אם חד הורית חדשה

baby minnie

New member
אם חד הורית חדשה

היי בנות , אני חדשה בפורום זה ולפניי כחודש בן זוגי ואני נפרדנו וכך הפכתי להיות אם חד הורית, לתינוקת מדהימה בת שנה ושבעה חודשים, למרות שאפשר לומר כי תמיד הרגשתי בפנים כי אני אם חד הורית , היות ובן זוגי מיעט להשתתף בחינוכה/גידולה של הילדה . בכל אופן רציתי לקבל את תגובתכם/התייחסותכם ל: אז כך חזרתי משהות בארה"ב וכרגע אני גרה אצל הוריי עד אשר אבסס את עצמי , יש הרבה מהמורות בדרך כגון: חוסר עבודה , ההתמודדות עם בן זוג שבגד בי והוא !!! האבא של התינוקת שלי, חוסר ניידות , המגורים אצל ההורים שלי , שאותם אני מאד מעריכה ואוהבת, אבל זה קצת קשה... ועוד ועוד אז איך מתגברים על כל המכשולים שבדרך ??? פשוט לפעמים אני מוצאת את עצמי מוציאה את כעסי על האנשים הלא נכונים ... ואני מרגישה שאני נמצאת בתוך סיר לחץ שעומד להתפוצץ כל רגע ... וזה על "קצה המזלג" אז אשמח לקבל את התייחסותכם

נוף25

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את חדשה וטריה זה אומר שהכאב טרי וזה בסדר להוציא על הסביבה הקרובה...(זאת שיכולה להבין ולסלוח) את התסכולים. מה שאמא שלי עברה.... תמצאי כאן המון בנות שעוברות ועברו את מה שאת עוברת..אבל בסופו של דבר כמו שאני מצאתי כאן בית חם...אני מניחה שתמצאי כאן גם את. גם אני גרה עם ההורים,קחי את הזמן שלך, אין בזה שום דבר פסול, הם שם בכדי לעזור ולתמוך עברת טלטלה לא קלה אבל בברגע שתצאי מההלם...וכן אין מה לעשות זה הלם תתקעי 2 רגליים בקרקע ,תני מבט לתינוקת ותביני שוואלה הכל יהיה בסדר. עצה שלי תני סיבוב קצת בפורום ,דפדפי אחורה ,קראי כמה סיפורים של בנות אחרות אולי תמצאי מישהי להזדהות איתה שתעזור לך ברגעים הקשים. וגם אני כאן לרשותך:)

s h o o s h a

New member
התחלות חדשות

את נמצאת כעת בבית ועליך לעשות סדר בחיים. חושבת שעצם שהייתך עם הילדה אצל הורייך יכולה, לפחות בהתחלה, לתרום רבות לענין הסדר בחייך שכן זו עזרה שלא תסולא בפז. 'נצלי' את השהות הזו אצלם כדי למצוא עבודה ולהתחיל לעבוד, כדי להתבסס מבחינה כלכלית כך שתוכלי לצאת לעצמאות יחד עם הילדה. לא אומר לך שהדברים יקרו תוך no time אולם הם יקרו אם תעשי ותזיזי דברים ולא 'תקברי' את עצמך בתוך יגון הפרדה, בתוך כעס ובהתקרבנות. באשר למצבך הנפשי, ממליצה לך לפנות, אפילו במסגרת קופ"ח, לפסיכולוג עמו תוכלי לדבר ולפרוק את אשר על לבך. לתקופה קצובה בזמן, שתהיה אולי מקבילה לדברים הנוספים שתתחילי לעשות למען עצמך. אסכם ואומר כי רק את יכולה לעשות למענך וכל שינוי שיחול בחייך (או לא) תלוי במה שתעשי ובדרך שבה תחליטי להוביל את חייך. המצב בו את נמצאת אינו פשוט ואינו קל אולם הוא גם לא סוף העולם ובהחלט יש חיים אחרי. ויש שיאמרו לך שהחיים אחרי אפילו טובים יותר. אז יש לך למה לשאוף.

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אין לי אלא להצטרף למילים של החברות האחרות... כל מילה בסלע
מוזמנת להצטרף אלינו

Bavmorda

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה בייבימיני

יקירה, יהיו לך עוד הרבה מכשולים ורגעים קצת פחות טובים, אבל יחד איתם יהיו עוד הרבה רגעים מאושרים, משמחים, וכמובן גם קלים יותר. קחי נשימה, ולכי צעד צעד. את בטוח לא לבד, אפילו אם כרגע זה נדמה לך. תחזיקי מעמד, ולא להלחץ. טפלי בכל פעם בפתרון דבר אחר שמקשה עליך...
פרה
פרה וככה את כל העדר
(ותסלחלי חלב לובית על ההפרעה בשעות החליבה
)
בהצלחה, מכל ה
BAV.

baby minnie

New member
תודה רבה לכולכן../images/Emo51.gif

וטוב לדעת שייש לי פה אותכן (בפורום) ופשוט ריגשתן אותי ... אז באמת תודה רבה ולכולנו הצלחה בכל אשר נלך ...

Yanush25

New member
הוצאת לי את המילים מהפה....

אני גם חדשה כאן....וחדשה במצב הזה..בן זוגי עזב אותי ואת ביתי בת 5 חודשים,לטובת אישה אחרת....עבר רק שבוע....

למעלה