אם יכולתם.....

ronen1981

New member
אם יכולתם.....

נניח והיתם יכולים כעת באופן חד פעמי (ללא חרטות אחר כך) לבחור בחיי נצח האם היתם בוחרים בכך. נמקו בחירתכם בבקשה........ (דעתי המנומקת אגיד אחרי תגובתיכם...מכל מקרה אני כן היתי בוחר בחיי נצח.)

GALI02

New member
רונן...

היי ניסיתי לשלוח לך מקודם הודעה מזה ארוכה ונראה לי שלא הצלחתי, קיבלת משהו? בכל אופן בקשר לשאלה שלך. אני לא חושבת שהייתי בוחרת בחיי נצח כי זה אומר שכל הקרובים לי ימותו לפניי ואז מה הטעם בחיי נצח לבד? ולכולם המשך סופ"ש רגוע...

ronen1981

New member
ההודעה האחרונה שקיבלתי ממך.

היא מ11 בבוקר. ועניתי לה בצהרים ולא התקבלה תגובה על תשובתי בינתיים.... קיבלת את תגובתי?

GALI02

New member
אוף!

טוב אז אני שולחת לך עכשיו לאי מייל. אתה כאן, נכון?

~מעיין~

New member
אני אישית..

הייתי בוחרת בחיי נצח בלי חרטה אפילו לו לרגע.. מה טוב מזה לחיות ככה בלי למות בלי שיהיה את הפחד הזה שאתה חולה או אם אתה נפגע.. אתה תמיד יודע שבסוף תצא מזה.. בכלל גם ככה אני יכולה למלאות יותר דברים טובים בחיים שלי.. בידיעה שאני אספיק הכל גם לא צריך להפרד מהאנשים האוהבים עליך.. יש לה זה המון סיבות טובות כמו כן יש גם לזה את המינוסים של זה אבל אני בכל אופן.. הייתי רוצה להשאר חייה לנצח..

mariana

New member
היי רונן

לא הייתי בוחרת בחיי נצח, כל הזמן אני אעבור את התקופות הרעות והיקרים שלי ימותו ואני יחייה בלעדיהם. זה לא שווה. שבת שלום לך ואגב שאלה מעייננת מרין

~מעיין~

New member
מרינוש..

מרינוש לראשונה אני חולקת על דעתך.. אם לך ניתנת זכות הבחירה אם לחיוןת חיי נצח אז סביר להניח שהבחירה הזאת תינתן גם לבני משפחתך ולמכרייך.. ככה שאין לה מה לדאוג את תשארי איתם ובקשר לתקופות הרעות.. לא נכון בהחלט את תעברי את זה אני מבטיחה לך שתמצאי את האושר שלך אוההההההההבת מלאאאאא

StormLord

New member
ברור שלא......

מכיר תסיפור של החתול שהיו לו חיי נצח והיה לו מיליון בעליים ופגש מיליון חתולות אבל אף פעם הוא לא היה מאושר? ואז שסוף סוף הוא פגש את הבעל שהכי פינק אותו ואהב אותו ואת החתולה שהוא הכי אהב והיא אהבה אותו הוא ממש הרגיש מאושר כולכך אבל בסופו של דבר כולם מתו וגם הבעל והגם החתולה שהוא כולכך אהב מתו ועד שסוף סוף הוא הרגיש מאושר כולכך וכול האושר שלו חלף החתול בעצם מת.... תסיק תמסקנה לבד (זה הרבה יותר מורכב ממה שאתה חושב)

ניקולי

New member
תשובתי היא:

בוודאי שהייתי בוחרת חיי נצח...הייתי רוצה להשאר כפי שאני היום..נו.. טוב אולי קצת יותר טוב..(הכוונה קצת יותר מסודרת)..חסרים לי עוד קצת דברים בכדי שאחייה חיי נצח.. 1. עוד ילד (ורצוי שתהיה ילדה) 2. רכב 3. משכורת יותר טובה 4. להתפטר מה - 4,000 ש" משכנתא 5. להמשיך להיות בריאה..ומאושרת. אני חושבת שבכך אסתפק..חיי נצח להיות צעירה לנצח (בנפש).. זהו אני חושבת שזהו ניקול*

GALI02

New member
אממ...

היי ניקול! אבל האם היית בוחרת בחיי נצח גם אם המשפחה שלך לא הייתהנשארת איתך לנצח? נראה לי שזאת השאלה מה את אומרת?

GALI02

New member
עכשיו הבנתי למה התכוונת

פשוט "להקפיא" את עצמך כמו שאת היום רק עם קצת שינויים. ואני מצטרפת אלייך. רק אצלי עם קצת יותר "שיפורים".

