אם כבר אז כבר

king kazabubu

New member
אם כבר אז כבר ../images/Emo47.gif

מישהו יודע מי שר את השיר ?SEVENTY FOUR SEVENTY FIVE למישהו יש את השיר כי אני ממש מחפש אותו בנרות... בשביל להוציא אקורדים... אם למישהו יש גם אקורדים לגיטרה שיענה בבקשה!

king kazabubu

New member
תודה!

אני מחפש את זה הרבה זמן כבר וברדיו הם אף פעם לא אומרים את שם הלהקה

כי ברדיו לא יודעים ../images/Emo3.gif

לא סתם הם אחלה החבר´ה של הרדיו רק באמת חבל שלא אומרים את שמות השירים הטובים כמו The Connells - 74-75 אני בעד לפתוח תחרות של שדרני הרדיו כנגדנו
טוב דיי אני משוויץ מידיי בניסיון לחפר על העצבות הנוראית ועל הדיכאון הנוראי שתקף אותי מאחר ויותר מחצי מהמחשב שלי נגוע בוירוס שאין לי מושג איך להתמודד איתו כי הוא על המון קהצים חשובים שלי שאני לא יכול למחוק
מיוזיק....

king kazabubu

New member
סבבה תודה

תגיד אתה מכיר אולי אתר טוב של אקורדים או משהו כזה? או אתה יודע איפה אפשר להוריד את השיר?

zViper

New member
אגב,...

ניסית למצוא את השיר ב: kazaa / morphus? סיכוי גבוה שזה ימצא. בהצלחה:) נ"ב: אכן שיר מקסים ומיוחד.

Electrolite

New member
אתר מעולה לאקורדים

אקורדים לרוב השירים הקיימים כולל האקורדים של השיר המדהים כל כך הזה!!! http://www.guitartabs.cc/fetchurl.php?filename=/c/connells/74-75.crd

Solario

New member
אני דיי חלש במציאת שירים,

אבל אני יכול לעזור לך אולי עם הבעיה של הווירוס. אם בא לך, רשום את בעייתך ואני אשתדל לעזור.

avi3000

New member
אקורדים ב....

אתר פצצה לאקורדים :www.e-tabs.org מצטער לא בדקתי את השיר הספציפי אבל יש שם ארכיון עצום... 3000

למעלה