אם חד הורית

efli77

New member
אם חד הורית

הכרתי מישהו באינטרנט וטסתי לקליפורניה . נפגשנו ואחרי 4 שבועות היריתי ולאחר חודשיים נפרדנו עקב ויכוחים סתמים וחזרתי ארצה כשאני בחודש השני...דיברנו לסירוגין בטלפון ולסירוגין התנתקנו....חשבנו על חזרה אבל הייתי בחודשים מתקדמים והעדפתי להשאר בארץ קרוב למשפחתי וללדת בארץ...הוא לא התקשר ביום הלידה למרות שקיבל הודעה שילדתי ומאז דיברנו כשהוא שומע את בנינו ברקע ולא התעניין בו אלא רק בי והיה חשוב לו רק המערכת יחסים בנינו קודם כל לפני הילד. ( הבחור הוא ישראלי שחי בארהב) היום כשהילד בן 10 חודשים הוא רוצה שאבוא לתקופת ניסיון עם הילד כדי לראות אולי בכל זאת דברים יתפתחו בנינו...חשוב לציין שיש בנינו תקשורת טובה ומשיכה. הבעיה היא שהוא טיפוס שתלטן עקשן ולא חם במיוחד...וגם תוקפן וכשתוקפים אותי אני בדרך כלל מחזירה שזה אומר שיש בנינו הרבה חיכוחים....שנינו טיפוסים דומיננטים. הבעיה היא שאני מאוד חוששת לעשות טעות ולבדוק תקופת ניסיון אתו יחד עם הילד. חשבתי שבגלל הילד זה חשוב שהוא יראה את אביו ושנהיה משפחה אבל מה יקרה אם זה לא ילך....פוחדת!!! רוצה שהילד יהיה בחזקתי למרות שהוא אומר שהוא לא רוצה את הילד בלעדיי. הילד רשום אך ורק על שמי בארץ אבל האם זה תופס גם בקליפורניה? מה הייתם מציעים לי? אודה לכם מאוד על העזרה....כרגע אני גרה עם אימי והילד באותו בית...מצב כלכלי לא קל

efli77

New member
לטוס עם תינוק

כל הטלטלה לטוס עם תינוק זה לא פשוט ומה אם דברים לא יסתדרו...?

מריוס זכריה

Member
מנהל
טסים חזרה, נראה לי...

טיסה עם תינוק זה באמת לא קל ולא פשט, אבל בואי נשים בפרופורציה: מקסימום יום אחד של אי נוחות. אם זה למטרה טובה... אל תזלזלי בצד המשפטי. וקחי בחשבון שהיו כבר אבירים רומנטיים שהזמינו את אהובותיהם לטירה שלהם, וכשאהובה הגיעה, חיכה לה מסמך באנגלית צחה שלא היה נעים לה לא לחתום עליו... תתיעצי.

seeyou

New member
"רוצה שהילד יהיה בחזקתי"../images/Emo4.gif

תבדקי בצורה יסודית-לא סתם עם אנשים שונים באינטרנט-עם רצוי עם עו"ד מקומים מה החוק אומר. האם הוא יכול לטעון שהיתה גנבת זרע?-גם לגבי סוגיה הזאת תבררי מה התקדימים שם. יוסי

czar

New member
למה שלא יבוא לכאן לתקופת נסיון אם זה ככ חשוב

לו?

efli77

New member
הוא טוען

הוא טוען שלא יכול לבוא לארץ בגלל שעבר לעבודה חדשה ואין לו ימי חופש גם אם היה רוצה...והמצב לא טוב שם אם יקח חופשה יפטרו אותו.... ביקשתי ממנו שיבוא לכאן.

czar

New member
מקובל, אבל למשקל הזוגיות והבן יש משמעות

גדולה הרבה יותר. אני הייתי נזהר...

misty10

New member
דעתי היא...

שאם לא הסתדרתם לבד, הילד לא יוסיף או יגרע, והעובדה שהוא לא התעניין בילד שלו, מראה לי שהוא חסר רגישות. תבדקי אם יש לו מניע נסתר לעובדה שהוא רוצה בכלל להיות איתך... אני (ורק לפי מה שאת סיפרת כאן) לא הייתי נוסעת אליו, וגם לא הייתי מסכימה שהוא יבוא לפה. בעניין המצב הכלכלי, זה לא קל לאף אחד, אולם עבודה יכולה לעזור (בהנחה שאת עדיין לא עובדת).

דוד פ2

New member
פתרון

שלום לך יש פתרון רק צריך לדעת יותר דברים והייתי שמח אם תפרטי יותר כדי לעזור לך

efli77

New member
איזה ]פרטים

תשאל אותי ואני אענה בתשובות.....תודה

guyharar

New member
נשמע לי מפחיד כל הסיפור הזה...

לא מתעניין בילד ועכשיו רוצה שתבואי לנסות שוב? נשמע חשוד ולא כל כך טוב.

דוד פ2

New member
פרטים

שלום לך האם הוא מרים ידיים ? אשמח לשווח איתך אם תרצי בסקייפ הוא במסנגר ואם תרצי אתן לך את האימל שלי בתודה

למעלה