ניקולי

New member
גילושקה

נשמה שלי.. נראה לך שארצה לחיות חיי נצח בלי המשפחה שלי?? נראה לך?? עד הגעתי עד הלום?? מה קרה לך?? חיי נצח בשבילי זה חיים מאושרים לנצח.. חחחחח כן להקפיא את עצמנו.. חחחחחח תארי לך אנחנו מקפיאים את עצמינו וחיים חיי נצח?? חחחחחחחחחחח שיוווו הרגת אותי נראה לך שנרגיש בכלל משהו בהיותינו מוקפאים??? בדיחה: איש אחד, היה לו תוכי..ועוד חיות בבית דג,חתול, עכברוש..יום אחד קנה האיש ויאגרה.. ואמר לתוכי: "אתה רואה את זה?? אני שם את זה על השולחן ואל תיתן לאף אחד לגעת אתה אחראי על זה" יצא האיש את הבית, וחזר כעבור שעה, לתדהמתו ראה את הדג מחוץ למים, החתול שרוע על הרצפה, העכברוש מעולף..והתוכי, התוכי לא נמצא בכלוב..ניגש האיש לחתול ושאל: "ראית את התוכי?? מה קורה כאן?" החתול: " כן, הוא שם" (והצביע על המקפיא) האיש קרב למקפיא ופתח אותו..ראה שם את התוכי נלחם בעוף קפוא. שאל:" מה אתה עושה?" ענה לו התוכי: "שעה, שעה שאני מנסה לפתוח אותו"

GALI02

New member
קרעת אותי ניקול../images/Emo6.gif

נראה לך שהתכוונתי לממש להקפיא. זאת הייתה מטאפורה(או מה שזה לא יהיה. לא הייתי עירנית במיוחד בשיעורי סיפרות בבי"ס). בדיחה גדולה נ.ב מה קורה עם המפגש? צריכה עזרה באירגון?

jess ועוד

New member
אני לא הייתי רוצה חיי נצח

למצות את החיים שלי כמו שהם עכשיו להיות חלק ממה שיש לי עכשיו מהמשפחה שלנו שהולכת ומתהווה אחר כך נצח בשבילי יהיה להתחיל מחדש להרגיש את הבדידות אני מעדיפה להתחיל ולסגור מעגל אחד .

ronen1981

New member
בוקר\צהריים טובים לכולם....

ושוב תודה לכל אלה שקיבלו פני..... כפי שאמרתי אני היתי בוחר בחיי הנצח חרף כל החסרונות לכאורה שיש בבחירה זאת. היתי בוחר בחיי נצח כי הדבר היה מאפשר לי להגשים את כל חלמותי ולראות "האנושות לאן" ויותר מכך הדבר יאפשר לי להיות אחד מהאנשים הדומננטיים בהיתפתחות האנושית שישפיעו על כיוון ההתקדמות להיות פה ביום שנענה סופית על שאלות רבות כגון האם אנחנו לבד בעולם ,ביום שיקימו קולוניה על כוכב לכת אחר ונשלח ספינות לגלקסיות רחוקות,ביום שיאחדו את תורת הקונטים ליחסות הכלילת ביום שבו יבינו לחלוטין את ה"מפרט " האנושי (דנ"א) ויבינו כיצד נוצרו החיים ,ביום שהסכסוך ערבי ישראלי יסתיים ועוד ועוד ככל שהדמיון שלנו יכול להפליג וגם הלאה משם.... הדבר יאפשר לי להתמחות בכל התחומים שהחברה האנושית הגתה מדעי הטבע הרוח והחברה ולהגות תאוריות משלי ולבדוק אותם לאורך זמן ,להיות בקשר אם כל האינטלקטואלים בעולם והמנהיגים הפוליטיים השונים (ולהיות אף בעצמי מנהיג שכזה בסטנדרת כלל עולמי..) ולהיות מוכר עלידי כולם (ולכן גם לעולם לא אהיה לבד...) וזאת משום שלא יהיה שני לי (אף אחד לא יוכל פשוט מקוצר חייו לא משנה כמה גאון הוא להיות מומחה רב תחומי ואיש אשקולות כמוני) ואהוב עלידי כולם שכן אני יעזור לפתור את מרבית הצרות והפגעים שהאנושות תיתקל בהם...אוכל לקנות מזון ומצרכים לכל האנשים הנזקקים באשר הם בעולם ,לפתח מכונות שיעשו הכל בשביל האדם וכן הלאה........ הדבר יאפשר לי לראות את מוסג הזמן בצורה שונה ולא להיות לחוץ ממנו שכן יש לי את כל הזמן שבעולם... למצוא אהבה ולחיות איתה במשך כל חייה ולהשגיח על ילדינו ילדיהם וכן הלאה... ואחרי תקופת אבל מסוימת לחזור ולמצוא לי אהבה חדשה וכנ"ל לגביה ... וכך עם הזמן תיהיה לי משפחה ענקית ולעולם לא אהיה בודד או לבד... וזאת עד אשר יבוא היום שאוכל להמציא ולפתח אמצעי שבעזרתו ניתן לגרום לבת אנוש לחיות לנצח ואז אני ואהובתי העתידנית נוכל לחיות לנצח יחדיו ולחלוק את האהבה שלנו עד אין קץ........ זהו בערך ....:)

jess ועוד

New member
רונן ...

לראות את האנושות לאן זה להתאכזב קצת לא ??? אני מעדיפה לעשות לי את החיים הקצרים והמוקצבים שלי לדבר היפה ביותר בעולם המושקע ביותר האישי ביותר ולדעת שאני ממצה אותם עד הטיפה האחרונה ואני חושבת שאני עושה את זה

ronen1981

New member
אני אוהב את החיים.

על הדברים הטובים והרעים שבהם. והרי אם כל הזמן היה רק טוב אז מה הטעם בחיים הם היו משעממים ומונוטוניים ולא מאתגרים. (בשוייץ לראיה אחוז המתאבדים גבוהה יותר מכל מדינה מערבית )

למעלה