אם כבר בחירות אז...

wakshlak

New member
מה המגדל היפה ביותר בארץ?

הדגש: אני לא מדבר רק על עוצמה או גובה... מה לפי דעתכם המגדל המעוצב ביותר והיפה ביותר בארץ? הבחירה שלי (תופים): מגדל המפרש, חיפה. ללא ספק המגדל המעוצב והמיוחד ביותר בארץ. אני מאד אוהב את הסגנון שלו והוא מראה לי שעם קצת רצון לא חייבים להיות בנאלים ומקובעים ואפשר לעצב מגדל מיוחד ומעניין. העיצוב שלו מרשים, מעורר גאווה ומחשבה וללא ספק מקום ראשון אצלי. וקשלק.

reshef

New member
מגדלי עזריאלי ומגדל המפרש

לא יכול להכריע בין שניהם. לכל אחד יש את הייחוד שלו.

four seasons

New member
אני בוחר במגדל מבקר המדינה

לא יודע אם הכי יפה אבל הפשוטות שלו מרשימה. בסופו של דבר יש לו צורה של גשר. מחכה לראות אותו כשיסתיים. הייתי רושם שמגדל IBM בש"ד שאול המלך בת"א אבל במבט על האליסטורציה והתקדמות השיפוץ הוא בכלל לא יהיה מה שהיה, וגם לא מתכוונים להחזיר את הפריטים היחודיים שהורדו מהמגדל לפני ה"שיפוץ"

kyle

New member
../images/Emo82.gifרובינשטיין!../images/Emo13.gif

היום גם נסעתי לצפון ת"א ובדרך ראיתי את כל מה שתכננתי לצלם (לצערי לא הייתה לי מצלמה
) את הפלדה של מגדל הממשלה, את מגדל סונול, את מגדל המבקר, ואת בית רובינשטיין.

CityBoy

New member
הכי יפים בארץ

המפרש ובאיזשהו מקום גם מגדלי צמרת.

coconut56

New member
צמרת?

הם נראים כאילו הזיזו מהם כמה חלקים כאילו הם עומדים להתפרק, לא יודע אי אפשר לסביר הם נראים כאלה מוזרים.. והם גם לא מי יודע מה גבוהים ..רק 34 קומות! לא שיש לי משהו נגדם זה בסה"כ אחלה פרויקט אבל מבנה משונה של הבניין

fireman

New member
מגדל היכל המשפט בבאר שבע

לדעתי אחד מהבניינים היפים ביותר בארץ

DerBleistift

New member
כמה לא צפוי...? ../images/Emo6.gif

מה לגבי מגדלי עזריאלי הבאר שבעים? (האנדרטה)

fireman

New member
והנה תמונה של יצירת האומנות

בשם היכל המשפט באר שבע

danezeq

Member
ללא שום ספק

יש רק פרוייקט אחד בארץ שהוא יצירת אומנות אמיתית בקנה מידה עולמי בלי אלמנטים מיותרים שנעשו ללא חשיבה שנועדו סתם למשוך תשומת לב ולהיות "עתידניים" כמו מגדל פלטיניום (בעוד עשור או שניים המגדל הזה לדעתי יהיה בדיחה רצינית (יראה כמו ניסיון למשהו מקורי שלא תפס יש הרבה מבנים ישנים שכשאתה מסתכל עליהם אתה אומר "מה?... כאילו - מה האדריכל ניסה לעשות כאן?" - ככה הוא יראה לדעתי) לפי הדעה הטעם האישי שלי, מגדלי עזריאלי יהיו לנצח "קלאסים" העיצוב שלהם מושלם וחכם, כמובן רק אבל {רק} עם השלמתו של המגדל השלישי מי שלא ראה אף פעם את מגדלי עזריאלי ויתקל בהם בפעם הראשונה - סביר להניח שזה יהיה אחד הפרוייקטים האהובים עליו בעולם אנחנו פשוט התרגלנו, ונמאס לנו מהמגדלים האלה - מיצינו אותם צריך לדעת להסתכל על מגדלים כאילו אף פעם לא ראינו אותם - וזה קשה

K © B I

New member
אני הכי אוהב את..................

עזריאלי! העיצוב המסורטט והחלק שלהם פשוט מהמם ומפתיק אותי כל הזמן! גם אם אין להם את העיצוב הכי מיוחד, הם מיוחדים בכל זאת!

ה מ ש י ח

New member
המגדל הכי יפה לדעתי..

אמממ... אני חושבת שעזריאלי לוקח בגדול. עיצוב מרשים וצורה מעניינת.

למעלה