אם כבר ויסטה ...

ypm

New member
לא יודע מה אתה אומר

אתה רוצה לומר שאם אני מקליד את הסיריאלי בהתקנה של XP, זה יקבל אותו?

RoyBO

New member
(יכול להיות שתצטרך להיעזר באקטיביזציה של

מיקרוסופט ישראל (ליידע אותם שאתה משנמך מביזנס לXP).

ypm

New member
זהו שלא..

גם בקישור שההביא . Nicota כתוב אחרת.. אז שלא יעבדו עליך .

Nicota

New member
לא כל כך בטוח...

--ציטוט-- אז איך מבצעים שנמוך? התקינו עותק של Windows XP Pro תוך שימוש בקוד הרישוי (product key) המצורף לדיסק, וברגע שאתם מגיעים למסך האקטיבציה - מה שאמור לקרות בסוף ההתקנה - בחרו לבצע אקטיבציה בטלפון ולא דרך הרשת. --סוף ציטוט-- נראה לי שהכוונה היא לקוד הרישוי של ויסטה דווקא...

kobi 23

New member
לא מדויק רועי

הסיריאל של הויסטה לא יתאים לסיריאל של הXP גם אם הוא של ביזנס או של אולטימייט מה שכן בתהליך האקטיבציה יש להגיד שאתה משנמך מויסטה לXP ולא יעשו לך בעיות.

kobi 23

New member
אביטל

למחשבים של THINKPAD יש דיסק מיוחד שבו ניתן להתקין או לשנמך את הXP. (יש לי אותו אגב). את פשוט מכניסה אותו באתחול המחשב ולאחר מכן עובדת לפי ההוראות שבמסך ,אין צורך באקטיבציה או בהכנסת סיריאל. לעומת זאת אם את מכניסה דיסק XP רגיל את תצטרכי להכניס סיריאל (לא של ויסטה)

ypm

New member
זה קשור ל SLP התקליטור יתאים לכל מחשבי IBM .

System Locked Preinstallation איני מכיר IBM כך בכל החברות זה עובד על אותו עקרון לדעתי זה לא תקליטור שינמוך מיוחד, אני מניח שזה פשוט תקליטור XP של IBM ד"א אם תנסי הפוך.. להתקין את התקליטור הזה במחשב אחר לא IBM תתבקשי לסריאלי במהלך ההתקה ולאקטיבציה הרגילה .

kobi 23

New member
כתבתי

להתקין או לשנמך ,ברור שזה לא דיסק מיוחד לשנמוך , זה דיסק התקנה רגיל

RoyBO

New member
אתם לא מבינים

קנייה של OEM ויסטה ביזנס או אולטיימייט יש לה שני יתרון בכך שאתה "קונה" איתם או יותר נכון מקבל, רישיון לשנמך לXP מבלי לקנות רישיון חדש של XP, רק צריך לתאם עם מיקרוסופט את השינמוך.

למעלה