אם טיפול עולה 300 שקל

אם טיפול עולה 300 שקל

אז ל-10 טיפולים זה כבר 3000 זה המון כסף איך אנשים מצליחים לממן את זה השבוע תהיה לי פגישה ראשונה עם הפסיכולוגית שאנשים המליצו עליה ולמרות שאני יודעת שבמקומות אחרים לוקחים יותר אבל עדיין וואו זה המון.... היא אמרה לי שנפגש ואז נראה כמה פגישות זה לוקח ורציתי לדעת פגישות אצל פסיכולוג זה פעם בשבוע? וכמה טיפולים צריך בבמוצע? רשמתי הודעה היום על כל מה שעובר עליי...למרות שזה שובר את עולמי עדיין זה לא נראה לי כמו משהו רציני או טראומטי אבל מי יודע...

silverS

New member
מנסיון שלי יש פגישות שאת יוצאת ומרגישה

ש 300 ש"ח זה ממש כסף קטן כי קיבלת כל כך הרבה מהפסיכולוג ויש פגישות שמרגישים שזה יקר לאללה כי לא קרה כלום אבל ככה זה בחיים. מלבד זאת פסיכולוג יוכל להאיר לך כל מיני דברים ולפתוח את העיניים ולעזור לך לקבל החלטות שאת אולי לא מסוגלת כאשר את שקועה בדרמה המשפחתית. זה שווה. בהצלחה

גרא.

New member
מישהיא בכתום,את יכולה למצוא מטפל גם בעלות

נמוכה יותר.למשל,דרך קופת החולים שלך,כאשר כל קופה משתתפת בעלות שכר שעת טיפול עד 160 ש"ח,במשך 30-60 שעות לפי העניין,במקרה כזה עלייך יהיה להוסיף סכום כסף דומה,אולי פחות,וזה עשוי לחסוך לך המון כסף.מספר הפגישות נקבע יחד עם המטפלת,כאשר ברור שהמחיר עשוי להגביל את הפגישות לאחת בשבוע,אלא אם כן המטפל חושב שיש צורך להגדיל את תדירות הפגישות.

למעלה