אם כבר אגדות רוק...

noamrap

New member
אם כבר אגדות רוק...

אין כמו כוורת. הלהקה הזו מלווה אותי עוד מתקופת הגנון ואני לא יכול להפסיק לשמוע אותם (עד היום - גיל 33). שלושת האלבומים שלהם - סיפורי פוגי, פוגי בפיתה וצפוף באוזן - מכילים את העיבודים הכי רעננים ומעניינים ששמעתי בלהקה ישראלית (כן, יותר מקצת אחרת וארבע עשרה אוקטבות וששת ותמוז ו... ו....). ההרמוניות הקוליות המושלמות + תפקידי כלי הנגינה המדהימים שלא מתנגשים זה בזה (שילוב של הגיטרות של האחים אולמן עם מוטיבים של פרוג בתיבלון יווני ומצרי) + המילים המטורפות עם הומור הנונסנס של סנדרסון הגאון - כל זה מוביל ליצירה מדהימה שנשמעת כל כך רעננה גם היום. אין ספק - להקת כוורת היא אגדת רוק ראויה ביותר לציון. סנדרסון בגדולתו !!!!!

ThE RhythM

New member
../images/Emo45.gif

בזמן האחרון אני שומע אותם יותר ויותר (באוזניות בעיקר, יותר מומלץ) ואני כל פעם מתפלא מחדש מהעושר המוזיקלי שלהם והעיבודים ה..סליחה שאני חוזר בדיוק על הדברים שלך, אבל כן- רעננים ומעניינים ששמעתי בלהקה ישראלית, והכל סה"כ בתוך שירים שהם פופיים למדי וקליטים במיוחד. צפוף באוזן אחת הקניות האחרונות שלי שאני הכי מרוצה מהן.

melancholy man

New member
כוורת זה

שיעור מצויין לכל מי שחושב שיש משהו רע בפופ. זה רוק (לפעמים נוגע גם בפרוג), זה מקפיץ, זה כיף וכן, זה גם פופ!. שילוב שהיה פעם ללהקות כמו הביץ' בויז, הבטלס, Love, הסטונס והקינקס והיום כמעט ולא רואים וחבל.

Jflyaway

New member
אני יכול להבין

את ההתלהבות, אבל אני אישית לא מתחבר לכוורת, גזוז, וכו' לי אישית הם נשמעים כמו UPGRADE של להקה צבאית. אני לא שופט אותם - אלפי אנשים חושבים כמו נועם וכנראה שיש בזה משהו, אלא שאני חייב להודות שאותי כוורת מעצבנים, במקרה הטוב. ועם כל זאת, יש שיר אחד שאני אוהב...."ילד מזדקן"

למעלה