אם כבר אז כבר ......

שרי42

New member
אם כבר אז כבר ......

אז אני נמצאת באמצע שיעור ומה זה משעמם לי....הזדמנות מצוינת להציץ, לקרוא, לראות מה חדש מה ישן...להזכיר למי שלא זוכר שאני מתגעגעת ואוהבת שולחת לכולם
שתזרח לכם ה-

שרי42

New member
חנצווווווווווווו

מה שלומך יקירה? מה זה משעמםםםםםםםםםםםםם לי בשעוררררררררר..למות! אממה.....יום אחד בשבוע של התפרקות מהעבודה וזה אוטוטו נגמר לייייייייי אוףףף איך זה שכל הדברים הטובים מסתימים מהר?

חן.

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

אז בואי נעשה לנו טוב... ניפגש ונכייף...

שרי42

New member
אפילו קוב משתדל.....

להגיע למפגשים...אז איך זה שאת לא מגיעה יותר? בשבוע הקרוב יהיה לי קצת קשה אבל אחכ´...אין שום בעיה , בכייף.

אפרת.א

New member
שרייייייייייי.......האמא שלו התפוז

הזה.......כתבתי , כתבתי ו....לא נשאר לי אויר - וכתבתי והכלללללל אבל הכל (למזלך) נמחקקקק לי ואני מה זה
... "ציפור קטנה" לחשה לי שאת בשעור - זה נכון?? (בוא´נה תעזבי תיד - לא מגלה לך מי הציפור - קובבבבבבב עזור לייייי) אממממ..."הציפור" (שאגב היא אמממ...לא ממש קטנה כמו שציינתי קודם - זה היה
מה שנקרא "לבלבל ת´אוייב") גם סיפרה לי על איזו ארוחת שחיתות שנערכת בעיצומו של שעור משעמם זה - הנכון הדבר??? ובכלל - מי נתן לך אישור להכנס לאינטרטט באמצע שעור אה??? שאני אבין זה כי השעור כל כך משעמם - או כי את "כזו חכמה" חחחחחחחח מואהההההההה (דיייי ישר על המקום מתחנפת - יודעת שאת "שרה" את החומר ככה גם באמצע השינה:)
עדיין כאן נשמה????

שרי42

New member
סיגל????????????

רגע.... סיגל אחראית על הסלט......אני (קיצור של אנט) היא זו שיושבת לידי..אבל למזלה, הוא לא הספיק להסביר כל כך הרבה חחחחחחחחח כך ש.....

אפרת.א

New member
חחחחח.....אופס.....הסלט עדיין

"תקוע" לי בראש:)) אין דבר , בשעור הבא תסבירי לה

קוב

New member
משהו פה אמר "קוב"?

שריייייייייייי נהדר לשמוע אבל למה? למה לא רואים? חוץ מזה הפסדת טיול ג´יפים. ואני הייתי מה זה עדין.... תשאלי את שלגי ביייי

שרי42

New member
איך זה...

שאירגנתם טיול גיפים דווקא ביום שלא הייתי ממש פנויה לכך הא???????????? אתה חייב לי חחחחחחחח שמחה שנהנתם

למעלה