אם כבר להיות בשלטון

אם כבר להיות בשלטון

אני מעדיף את אריק על פני מצנע או גם יוסי ביילין. הם לעולם לא היו מעיזים והליכוד גם לא היה נותן להם להחזיר את עזה ואת הגדה המערבית בלי שלום ובלי הסכם אלא סתם ככה לברוח. מי שמחזיר ויחזיר הכי הרבה שטחים כבושים הוא אריק "מלך ישראל" ראש הממשלה הימני הכי "קשוח ונחוש" .ולא יעזרו כל התירוצים וה"הסברים" של הימנמנים פה. לכן על כולנו בשמאל לידום בעת הזו. לא ללעוג, לא לצחוק, אלא לשבת בשקט ולראות איך הבבונים עושים לנו את העבודה.

the man is back

New member
נכון, אתם הפלסטיזים צריכים לשבת

בשקט ולתת לאריק, לעבודה ולשינוי להגשים לכם את חזון פלסטין השלמה.

the man is back

New member
מוטקה, תגיד נחתת ממאדים?!

וחוץ מזה אתה מודה שאתה ערבי

MS6

New member
אסון זה טוב...

הוא מאוד עוזר לכם... הוא מקרב אתכם לחלומכם לגרש את היהודים מישראל.

Robert Peterson

New member
MS6 - אתה 10!!.

במדינות דמוקרטיות מחליפים שלטון ע' הרעת רוב הבוחרים , ברפובליקת פלאפל שלנו ראש קבוצה שולטת יכול להחליף שלטון ע' זילזול ועיוות הכרעת הבוחרים,או "קנית שלטון בכסף,או ייצרת רוב מלאכותי ע' פיטורי שרים- מתנגדים לטירוף הבוס הגדול,וטריקים פסולים מסוג פשרות מזויפות או 14 הסתייגויות שאיש כבר לא יודע מהן. רבותיי, מה אתם עווריים? לא רואים שאנסים את הדמוקרטיה ואת המפלגה שהייתה פעם גאוותנו וכוח לאומי מוביל במדינה.יש מיליון דרכים לעמוד מול הטיירוף הזה. כי צדק בצידנו.למה לא יוצרים חזית רחבה עם מפלגות מחנה לאומי אחרות. אתם חושבים שלהצהיר בטללויזיה שמה ששרון עושה זה בלתי לגיטימי זה ישפיע אליו? קשה לי להבין מה באמת קורה כאן. אז למה אתם שותקים ומדברים רק למחשב? אם שרון מעקב זימון

the man is back

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

ממתי איש שמאל קורא כך לחברים שלו?

שתגדל תבין. שמי שרוצה אותם כאן

וזה אתה אז אתה אוהב אותם אני רוצה להתנתק ולהפרד (תקרא לזה איך שאתה רוצה ) מהם אז אני לא אוהב אותם הם שם ואנחנו כאן וכבר נאמר עליך אתה ילד טוב שחונך לא נכון . אז קבל קצת חינוך ממני על קצה המזלג.......... לא כל השמאל הוא יוסי שריד לא כל השמאל הוא "יחד" אלו הם סתם משתפ"ים יש שמאל ציוני ופטריוטי ותתפלא גם ביטחוניסטי

חוץ מזה תודה ...לקחת זאת ממני...

את הביטוי "פלסטיזים " זה תחביב קטן שלי לשחק באותיות כרגע לא עולה לי דוגמא נוספת בדרך כלל אני עושה זאת לשמות של אנשים

the man is back

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif למעשה הרבה משתמשים בביטוי

הזה. ראיתי את זה בפורום מולדת בדיון על אחמד טיזי. וחוץ מזה שנינו לא רוצים אותם כאן: אתה רוצה להתנתק ואני רוצה לטרנספר אותם.

ומי נראה לך משנינו שיצליח ?

אמנם אני רוצה להתנתק עכשיו כי עד שלא יחוסל עראפת או ימות מוות טבעי אין מה לדבר על מו"מ אבל אחר כך יש להגיע להסכמים הטרנספר שלך לא פתור שום דבר אז הם יעברו למקום אחר וימשיכו במאבק שלהם משם אני יודע שלא שמת לב אך הם לא מתיאשים ולא מבינים כוח למרות הסטיגמות שהימין מדביק להם חוץ מזה אם הטרנספר היה פותר משהוא היו עושים זאת מזמן וכל העם כולל אני היו תומכים בכך.

the man is back

New member
טרנספר זה גם סוג של התנתקות

תשמע, כאשר אתה מדבר על ההתנתקות של שרון, זה בסה"כ מהלך חד צדדי שלא מקובל על הפלסטינים (פלסטיזים), כך שהם לא יתנתקו ממך. אפשרי בהחלט שלטרור יהיה קשה יותר לפגוע בנו אך זה לא פותר את הבעיה עצמה - מדינת טרור בחלקים גדולים מיהודה ושומרון ובכל עזה. כאשר אתה מדבר על טרנספר, הוא פשוט מהווה הכרה שלנו שירדן היא הבית הלאומי של הפלסטינים. אחרי שנבצע את הטרנספר והפלסטינים יעברו לירדן, הם בודאי לא יוכלו להמשיך במאבק משתי סיבות: 1. לממשלת ירדן אין שום אינטרס לסכן את מעמדה ולקרוס תחת לחץ הטרור האש"פי. 2. עצם העובדה שהפלסטינים לא יחיו כאן יגרום לניתוק בינם לבין מולדתם ולאומיותם ותוך כמה שנים הם ישכחו שהם פלסטינים ויתחילו להרגיש ירדנים. הסיבה שרוב הציבור לא תומך בטרנספר היא פשוט הסלידה שחשים רוב תושבי ישראל לשימוש באמצעים שיזכירו להם את השואה.

קשקוש בלבוש . טוב זה מובנה אצלך...

להתעלם מהצד השני של הסיכסוך. אתה לא לבד בסיכסוך יש צד שני. ברצועת עזה ההתנתקות היא מושלמת הם כאן ואנחנו כאן ואם הם לא ישבו בשקט שם הם לא ישבו בשקט בשום מקום ואל תערב את הטרור ההתנתקות אינה קשורה לטרור כלל גם אם לא היה טרור מעזה היה צריך להתנתק. באשר למדינה פלסטינית בירדן זה שייך לעתיד הרחוק אולי זה יתאפשר בעוד כמה דורות כאשר יגמר הנפט של הערבים וכוחם יחלש ואני לא אחכה לכך

the man is back

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

ההתנתקות לא קשורה לטרור? באמת?
כמובן שאתה שוכח שהפלסטינים עושים מאמצים רבים להכניס לרצועה טילים מתקדמים שיגיעו עד אשקלון ובאר שבע. ההתנתקות לא פותרת את איום הקסאמים על שדרות ויישובי הנגב המערבי. מה הקשר בין ירדן לנפט?

למעלה