אני יודעת שיש כאן בנים אבל הרוב קובע) מושג כמה פעמים מצאתי את עצמי אומרת את זה במסדרונות האוניברסיטה....

Randyael

New member
טוב...

אבל בואו נסכם על סקר פעם ביומיים......... המשפט של אמט: "Hey! when your own boy toy gets broken you buy a new one, ha?"

almog66

New member
אוקיי- הנה משפט ממש טוב..

זהו כמובן משפט של בריאן... "Are you coming r going? or coming, and then going? or coming and staying?" ואל תשכחו ש ג´סט איז דה בסט !!!

almog66

New member
שימו לב שרוב המשפטים הטובים הם

של בריאן.. עובדה מעניינת!

רינת4

New member
וואי, יש כל כך הרבה!

לבריאן קיני יש כל כך הרבה משפטים כאלה! הנה אחד: ...He´s gonna get that extra special kick latter" now you can stand around here eating jambalaya" "!!!!!!or you can come upstairs and eat my ass טוב,את המשפט הזה אתם כבר יודעים שאני אוהבת... אני צריכה להיזכר בעוד...

המשפט(ים) שלי

לבריאן יש באמת המון טובים וזכורים... יש המון יפים בפרק האחרון של העונה הראשונה, לדוגמה: "YOUR ALWAYS BE YOUNG AND YOUR ALWAYS BE BEAUTIFUL" "I LIKE TO CALL IT RIDICULOUSLY ROMANTIC" ויש עוד כמה מדהימים מפרק 101: ציטוט של בריאן מפיטר פן: "DONT SAY IT WENDY!WELL NEVER GROW UP!" "TWO SONS"- שחזר גם בפרק 202 וכמובן שיש עוד המון המון ראויים לציון...

pompii

New member
ואיך אפשר לשכוח....

look, i dont believe in love, i believe in fucking its honest its efficient you get in and out with maximum pleasure and minimum bullshit זה משפט טוב, לא??? המשפט של ג´סטין כמובן i just saw the face of god, his name is brian kinney יש עוד המון.........!

רינת4

New member
רק שהציטוט

הראשון הוא של מייקי,לא של בריאן. זה מה שהוא אמר לו בפרק 22: וההמשך שלו(כדי להזכיר) "!you Brian Kinney for fuking sake" או משהו כזה...

רינת4

New member
אה,ועוד משפט:

לא יודעת למה,אולי כי זה אחד הפרקים האהובים עלי(8), אבל אני אוהבת מה שבריאן אמר לג´ניפר שהפילה עליו את ג´סטין: "!your his mother-come and get him" או כשבסוף הפרק הוא אומר לג´סטין: "?Justin-are you comming" (כשאבא של ג´סטין אמר לג´סטין שהוא לא רוצה שהוא יפגוש שוב את בריאן ושלא ידבר על ההעדפות המיניות שלו, ובקיצר-שיסתיר את הזהות המינית שלו...)

CarolineKinney

New member
תיקון קטן.......

הוא לא אמר- I LIKE TO CALL IT RIDICULOUSLY ROMANTIC הוא אמר I prefer to think of it as ridiculously romantic ........סתם לידע הכללי.........

סילביא

New member
באופן טבעי

רוב המשפטים הם של בראיין כי הוא הדמת הפיקנטית ביותר בסדרה. אבל אני דבקה בשלי .....אין על ג´סטין.

למעלה