אם יש גנגסטא ראפ.... אז...

אם יש גנגסטא ראפ.... אז...

אז יש גם גנגסטא רגאיי? שמעתי שיר אחד ב Drop the beat (למי שרואה),כשדיוויין וג'ף באו לשכונה הישנה של קראפט כדי לחפש אותו אז דיוויין ניגשה לדבר עם איזה חבר שלה עם מכונית, ובמכונית היה גאנגסטא ראגיי..... (מישהו שר שם על האקדח שלו ושהוא הורג אנשים וזה....) מישהו יודע מה שם השיר? ואתם יכולים להביא לי שמות של שירי גאנגסטא ראגיי (אם יש דבר כזה...) בבקשה אני יודע שזה נשמע מוזר.....
 

Big 7

New member
זה היה שיר טוב(ופרק)

ביכלל בדרופ אה ביט יש המון שירים טובים לדוגמא השיר שהיה בתוכנית אתמול בסוף התוכנית היה שיר גדול מישהוא יודע איפה אפשר לימצוא את השירים שהיתנגנו בתוכנית?
 

bluefoot

New member
drop the beat....חשבתי שרק אני רואה

את התוכנית המצויינת הזאת... היום הופיע הראפר\ביטבוקס(ר?) מספר 1! רזל האלוף.. הרבה שירים טובים יש בתוכנית רק חבל שאי אפשר להוריד את בקטעים שמושמעים בתוכנית אלא רק בסידי של התוכנית דרופ דה ביט.. בכל מקרה זה סדרה ענקית שבאה עכשיו בשידורים חוזרים :) יש להם אתר אבל בקושי מתעדכן :\ הרבה שחקנים לובשים שם בגדים של החברה מספר אחת בהיפ הופ - ECKO חובה! לא משנה בכל מקרה העייפות משפיע עלי שיהיה לכם לילה מצווין\ בוקר מצווין יאללה ביי
 
פאק.. גם אני חשבתי שאני בין היחידים

..שבאמת רואים את זה... סדרה מצויינת!! רק חבל שזה כל הזמן בשידורים חוזרים.. ניסיתי להכנס לאתר שרשום בסוף וזה לא עלה לי... למישהו יש את הכתובת?? אני צריכה רשימת פרקים לפי הסדר... אני רוצה להקליט את כולם לפי הסדר, הקטע הוא שזה הולך בצורה מחזורית כזאת ואני לא יודעת מה הפרק הראשון... (נראה לי "מטרד ציבורי" או משהו, אבל לא בטוחה...) בקיצור, אם מישהו יכול לעזור.. do so..
וישהו יודע איזה עונה משדרים עכשיו, וגם עם יש עוד עונות? אגב, אם אני לא טועה, באמת בפרק עם ראזל מפרסמים בסוף את הדיסק של התכנית, אבל אני לא בטוחה.
 

NO-BLESS

New member
אז אם יש גאנגסטא ראגיי...

יש גם גאנגסטא להקות בנים!?!? (מה לעזזל הFUCKING קשר!?!?!?!?)
 

ב ז ו ק ה

New member
יש דבר כזה - סקירה מזורזת

וזה אולי ישמע עוד יותר מוזר אבל "הגאנגסטה" התחיל שם הרבה לפני ארה"ב. הטקסטים של קולגות הז'אנר הזה נוטפים אלימות שלעומתה טופאק שאקור המנוח נראה כמו ילד טוב קליפורניה. למה לא רבים יודעים זאת? הסיבה פשוטה - הניב המדובר של האנגלית בפי הג'מיקאיים (פאטווה) לא ברור כל כך לדוברי האנגלית הקונבנציונליים.ולכן לא עושים מזה כזה רעש. עיקר הבלאגן מתחיל כשאומן קורא תיגר על אומן אחר (ע"ע Bounty Killa VS Merciless) ואז מכריזים על "סכסוך עבודה" או "קלאש".. שני האומנים יוצאים לקרב אחד מול השני - לרוב הוא נגמר בכמות דם לא קטנה.הפסטיבל הידוע לשמצה STING מתפאר בלקאשים הכי מעניינים.הרבה אש, הרבה "בויאקות" לאויר, ובעיקר שמח שמח שמח - עד שמישהו מתלקח. כמה אומנים ג'מיקאיים שנודעים בשל אלימותם: נינג'ה מאן - Ninja Man - עם שירו Hollow Point Bad Bway לא משאיר מקום לספק.אגב, התנקשו בו המון פעמים ואפילו הציתו אותו והוא היה על סף מוות אבל הוא יצא מזה. קוטי ראנקס - Cutty Ranks - ביקר בארץ. עם שירו LIMB BY LIMB נותן לנו הכרות מעמיקה עם גוף האדם... באונטי קילר - המוכר לכולכם אני מניח. שוב, המון שירים והמון בלאגן. בוג'ו באנטון - גם כן אומן מוכר ומכובד שהכניס אנשים לטרוף עם KILLING ON A RAMPAGE. משהו שמומלץ לעשות, למי שרוצה להעמיק: לצפות בסרט BELLY עם DMX, NAS, מט'וד מן, טראל היקס ועוד.יש שם קטע מטורף בו DMX מגיע לג'מאייקה.. שווה שווה.(שם גם תראו את שון פול לפני שהוא התפרסם עם Gimme the Light).
 

Big 7

New member
בזוקה

איפה אפשר לימצוא עוד מידע על הטקסים האלה?
 

ב ז ו ק ה

New member
טקסטים ורידימים..

יש כמה אתרים שכדאי להעמיק בהם. בעיקרון - הז'אנר שאותו אתה מחפש זה לא רגאיי אלא - DANCEHALL. סגנון חדש ומאד מתקדם יחסית לרגאיי או הראגה.הרבה יותר אלקטקטרוניקה והשקעה הפקתית לעומת הראגה.ת'כלס - אלה הקראחנות של הג'מיקאיים.ממש כך. הקישורים שצרפתי מתייחסים לכמה מאתרים היותר מרשימים ברשת מבחינת הקף.יש בהם הכל: דגימות, טקסטים ועוד המון דברים.חפשו.
 

BIGO-G

New member
אגב בזוקה, תוכל לאשר בבקשה

אם בוג'ו באנטון בא לארץ ביוני? כי יש שמועות עקשניות..
 
למעלה