אם יש לכם דקה

• פותח הנושא mi16
  • פורסם בתאריך

mi16

New member
אם יש לכם דקה

Kawasaki KLE למה כן? ולמה לא? תודה מראש

קבל תשובה מוכנה

הרי לך הלינק לסקירה המקיפה לדעתי, אופנוע טוב מאוד לישראלים רגועים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=8&msgid=1187487

stilgur LTD

New member
כצפוי... ההודעה נדחקה !

אני חוזר : מפגש ירושלים. יום רביעי, שעה 20:45 ברחבת הסופר-פארם בניות ! לאחר מכן מתקדמים לאיטנו למסעדת הגן הבוטני. טלפון המסעדה 6793795-02 אשרו השתתפותכם מפאת הצורך להזמין מקום !

GPZiv

New member
איש

תעדכן את המנותקים- גילי, ספייק, בילבי. הבנתי שטופי לא יגיע

stilgur LTD

New member
ידידי הטוב.. תעדכן אותם...

תתאמץ טיפה, תרים את הכפפה ותיצור קשר עם מי שנראה לך !!! ראבק אני אפילו לא מגיע למפגש ואני מארגן לכם אותו ! השארתי ארבע הודעות בפורום, שלחתי לכל מי שיש לי ת´אייסי שלו, הודעה אישית... צאו מהאדישות ותשוו את המקרה למה שקורה במועדון ! יום מה זה אחלה שיהיה לכולנו !!! הרבה אהבה וחלילה לא בכעס זיו, שלא יהיו טעויות...

GPZiv

New member
יאאאלללהה גם אתה...

אבל אני אעשה זאת. וחשבתי שאתה בכל זאת בא.

ספייק ®

New member
ואשה ...

איזה מנותקים?? כאילו מה? אסור לצאת לרגע מהפורום ללכת לשירותים? ה-מ-ו-ר-ה !! ספייק - מגיע בילבי - כנראה שלא, היא כבר תמצא תירוץ גילי - עסוק בדגמונים אצל החסה ... ספייק.

stilgur LTD

New member
בקשה נוספת להתפקדות !

כל הירושלמים... תתפקדו ! בילבי vmax gpziv גילי סטילגר ספייק יחזקאל טופי XR י-ם מה איתך ? פסיכי/psichi מה איתך ? מי עוד ?

SCOOTERMAN

New member
אם אתה מוגבל ורגוע זה הכלי

אם אתה מחפש כלי רגוע ולא EN זהו הכלי. הכלי אמין מאוד מרווח יחסית ל 500 אחרים. המושב מהווה בעיה קלה וניתנת לתיקון. כבעל KLE לשעבר אני ממליץ בחום. מנגד אם הרשיון שלך לא מוגבל ל 500 יש כלים עדיפים בהרבה.

למעלה