אם כבר העלתם את שמי...

GLGGM

New member
אם כבר העלתם את שמי...

שוב לכבוד הוא לי. ועוד יותר כאשר שהמנהלת הדגולה של הפורום מבקרת מפורום המתחרה ולא רק מעבירה ביקורת על התנהגות אלא גם לוקחת חומר ומעבירה אותו ואם הנימוס שמאפיין אותה בקבלת אורחיה, לא מעיזה אפילו להזכיר את שם המתרגם (אלא עם כן היוונית שלה הגיעה לרמה כזאת שהיא מסוגלת לתרגם בעיתון יווני מילה במילה את מה שאני תרגמתי) ולפחות לומר תודה,תחת הכותרת: • טוב ביקשתם קיבלתם!!!!ו 12אניהיא 05:39 13/04 ואני מדבר על תרגום של מאמר של העיתון היווני ELEFTEROTYPIA שאת תרגומו פרסמתי בפורום המתחרה (אתם רואים אני לא מזכיר את השם המפורש...)ב-07.04.03 בשעה 17:50 תחת הכותרת "פנטי או נועז"? פסח שמח וכשר

12אניהיא

New member
תודה לך אנג'לו ../images/Emo140.gif

האמת שאני קיבלתי את התירגום מוכן ולא ידעתי שאתה המתרגם.... בכל אופן גם למי ששלח לי את זה וגם לך המון תודות מקרב לב!!!!! ואנג'לו יקירי אין לי בעיה להגיד שאתה מנהל את פורום מוזיקה ותרבות יוונית בוואלה, אתה רואה זה קל ואני אמרתי זאת. לכבוד לי שאתה עדיין מבקר אצלנו
דרך אגב אני לא מעבירה ביקורת על התנהגות אצלך בפורום מה שקורה אצלך זה עניין שלך ולא שלי, אותי מעניין מה קורה כאן!!! אני אדרבא שמחה שאנשים מדברים על הנושא שהכי קרוב לליבי שהזה מוזיקה יוונית וכמו שאמר פאדי לא משנה איפה העיקר להביא את המושג מוזיקה יוונית לכמה שיותר אנשים.(לי יש אינטרס של פרנסה בזה גם) בכל אופן אנג'לו שוב תודה על התירגום הנוכחי ועל עוד שיבואו בעתיד. יום ניפלא לך ענ

תגובתי

במקום להעביר ביקורת מטומטמת על אנשים, שאתה לא יודע מי שלח למי ולאן, רק שתדע ש|אני שלחתי לענת את הכתבה. ואני לא חושב שאתה צריך בכלל להתערב בפורום הזה אם החלטת שאתה יוצא מפה, אז קפל את הכנפיים ופשוט עוף!!! וכמו שאתה מוריד דברים מהפורום הנוכחי כל אחד יכול להוריד מהפורום שלך!!! ואם אתה מנהל פורום, אז כמו שאמרתי קודם, תתרכז בעניינך או שאני אחזור לפורום שלך ואני אתעמת איתך גם שם!

GLGGM

New member
כמה מזל שיש לי...

שאתה לא יכול להרביץ לי דרך הרשת... מה דרגתך? וכמובן אתה מוזמן לכל פורום לרבות בפורום שאני מנהל במידה ויש לך משהו ענייני לידע את עולם אוהבי מוסיקה יוונית חג שמח ועשר לך

דורון ואנג'לו,,

חברים בואו ביחד נרד מהעץ הגבוה והמסוכן,משם רק אפשר ליפול,,ואת זה אנחנו לא רוצים. יתכן ונפלה פה אי הבנה,ועל זה כולנו מצטערים,בואו ניקח את זה מפה למקומות נעימים יותר. אז לקחת אוויר ולחשוב שיחד זה כח-וכח זה הביחד. תודה על תשומת ליבכם. ציון

למעלה