אם כבר דיברנו על Opeth

vogre

New member
אלבום טוב, הביקורת לא כל כך

לדעתי הלבום מעולה כמו כל אלבום אחר של אופת'. אבל לא ציינת המון דברים, כמו איך האלבום שונה מאלבומים קודמים של אופת', לא כתבת הרבה על כל שיר - משהו כמו שיר כבד עם סולואים וריפים גרואולים ונטיות פרוגרסיביות אפשר להגיד על רוב השירים של אופת'. יש כמה דברים לא מדויקים כמו לדוגמא השיר הרביעי שמושפע מפסיכודליה של שנות ה60 ולא רוק מתקדם או זה שהאלבום הוא לא אלבום קונספט ומיקאל לא כתב את הליריקה 15 שנים. לא ציינת השפעות של אופת', שבאות דווקא מהלהקות הפרוגרסיביות הפחות מוכרות משנות ה70. וגם השפעות של להקות מודרניות כמו טול ומשוגע ששומעים באלבום. כל שאר הדברים שאני יכול לומר הם פחות אובייקטיביים, אבל אני יכול להוסיף שהאלבום הזה הוא אחד הכי פרוגרסיביים, כי הם תיקנו טעויות כמו לנגן אותו ריף במשך 5 דקות עד שעוברים להבא, והמוזיקה מגוונת יותר. גם השינוי בשירה והתוספת של הקלידים(הקלידן מאד, מאד מוכשר, למרות שהוא לא מנגן אפילו סולו מהיר אחד באלבום, זה לטובה). בגלל שאני מכיר טוב מאד את אופת' ואת כל השירים שלהם מכל התקופות לדעתי הביקורת לא ממש דבר אל מעריצי הלהקה.

Rudess

New member
Thank you for your comments

Every one can write in a different way and from his own point of view, that's why it's interesting to see different opinions. You are more than welcome to send me your review of the album to my email [email protected] And by the way, the review is for listeners in general, and not just for OPeth fans. See them next Thursday, looking forward to it.

למעלה