אם זה פורום המתאים ?

• פותח הנושא xnxxx
  • פורסם בתאריך

xnxxx

New member
אם זה פורום המתאים ?

ערב טוב לחברי הפורום. שאלה שלי קצת מוזרה,אני לא ילד כדי לשאול שאלות כאלה ובכל זאת ... אני נשוי בן 33 ויש לי בעיה רצינית עם אשתי. היא לא מספקת אותי ועוד כ 1000 טענות רק שזה לא לעניין. החלטתי לבגוד בה ולא יודע איך ?! אני לא צריך מאהבת או חברה וכדומה ... בגדול אני בעצמי לא יודע מה אני צריך לכן בעצם אני כאן. להשתמש בשירותי נערת ליווי ? איך ? אני כ"כ רחוק מזה ! איך עושים את זה? היכן ? האם יש בעיה כלשהי לממוצאי חבר העמים ? תודה למבינים ולעונים .

אתה כן ילד.

יש לך טענות בקשר לקשר (ולא משנה אם הוא מקושקש על כתובה או לא). 1001 טענות יש לך לאישה. האופציות הן: 1. להיות כנים, לפתור ולהיות מאושרים 2. להיות כנים, להבין שכנראה לא מתאים ולהפרד 3. להיות רמאים, לזיין מישהיא/הוא מאחורי הגב של בן/בת הזוג. משלושת האפשרויות (וכל גווני האפור בין אופציה א' וב') למה קפצת לאופציה השלישית? היא הכי קלה או נכונה בשבילך? או נראית לך הכי הוגנת כלפיה, או שאתה חושב שזה יפתור משהו? בעיני זו נשמעת כמו נקמה קטנה על ריב ונסיון לפוצץ את המערכת מה היותר מהר ולהגיע לסיפוק מיידי (מושג המפתח פה) של סיום הבעיות שלך איתה. סיפוק מיידי זה מאוצר המילים של ילד, אז אל תפתח ותגיד שאתה לא ילד. גם אני בן 33 וכבר 10 שנים לפחות לא חושב בצורה כזו. אולי על מכר מעצבן, אבל לא על חבר קרוב או מישהיא שנשבעתי לה אמונים ונתתי לה כתובה. לך לפיק-אפ בר תל אביבי ממוצע, קנה למישהיא דרינק והרוס לעצמך את הנישואין. בהצלחה! אני מאחל לך חיי רווקות ארוכים של התאהבויות והתפכחויות ללא נישואים או ילדים עד שתתבגר ותחליט שזה עבר ואתה מוכן לנסות משהו יותר יציב. העיקר שתהיה ביושרה (אינטגריטי) עם עצמך. סקס זה כיף, אבל זה גם תקשורת. תקשורת ללא יושרה בסוף הורסת משהו. עדיף להיות כן עם נערת ליווי מאשר להיות רמאי כלפי אישתך וכלפי עצמך.

Single Malt

New member
../images/Emo45.gif כתבת יפה..

חבל שנראה כאילו הרוב בוחרים בפתרון הקל והמיידי שהוא גם הכי הרסני כלפי עצמם וכלפי בני/ות הזוג....

מצדדת*

מצודדת זה משהו אחר לגמריי, תעלי תמונה ונחליט

../images/Emo12.gif איזו התנפלות

מה אתה יודע על מע' היחסים של הכותב בביתו מול אשתו? אל נא תשפוט ואל נא תטיף, כל אחד וחייו הפרטיים והבעיות שלו. ולשואל המקורי - נסה בפורום "בגידות ואהבות אסורות" או "סטוצים ומפגשים אחרים".

סליח? כאילו מה?

