אם כבר בשת"פים עסקינן..

אם כבר בשת"פים עסקינן..

מה השת"פ של יהודית שאתם הכי אוהבים? נא לדרג.
איילת אהבים - עם אריק איינשטיין
באה מאהבה - עם גידי גוב
ביום מסה - עם מתי כספי
בראש אחד - עם דני ליטני
האיש ההוא - עם אהובה עוזרי
חדרים שבלב - עם חמי רודנר
ים של געגוע - עם אסתר עופרים
כשאת בוכה את לא יפה - עם נורית גלרון
סמבה בשניים - עם מתי כספי
סתיו - עם גידי גוב
צער לך - עם אריק איינשטיין
רחוק ממך - עם ברי סחרוף
שיר אהבה (כמו גלגל) - עם גידי גוב ורמי קליינשטיין
שיר הפוך - עם יוני רכטר וכמובן שאם למישהו יש שיר להוסיף, הוא מוזמן

ToMeTiN

New member
מוסיפה, רק כי הזמנת יפה:)

החליל - עם עופרה חזה
דמעות של מלאכים - עם יוני רכטר (ועוד מאותו דיסק נפלא, אבל אני מעדיפה את השיר הזה :))
בודד בודד - עם ארכדי דוכין (קולות רקע נחשב?)

לה, קולות רקע לא נחשב... ../images/Emo6.gif

ואיך לעזאזל שכחתי את "החליל"?
ול"דמעות" יש גם ביצוע עם גידיגוב. חחח דוגרי? אני בעד להצביע גם ל"סינדרלה רוקפלה" עם אסתר עופרים
ביצוע כובש

venustudent

New member
"החליל" הכי יפה

שילוב מושלם בין הקולות של שתי הזמרות האלה. אחריו באים "סמבה בשניים" ו"שיר הפוך" (ובכלל כל האלבום "באופן קבוע וחד פעמי"). אני גם אוהבת את הגרסה עם גידי גוב ל"באה מאהבה".

אני דווקא...

ממש ממש ממש לא אוהבת את "באה מאהבה" בגרסה הדאנסית.. אני מעדיפה פי 1000 את הגירסה המקורית. אבל הכל עניין של טעם
בכל מקרה, יש בה דברים יפים ויש דברים פחות יפים. מעצבן אותי אבל שרוב האנשים מכירים רק את הגירסה מ"עד לאן שהלב לוקח". חבל.

venustudent

New member
אני יודעת שהרבה לא אוהבים את הגרסה

של הדאנס עם גידי גוב... אני סך הכל מכירה ואוהבת את שתי הגרסאות.

Gods Wave

New member
קשה :)

בעקרון השילוב של יהודית ומתי לוקח. גם ביום מסה וגם סמבה בשניים. אבל גם השיתוף עם אסתר עופרים בים של געגוע היה מיוחד במינו.

קרה זה רק הפעם!!! עם אריק אינשטיין!

אבל אם מדברים לעיניין אז: באה מאהבה ביום מסה קרה זה רק הפעם איילת האהבים סמבה בשניים שיר הפוך בראש אחד שיר אהבה כשאת בוכה את לא יפה האיש ההוא צער לך סתיו רחוק ממך חדרים שבלב ים של געגוע ואיך שלא-----------> סינדרלה רוקפלה- קליפ הורס...

../images/Emo194.gif

הממ.. לי קשה לדרג, כי אין אחד שהכי אהוב עליי... אני מאוד אוהבת את "החליל", "רחוק ממך" (כי הוא פשוט... אחחח... אין מילים), "צער לך"... אני חושבת שאני אלך על הדואט הראשון בעצם ששמעתי בחיי, שהוא "שיר הפוך", כשקניתי את "באופן קבוע" בזמנו... (אי שם באמצע-סוף שנות התשעים, לפני שגנבו לי אותו אי שם בשנות האלפיים, כשהייתי בצבא) כי יש בו משהו חדשני, ובכלל השילוב ההרמוני של יהודית ויוני נשמע פשוט מהמם... גם "מה עושות האיילות" הוא אחד האהובים עליי... ואולי בעצם ההכי אהוב עליי מהדיסק הזה (הבאתי כדוגמא רק את "שיר הפוך" כי הוא בעצם הדואט החדשני היחיד שם (ויכול מאוד להיות שאני טועה), שלא בוצע בעבר או שהוא קאבר) הוא הביצוע המדהים של "לילה טוב", שיוני מתחיל לשיר ויהודית מלווה אותו בגיטרה, וכשהיא שרה הוא מלווה אותה בפסנתר.. יש בזה משהו מהפנט שגורם לי להתמכר לצלילים האלה... אני חושבת שמהרגע שקניתי את האלבום, במשך לפחות 4 שנים, הייתי הולכת לישון עם השיר הזה כל לילה....

זה עדיין רקע...

לא משנה חזקים או לא. לעומת הגירסה שהיא מבצעת את זה לבד ב"העיקר זה הרומנטיקה" של יוני רכטר. ביצוע עוצר נשימה.

הממ... האמת?

לא חשבתי על זה לעומק... הקטע הוא שאין שם ממש דואט שהיא מבצעת...היא שרה שני סולואים (הילדה ויוסי) ובכל השאר היא יחסית - רקע. חחח יש לך איזה תסביך קולות רקע, הילה?

למעלה