אם יש לי פטור,

שסק לבן

New member
אם יש לי פטור,

הכרה דתית, ואני אתחרט וארצה להתגייס זה אפשרי? כידאי?

varui

New member
כן

דבר תמיד אפשר להיתגייס אבל צריך אישור של רב או מאיזה דת אתה מגיעה

שסק לבן

New member
מה?

אני צריכה אישור של רב כדי להתגייס? מה פתאום? ואם אני לא דתיה?

drop foot

New member
אל תקשיבי לו

הוא לא מבין כלום את דתייה וקיבלת פטור מצהל על רקע דתי? אם את רוצה לחזור בך ?תקשרי ללשכת גיוס או למי שהביא לך את הפטור ותגידי שעל אף הפטור את רוצה להתגייס .. יטפלו בך כבר שם

שסק לבן

New member
חשבתי כך,

נניח שאני כבר לא דתיה, לא קצת מאוחר מדי לחזור בי? לא יגייסו אותי למשהו גרוע בגלל שאיחרתי? יש טעם בכלל?

drop foot

New member
לא יודע

תלוי באיך שאת מרגישה עם האי גיוס לצבא... תעשי מה שבלב שלך וזהו... לא יכול לייעץ מעבר לזה בהצלחה

../images/Emo104.gif אוקיי,

אז דבר ראשון, יש את אלומה שאולי יוכלו לעזור לך (אולי גם אם את לא מתכוונת להשאר דתיה, הן גוף די יעיל ופחות "בלוק" מהצבא עצמו, יש שם עם מי לדבר). זימונים ככל הנראה כבר לא תקבלי כי מהרגע שלצבא יהיה את הפרטים שלך (אחרי הצו הראשון) הוא ירצה לגייס אותך כמה שיותר מהר ופרוצדורת מיונים לא כ"כ תתפוס כאן (לאוגוסט כבר לא תקבלי מיונים ואני בספק רציני אם מישהי ירצה לחכות עד שתעשי מיונים בדצמבר ולחכות עד ינואר לתשובות). אם את ממש רוצה צבא ורוצה להתמיין ולעשות הכל כמו שצריך אולי תחשבי לעשות שנת שירות (ולאו דווקא דתי, אפשר אולי בקיבוצים) ותוך כדי השנה הנוכחית תעשי צו ראשון, תתמייני וכו', פרצדורה רגילה שלרוב עושים במהלך יב).

שסק לבן

New member
תודה, ו....

מה זה שנת שירות? וחייבים לעשות את זה כדי להתמיין? ויש כאלה שמתגייסים באפריל, לא? אי אפשר להתמיין עד הגיוס אז או משהו?

../images/Emo104.gif שנת שירות,

ממש כמו שירות לאומי... דוחה את הגיוס כדי לעשות משהו, לא על מדים וכאלה. גם אלו שמתגייסים באפריל לא מתמיינים כבר, בדצמבר מתחיל המיון של ילידי 88 (אלו שעכשיו עולים ליב). במיונים שלי ראיתי בנות בשנת שירות שעושות עוד מיונים, לכן הצעתי את זה.

שסק לבן

New member
בקיצור,מאוחר מדי... ../images/Emo5.gif

ובקשר לאלומה, אני לא דתיה, אבל.. הם יכולים לגייס אותי לאחד הדברים שמפורטים באתר ההוא בשנה הקרובה?

שסק לבן

New member
אז יש לי שאלה...

יש אפשרות שאתגייס עם המחזור הבא? בלי שנת שירות וכל זה?

../images/Emo104.gif אין סיבה...

וגם אם תצליחי, לא יתנו לך מיונים. אבל יאללה, מקסימום הולכים לכל"צ- אם תוכיחי את עצמך במחבני פסיכוטכני את יכולה להגיע לתפקידים טובים גם מכלל צה"לי, את לא צריכה לפחד.

OoמיכלoO

New member
זה כבר מאוחר מידי להיכנס לשנת שרות

בשנה הזאת... המיונים לכל השנות שרות נגמרו מזמן מזמן

למעלה