באיזו תוכנה השתמשת להכנה? גם אני רוצה.
אם כי נדמה לי שאולי אתכנת משחק, ופשוט אשאב רעיונות מהתוכנה לבנייה שבה נעזרת. מאז הצבא לא נגעתי בשפות תכנות בצורה נורמלית, הגיע הזמן לחזור לכושר. ושיחקתי, אפילו מספר פעמים. לול, אחלה רעיון!
בכל פעם גיליתי דברים חדשים (יוגי הופך לדמות אחרת, בור ובטח עוד הפתעות שפספסתי). * High Score, לא Hi. ואולי יש שגיאות קלות גם בהוראות, לא טרחתי לבדוק. למה לא השתמשת בשפה העברית או ביצעת הגהה קצרה לפני? נחמד יותר להיתקל במשחקים שנקיים מפגמים שטותיים בסגנון. אז, חבל... P-; * אהבתי את התמונות שבחרת! הן לא חרושות (לפחות לא מבחינתי, פעם ראשונה שנתקלתי בהן) ולכן עוררו עניין. * השלב הראשון היה יותר מדי קל (עבורי, בכל מקרה). * שיר הפתיחה ממש, אבל ממש, מוכר לי. משום מה, לא מהאנימה של יוג. יש לי אותו אפילו, הבעיה שאני לא בבית כרגע (סוגרת שו"ש בבסיס), אז אין לי את האופציה להאזין ולבדוק. אני תוהה: מה השם שלו? * באג קליל – אם בוחרים "Scores" במקום "Play", מקבלים את מסך ההפסד (בכיכובו של סטו. מדובר ברמיזה עליו? אתה טוען שסטו לוזר ולשם כך השתמשת בתמונה עם הקשר תמים לכאורה? ניסית לשדר לנו מסרים הישר לתת המודע?). * מבחינת העיצוב היה אפשר להשקיע יותר. כיוון שזו לא היתה המטרה העיקרית, העניין לא קריטי. * המנגינות, הצללים וכד', השתלבו יפה, התאימו ולא צרמו לאוזן. ובקיצור, אשמח לשחק בעוד שלבים. נורא נהנתי, קבל ח"ח!