אם כבר מדברים על משחקים

motios

New member
אם כבר מדברים על משחקים

תראו משחק קטן של יוגיהו שהכנתי עם תוכנה להכנת משחקים, לקח לי יום בערך להכין אותו הוא לא משהו מיוחד אבל נחמד.
את כל התמונות והסאונד לקחתי ממה שמצאתי באינטרנט. זה רק הראשון אז יש רק שלב אחד, שזה כנראה כל מה שיהיה אלא אם כן מישהו ירצה עוד שלב
אז אני יכין אל תצפו לגרפיקה מהממת או משהו... הלינק: http://rapidshare.com/files/89875131/yugioh_game.exe.html תגידו לי אם אהבתם.

Witchcrafts

New member
באיזו תוכנה השתמשת להכנה? גם אני רוצה.

אם כי נדמה לי שאולי אתכנת משחק, ופשוט אשאב רעיונות מהתוכנה לבנייה שבה נעזרת. מאז הצבא לא נגעתי בשפות תכנות בצורה נורמלית, הגיע הזמן לחזור לכושר. ושיחקתי, אפילו מספר פעמים. לול, אחלה רעיון!
בכל פעם גיליתי דברים חדשים (יוגי הופך לדמות אחרת, בור ובטח עוד הפתעות שפספסתי). * High Score, לא Hi. ואולי יש שגיאות קלות גם בהוראות, לא טרחתי לבדוק. למה לא השתמשת בשפה העברית או ביצעת הגהה קצרה לפני? נחמד יותר להיתקל במשחקים שנקיים מפגמים שטותיים בסגנון. אז, חבל... P-; * אהבתי את התמונות שבחרת! הן לא חרושות (לפחות לא מבחינתי, פעם ראשונה שנתקלתי בהן) ולכן עוררו עניין. * השלב הראשון היה יותר מדי קל (עבורי, בכל מקרה). * שיר הפתיחה ממש, אבל ממש, מוכר לי. משום מה, לא מהאנימה של יוג. יש לי אותו אפילו, הבעיה שאני לא בבית כרגע (סוגרת שו"ש בבסיס), אז אין לי את האופציה להאזין ולבדוק. אני תוהה: מה השם שלו? * באג קליל – אם בוחרים "Scores" במקום "Play", מקבלים את מסך ההפסד (בכיכובו של סטו. מדובר ברמיזה עליו? אתה טוען שסטו לוזר ולשם כך השתמשת בתמונה עם הקשר תמים לכאורה? ניסית לשדר לנו מסרים הישר לתת המודע?). * מבחינת העיצוב היה אפשר להשקיע יותר. כיוון שזו לא היתה המטרה העיקרית, העניין לא קריטי. * המנגינות, הצללים וכד', השתלבו יפה, התאימו ולא צרמו לאוזן. ובקיצור, אשמח לשחק בעוד שלבים. נורא נהנתי, קבל ח"ח!

motios

New member
קוראים לתוכנה

multimedia fusion 2 תוכנה ממש נחמדה, אם את רוצה אני ישלח לך, יש לי את המלא. את מבינה בתכנות ? אני נורא מתעניין בזה למרות שכמעט אין לי ידע בזה.. התחלתי ללמוד מספר אבל בגלל העצלנות שלי בקושי למדתי משהו
חיחי קיוויתי שמישהו יזהה את השיר זה הפתיחה של יוגיהו אברידג', סתם בשביל הצחוק
זה מיוגיהו הסרט הראשון. לא ראית את הדרקון הכחול של קיבה ? הוא רק לפעמים יוצא. בקשר לאיות מצטער לא חשבתי לבדוק בכלל וה- Hi-score מביך..
את הבחירה של הניקוד עשיתי בהתחלה ורק אז את מסכי ההפסד וניצחון אז בגלל זה זה השתנה לי.. אני יסדר את זה אחר כך. תת מודע ? מסרים סמויים ? טוב אם הייתי מגלה לך הם לא היו סמויים
סתם זה בגלל שהוא רודף אחרי יוגי אז הוא נמצא שם. העיצוב ככה בגלל שניסיתי לעשות משחק זריז ולהתחיל לצייר היה לוקח חודש אז לא השקעתי ממש. והמנגינות הם מהפס קול של יוגיהו אז זה מתאים
הוא קל ? טוב זה תלוי במזל אחרי 3 חורים, קייבה ודרקון כחול זה קצת יותר קשה... אני שמח שמישהו אהב ! אני יעשה עוד שלב\שלבים יתקן את הבאגים וישלח שוב. והפעם יותר קשה מוהה הה הה !

motios

New member
בדקתי את ההורדה

וזה פועל
אתה מתכוון שהקובץ לא יורד או שההתקנה לא פועלת ? רפידשר זה אתר טוב בדרך כלל, תנסה שוב אולי זה יפעל...

למעלה