אם יש לי אי טיקט, זו סיבה לאי שקט
D Dan_Kap_ Active member 5/9/07 #3 אני מבין את בונה על זה שהאי יספק לך מזון חלבי ובשרי, ורק מלבין לקפה לא יהיה שם
ל לאסי מנגו New member 5/9/07 #4 על הים Annabel Lee It was many and many a year ago, In a kingdom by the sea, That a maiden there lived whom you may know By the name of ANNABEL LEE; And this maiden she lived with no other thought Than to love and be loved by me.
על הים Annabel Lee It was many and many a year ago, In a kingdom by the sea, That a maiden there lived whom you may know By the name of ANNABEL LEE; And this maiden she lived with no other thought Than to love and be loved by me.
ל לאסי מנגו New member 5/9/07 #8 אתם שני טמבלים אני מכננת לצאת לאי בודד ולחיות שם על אהבה. מלבין לקפה? ?MOI חחחחחחחחחחחחחחחחח טפו
D Dan_Kap_ Active member 5/9/07 #11 אהבה זה טוב אבל דיאטה שמבוססת על חלבונים בלבד? קחי גם קצת ויטמינים וירקות...
D Dan_Kap_ Active member 5/9/07 #13 לעומת זאת תראי את תינוקות רמדיה - סוג מזון אחד בלבד עלול להפוך אותך לצמחית....
ל לאסי מנגו New member 5/9/07 #14 לֵך לֵך על האי שלי יש מלא כושים שיחזרו תמיד עם טעם קליל של פירות טרופיים.
D Dan_Kap_ Active member 5/9/07 #15 אהא אז זו דיאטה עתירת כושים ותוצריהם. ומה יקרה אם עקב טעות תגיעי לאי עתיר אסקימוסים
ל לאסי מנגו New member 5/9/07 #16 ידוע שאסקימוסים מצטטים הייקו בחורף : What fish feel , What fish feel ,birds feel, I don't know .the year ending Ono Bacho
ידוע שאסקימוסים מצטטים הייקו בחורף : What fish feel , What fish feel ,birds feel, I don't know .the year ending Ono Bacho
ב ביציות עין New member 5/9/07 #17 אז היא תלמד שיש לא רק תחת לוהט , אלא גם קפוא < תארוז לי שני איגלו עד נובמבר>
ל לאסי מנגו New member 5/9/07 #19 בקיץ סופרים יתושים, אבל באביב, אל תשאל מה עושים באביב : . Comes the first butterfly of the year. " ? Which color" "Yellow."
בקיץ סופרים יתושים, אבל באביב, אל תשאל מה עושים באביב : . Comes the first butterfly of the year. " ? Which color" "Yellow."