אם כבר מדברים על נשים...

barr1969

New member
אל תחמיא לעצמכם

גובה עוד ניחא, אבל שנינות? המצב בשוק ממש לא מזהיר. אה, עוד משהו. גבר שנון וגבוה נעים להסתכל עליו וכיף לשוחח איתו, ואם בשביל זה התכנסנו- הגענו על סיפוקנו. אבל לרב, יו נואו, יש עוד סיבה למה מישמשנו את כשרון הדיבור שלו. מה שניסיתי למר ולא ממש הצלחתי, שהרושם הראשון, הוא חיצוני. מכאן לרוץ לדבר על סיפוק, זה כמו לנסוע לנפאל. עד שאתה לא שם, יש לך רק תוכניות.

uri80

New member
נשמע שמסוכן לצחוק איתכן

ואם כבר יש לך כרטיסי טיסה ביד?

barr1969

New member
תמיד יהיה

איזה פקיד יעיל מידי, שיאכזב לך בביצוע. אני אישית לא סומכת על פקידים. מזכירים לי את המילה תפקוד.

uri80

New member
אח, איזו ראית עולם אופטימית.

יהיה טוב, אני אומר.

admor

New member
אני מסתכל דבר ראשון

מה יש לה במקרר!! ואיך אפשר לאכול את זה.

hemi32

New member
נכתב עקב היציאה לעולם הגדול וכו' ..

לפני שנים שמעתי את הסיפור הבא : הייתה בירושלים יפהפייה כמשמעו שחזרה בשאלה , והייתה יוצאת לרחוב לבושה באופן פרודוקטיבי , ומעל הכל היה לה חוצפה נשית עסיסית . בלכתה בין סימטאות מאה שערים הופיע למולה איזה אדמו"ר (לא זה מהפורום...) וסובב ראשו אל הקיר ... כשעברה על ידו אמרה לו באידיש עסיסית "בעסער זאלסט קוקען אופ מיר און טראכטן אויפן וואנט , פון זאלסט קוקען אויפן וואנט אונד טראכטען אויפ מיר ...." ובעברית = יותר טוב שתסתכל עלי ותחשוב על הקיר , מאשר תסתכל על הקיר ותחשוב עלי ! " ולשאלתך : מגניב אותי כשהן לבושות פרודוקטיבי , אני מסתכל איך היא נראית , ואשה שווה זו זאת שיש לה חכמה , שנינות , חוצפה , הומור , ובעיקר שבכל מעשיה היא מכריזה אני 'אשה' .. ...........

hemi32

New member
טעות לעולם חוזרת (תרתי משמע)

פ ר ו ב ו ק ט י ב י !

ובשביל אלה שרוצות את זה רגיש ומתחשב

אני מסתכל לה בעינים, מחפש אם יש שם אהדה , הקשבה, רומנטיקה מתוקה. מסתכל לה על הידיים מחפש את הרכות שהנגיעה שלהן מבשרת. מסתכל לה על הישבן, מוודא שהיא לא תדרוס אותי עם צמיגי טרקטור. מסתכל לה על השפתיים, מחפש חושניות, שובבות, אירוטיקה. מסתכל על השדיים, על הרכות האין סופית. מסתכל על חמוקיה, מדמיין את הצליל שהגיטרה הזו משמיעה כשפורטים עליה. וכשאני מסתכל על כל זה אני מבין שאין איבר להסתכל עליו ראשון ואין איבר להסתכל עליו אחרון, אני חושב שאם היה אלוהים הוא בטח היה אמן, כי גוף אישה זו בהחלט יצירת אומנות אלוהית. ויש רק אחת ששווה להסתכל עליה, היא החברה שלי.

למעלה