מה אני יודע? רק את מה שהוא כותב ביובש וחוסר רגש. קבל תיקון, יש רגשות במה שהוא כותב אבל כולם שליליים וילדותיים. קוראים בין השורות כמה הוא כועס ובא לו נקמה מהירה. הוא גם לא שואל איך להשיג סטוץ, הוא טורח לספר לנו שזה עם המטרה הספיציפית של לבגוד באישה, וגם לא עוצר שם אלא מפרט שזה לא בגלל משהו איום שהיא עשתה לו, זה מגיע לה כי היא פשוט היא. האלמונימיות שלו בפורום והניסוח החצוף נותנת לי את כל הלגיטימציה לנתח לשאלה שלו את הצורה ולענות מהבטן בלי להיות פוליטיקלי קורקט, אלא ישר לגמרי עם דעותי. לא קיללתי ולא כלום. יותר מזה, נתתי לו עצות פראקטיות לחיים וייחלתי לו שלא ידפוק יותר מערכות יחסים אלא שיכיר בעובדה שנמאס לו אחרי ירידת ההתלהבות הראשונית, אז שירגיש נוח להיות פרפר ושלא יחשוב להתחתן שוב עד שיעבור לו. אני הטפתי, יא נגוע? לא הטפתי לו לחזור בתשובה או לעשות הטוב בעיני אלוהים או מערכת בתי המשפט. ביקשתי ממנו רק לנהוג באדיבות שמגיעה לאישתו ולספר לה את האמת ולהיות ביושרה עם עצמו. ענין מוסרי פשוט שלא נובע מדוקטורינה דתית, אלא מהיכרותי הכואבת עם תוצאות של התנהגות שלא ביושרה והרע שהיא גורמת. לא אמרתי לו שלא יזיין ויתפרפר. חופשי. רק שקודם יסגור עם אשתו את העניינים, יודיע לה שנפגשים עוד שבועיים ברבנות ורק אז ישים גז לארץ הפיק-אפ-בארים. לא לפני שהבהיר לה את המצב, פוגע או לא. אתה צודק, השאלה היא לא לפורום הזה, היא לפורום בגידות. כמו שאמרתי, סקס בשבילי הוא כיף, כוונות טובות ותקשורת טובה, וכל השאלה שלו היא כעס ונקם, רמאות וחוסר תקשורת. למה שאענה לו אחרת? ב"שלושה בסירה אחת" המיתולוגית של גל"צ נשאל הצוות מהו שיא החוצפה. נדמה לי שהיה זה דן בן אמוץ שאמר שבעיניו זה לחרבן למישהו על מפתן דלת הבית ואז לדפוק על הדלת ולבקש נייר טואלט. אדם שנכנס לפורום הבייתי שלי ומחרבן לי על כל מה שסקס אמור להיות בצורה כ"כ תמציתית ומגעילה, יחטוף ממני מקלחת. סוף סיפור.

november76

New member
חוצן

בתאוריה , הכל נשמע טוב ויפה אבל במציאות זה לא כך. לא כ"כ קל לבוא ולפרק הכל <במיוחד אם יש גם ילדים באמצע>. כל אדם עושה את השיקול שלו למה הוא נשאר שם למרות שלא טוב. אף פעם אי אפשר לדעת מה עובר על בן אדם ולמה הוא מחפש מחוץ למסגרת. שלא תבין אותי לא נכון...אני גרושה+ ואני כן פירקתי. לא בגדתי אף פעם וגם אני חשבתי כמוך עד לא מזמן, אבל החיים לימדו אותי אחרת.

מה למדת?

שצריך סטוץ מעורר מחוץ לזוגיות כדי לשמור על השפיות ולהמשיך עם קשר לא אידאלי, אבל עדיף על פירוק, כי חושבים על הילדים? אולי, אבל זו לא השאלה שנוסחה פה. הוא לא דיבר על ילדים, הוא ניסח את זה כאילו הוא מחפש זיון נקמה באישתו הבלתי מספקת שכלפיה הוא מלא בתלונות, ולפי זה עניתי. הוא לא דיבר על סיבות לשמור את שלמות המשפחה, הוא רק סיפר שיש לו תלונות אז מגיע לו לבגוד, רק שנסביר לו איך. צרם לי, עניתי. זהו... אני אשמח אם תספרי לי איך אפשר לבגוד ולהשאר באינטגריטי ומה שינה את דעתך.

november76

New member
אני לא רואה שום דווקא פה

ושום נקמה. להיפך. אני התרשמתי שהוא אדם בודד מאוד שחסר לו בבית הרבה יותר מסקס. לא קמים יום אחד ומחליטים לבגוד. זהו תהליך ארוך שמתבשל לאט אט ואנשים שמגיעים למצב הזה לא מספיק חזקים בכדי לקום ולהתחיל הכל מחדש. אפשר לשבת מהצד ולהעביר ביקורת, אך עד שאתה לא בנעליו אתה לא יכול לדעת. לפני כמה חודשים גליתי שרוב חבריי הנשואים בוגדים, גברים כנשים. חודשיים לקח לי לצאת ממהלם. הבנתי שהחיים זה לא שחור ולבן, יש את האפור באמצע והוא גדול מאוד. מצער מאוד, אך זוהי המציאות.

הוא ביקש את זה....אני לא קולטת אתכם

מה נראה לכם (כל ציבור הבוגדים), שתכתבו הודעה מטופשת כזו ותזכו להיענות חיובית? אז זהו, שלא.

למעלה