אם יש כלי ...

פחחחח

זה כמו להשוות מרצדס לסוסיתא :). אם כבר - תסתכל על הגילאים, היה תענוג לראות את זה .ןן

THE KID A

New member
יותר בכיוון

של פרארי מול סוסיתא. Been there, done that
אדם חכם אמר פעם: "כל האנשים הם גאונים, אך אם תנסו לשפוט דג ע"פ יכולתו לטפס על עצים, הוא יחיה את כל חייו במחשבה שהוא טיפש"
בוקר טוב...

מתעקשת

שההשוואה הנכונה היא בין מרצדס = קלאסי לבין סוסיתא = נו שוין... כבוגרת סוסיתא ידועה
ועם אבא שהיה מטורף על אופנועים (bsa היה אהבתו הגדולה), אין באמת דרך להשוות בין הארלי לבין כל אופנוע אחר, האצילות והיופי מנצחים. מבינה את הריגוש בלרכב על אופנוע 1100 סמ"ק במהירות מטורפת (מודה שהמקסימום עליו עליתי היה 650 סמ"'ק אאל"ט), אבל לי באופן אישי - ההארלי גם ברכיבה איטית עושה את זה הרבה יותר
.

Rtitan

New member
הארלי ואצילות באותו משפט???

בשלוש שנים האחרונות ראיתיהארלים מכל המינים, הגדלים הצורות והרוכבים/רוכבות וכל מה שביניהם... הם יפים? נו, בדרכם הם יפים... בערך... הם מיוחדים? כן. אבל ברצינות... אציליים? הארלים? אציליים? אלו בהמות שרוכבים עליהן בני אדם שיכולים לנוע על כל הקשת שבין בהמות ובין בני אדם המרתקים ביותר שפגשתי מאודי. הם רועדים, רועשים, ידידותיים לרוכב כמו טנק סובייטי ובעלי ביצועים דומים.

ברור שאציליים

תסתכל על הצורה של ההארלי מול צורה של כל אופנוע כבד אחר, מתכת מול פלסטיק. זה כמו להשוות בין סוס גזעי לבין חמור. וכן - יודעת שאין מה להשוות מבחינת הביצועים וגם לא מבחינת נוחות הרוכב ובכל זאת, להארלי יש את היופי שלו, יופי שאין לשום אופנוע אחר.

Rtitan

New member
חבר שלי שעבד איתי בארה"ב והיה בענייני חלליות.

ראה יום אחד את האופנוע שלי - ZX6R רגיל לגמרי, נאנח ואמר "אתה רואה את זה?" כשהוא מצביע על המזלג הקדמי וצוואר השלדה "זה בנוי כמו חללית, ןומאותם חומרים - כשההארלים שלנו בנויים מצינורות שלקחו מאתר בניייה..." ככה זה בנוי, ככה זה נוסע וככה האופי שלהם - כמו הילבילי מהאפלצ'ים שנולד מיחסים מזדמנים בין אח ואחות בגילופין.

Rtitan

New member
ההארלי עוד מנסה להניע...

צודקת...
הדיאבל הזה יכול לעשות ניתוח לשינוי מין אצל הרוכב שלו בלי להוריד לו את המכנסיים...

למעלה