אם יש לכם לב

אם יש לכם לב

היי לכל האנשים הנחמדים שנכנסו שמקווה שיש להם לב לשמוע אותי ולעזור לי וזה באמת רציני וזה לא סתם כמו תנו רעיונות לפעולות כי אין לי. אני בתנועת הנוער המחנות העולים כן, בתחילת שנה הייתי מדריכה של כיתות ה´ בלבד והיה לנו הפנינג פתיחת שנה כדי לגייס חניכים ובאו לכיתות ה´ כמה ולכיתה ו´ באו איזה 7 חניכות מהביה"ס היסודי שהייתי בו שמאוד רציתי שיבואו משם כי הילדים מאוד מאוד חמודים ונורמלים לא דפוקים כאלה מעצבנים, וכולם הכירו אותי וזה...אז הן באו והן קצת נבהלו מהמדריכים שלהן והן לא חזרו...וגם המדריכים לא התקשרו אליהם ולא כלום ככה שאבד הסיכוי שהן יחזרו. עכשיו אני מדריכה ה´+ו´ מכיוון שהמדריך של ו´ עזב את ההדרכה כי לא הסתדר לו ואנחנו 3 מדריכות ה´+ו´ אבל זה לא הסיפור... היום יום שישי, יצאתי עם חברות לאחר סדר ט"ו בשבט במחנה, ולאחר מכן פגשנו את כל החניכות האלו ועוד כמה בגן העיר (זה בת"א מן מרכז קניות קטן, אבל כמובן שהכל היה סגור סתם הלכנו לשם) ודיברנו איתם, והיה ממש צחוקים, זה נשמע אומלל אולי להסתובב עם ילדות בכיתה ו´ אבל באמת היה כיף, הראנו להן כמה אני משוגעת, כי ניתקעתי בכל מני דברים, והן צחקו וסחבתי אותן שק קמח כל אחת איזה רבע שעה והן נהנו והלכנו איתן למקדונלדס כדי להתחבר אליהן שוב ושנשכנע אותן לחזור. כמובן שהיה מאוד מאוד קשה, כי הן חשבו שזה חרא והכל רק בגלל שלא היה משהו בהפנינג. אין לכם מושג כמה מאמצים אני וחברות שלי (היינו סה"כ 3 בנות) עשינו כדי לשכנע אותן. בסוף הן הסכימו כי הבטחתי להן שהן יכולות להביא פוסטרים של הארי פוטר, המורדים או כל דבר שהן ירצו וגם הן מאוד רצו אוכל ופעולת המורדים. עכשיו הסכמתי כי אחרת אין סיכוי שהן היו באות, לכן אני חייבת את העזרה שלכם, בבקשה תעזרו לי, ה-7 חניכות האלה, ממש חשובות לי-גם בגלל שהן חמודות ואני ממש רוצה שהן יהיו וגם בגלל שגם ככה המחנה שלנו קטן פועל פחות משנה, ועוד חניך שלי עוזב את הקבוצה כי הוא עובר דירה לבאר שבע, ו-7 חניכות בשבילי זה המון וזה יתן לי באמת תקווה להמשיך להשקיע ושבאמת המחנה הזה יגדל, ובאיחוד שאני עכשיו מרכזת מחנה שזה מן קומונר שלישי (ברור שקצת פחות ממה שקומונר בדרך כלל) אני מאוד חייבת את החניכות האלה וחשוב לי להצליח אז אנא מכם: למישהו יש רעיון לפעולה של המורדים, ואיכשהו לשלב אוכל (או פשוט סתם לחלק להם בפעולה), ולא סתם פעולה, פעולה שתשאיר אותן, משהו מצחיק-הן מאוד אוהבות לצחוק... בבקשה, מי שיעזור לי-אתם לא יודעים כמה זה חשוב לי... תודה מראש

כן!!! לי ../images/Emo13.gif

פעולת תאטרון, שלפיה תעשי דברים של המורדים! כלומר, משחקי מי השורה הזו (מריצה ופבלו וכו´ בשביל זה תצטרכו לשבת מול הטלויזיה ולנסות לראות את הסידרה הזו) וכו´..

IDEAS

איזה משחק משל מי השורה הזו? חפצים אולי אפשר מהסדרה, או זה שמישהו הוא הידיים שלו ואז הוא תוקע לו דברים בפרצוף וזה מצחיק, הממ...לדבר רק בשאלות או לפי סדר א´ ב´ לפי איזה תסריט אני יודעת אני אצפה באיזה פרק ואני אראה..איזו מפגרת אני, אני עונה לעצמי...חחח..אם יש לך עוד רעיונות משם שלא חשבתי אז תעדכני אותי! אוקי של מי השורה הזו סבבה תודה... עוד רעיונות מישהו חוץ משל מי השורה הזו? אולי יש לכם חניכים שאוהבים את המורדים ויכולים לתת לכם רעיונות מה הם היו רוצים שיהיה??

משהו מאוד רע ולא ערכי וכו´

תצוגת אופנה אולי? אבל תעשי את זה שהם יצתרכו לאלתר דברים, ולא סתם...

מכירה את קטנטנות?

איך לא...טוב אז זה כל השחקנים כמעט משם שהם כבר גדולים והם מורדים, וזאת תוכנית די שוטה, כאילו בנות עם חזייה וחוטיני וכאלה וסתם שטויות גם כן מן טלנובלה זה בפוקס קידס ובערוץ 10. תנסי לראות ואולי זה יעניין אותך...אני הייתי צריכה ללמוד בעל פה את כל העלילה בשביל החניכות האלה!

אממ

סיפור על 4 ארגנטינאים בני 16 שחיים בפנימיה פרטית ושמים זין על כל העולם ועושים מה שבא להם (להתפשט, להזדיין ולהתחצף להורים)

אני חושבת שזה המקור לבעיות בעולם!!!

זה מה שהחניכים שלי רואים?! ההורים שלהם בסדר עם זה?! אני לא מבינה את זה, כולם באים לי עם המורדים, אם זה מה שעושים שם למה החניכים שלנו רואים את זה? אני חושבת שצריך לארגן הפגנה להוריד את זה מהשידור!!! בקטנטנות אף אחד לא התפשט!!!! לכולם היו בגדים!!!! אחרי זה אני מתפלאה שיש לי חניכים בעיתיים!!!

גם בגלל זה הוחלט למותר

לילדים מעל גיל 12 לראות את התוכנית אבל כאילו שמישהו שם על זה. זאת תוכנית באמת סוטה, אבל מה לעשות, ילדים מתאהבים בזה ואין סיכוי שזה ירד מהמסכים...

driftwoodstav

New member
אם מישהו יוריד את זה...

ואני מקווה שזה יקרה ויצילו את העולם מטיפשים האלו, אז חצי מהילדים בארץ יתפרעו לנו פה ויציתו תחנות שידור... סתיו

למעלה