אם זה פורום המתאים ?

• פותח הנושא xnxxx
  • פורסם בתאריך

november76

New member
הוא לא חיפש תגובות שליליות

או חיוביות להחלטה שלו. הוא שאל איפה הוא יכול למצוא את מה שהוא מחפש ואז כולם התנפלו עליו. חיים שלו, זכותו. הוא לא ביקש אישורינו או תמיכתנו למעשה.

צפה פגיעה- זה מה שצריך לכתוב

לבוגדים. נו באמת, הוא כתב כאן בפורום. באמת היה נראה לו שהוא יקבל תשובות איפה למצוא זיון? oh please....

דרדקן

New member
זה כנראה לא הפורופ המתאים

אף אחד כאן לא ייעץ לך איך לבגוד באשתך, אף אחד. ומי שכן יש סיכוי סביר שיסקל. גם אני בן 33 (עוד פחות משבועיים), גם אני נשוי, ואני אוהב מאוד את אשתי, ומה לעשות יש פעמים שדברים לא מסתדרים ואני כועס עליה, והיא כועסת עלי, אבל מדברים על זה וזה מסתדר בסופו של דבר. אם כל כך רע לך איתה, למה אתה לא מנסה לפתור את הבעיה כדי שיהיה יותר טוב? אם כבר ניסיתם לפתור את הבעיה וזה לא הולך, למה להישאר ביחד? למה ההחלטה הדבילית הזו של להישאר איתה אבל לבגוד בה? איך זה יעזור למערכת היחסים שלכם? "החלטתי לבגוד בה" יש לך מושג כמה מפגר נשמע המשפט הזה?

דרדקן

New member
בסוף יסתבר שבחיים הלא וירטואלים

כולנו מכירים ואפילו חברים טובים.

תאמת... הכרטיס שלי הזוי לגמרי..

אין לי מושג איך הפרטים האלו הגיעו לשם.. אני לא בת 31 וגם לא מזל גדי... מילאתי פרטים שונים לגמריי - בחיי נפשי!

Molly88

New member
גועל נפש ..

חוסר סיפוק זו לא סיבה לבגוד. מאחלת לך שהיא תבגוד בך עם המון גברים ותרגיש את מה שאישתך הולכת להרגיש.

coffeewriter

New member
חוסר סיפוק זה לא סיבה לבגוד?

תלוי מה הדרגה שלו. את מדמיינת את עצמך ללא חיי מין? למה זה מגיע לו? אולי אשתו באמת לא רוצה? אני מבין שהפורום הזה לא צריך לעודד או לתמוך בבגידה (ובאמת בשביל זה יש את הפורומים השכנים). מצד שני אפשר לראות פה בבירור (אולי חוץ ממריה) 2 עמדות - עמדת הנשואים או אלה שהיו נשואים מול עמדת הרווקים. ואני אומר - אל תדון אדם עד שתגיע למקומו.

offנועה

New member
זה לא בעניין של לדון אדם

אף אחד לא דן אותו, זה לא מגיע לו, ולא לאף אחד. אני חושבת שהעצות שנתנו לו הן עצות מצויינות (ואיפה הוא ברח דרך אגב??) לחיות ללא חיי מין, כאשר אתה מחוייב זה דבר נורא. ולא ראיתי אף אחד שממש אמר לו להשלים עם זה, למרות שזו גם אחת מאפשרויות הבחירה. כוונת המשוררים הייתה למצוא פתרון עם יושרה, פתרון שאינו כולל מעילה באמון, פתרון שיאפשר לו לחיות בשלום עם המצפון שלו. וזה כולל אחת משתיים: או להכנס לעומק הבעיה בתוך הזוגיות, או לא להשאר במקום שבו הוא סובל. מה יותר חמלה מלבוא לאדם ולתת לו לגיטימציה לצאת ממצב שגורם לו סבל? ועוד מילה לגבי ילדים, אין ילדים יותר אומללים, מילדים של הורים אומללים. המסגרת עצמה, אינה סיבה מספקת להישאר בה כשהיא גורמת סבל לזוג, והילדים הם לא תירוץ. יש ילדים מאושרים להורים גרושים שלא אימללו את עצמם במסגרת של נישואין לא מספקים.

coffeewriter

New member
הכל מאוד תיאורטי אצלך

אני אנחש שאת רווקה. ואם הוא מחפש בחוץ סקס בלבד כי אשתו לא בעניין (ויש כאלה מקרים, תתפלאי) - למה זה אמור לאמלל את הילדים שלו?

offנועה

New member
../images/Emo4.gifאתה לא צריך לנחש

כי אם אני לא טועה זה כתוב. אני אחרי קשר של 10 שנים (בנאמנות) עם בן זוג, וזה יותר ממה שחלק מהגרושים יכולים להגיד על הקשרים שלהם. אין לי מושג מה הקשר בין מה שכתבת ליושר, הגינות ומצפון. מי שכבל את עצמו, ואני אעז לומר, בטיפשות, בנישואין לבן זוג לא נאמן מחד או מאידך לבן זוג שלא מעוניין בסקס, צריך להתמודד עם זה. ולהתמודד אין פירושו להמנע לעד מסקס או לחילופין "לחפש סקס בחוץ". ואני אתן לך דוגמה קטנה למה שקורה לזוגות מהסוג הזה: חברה טובה שלי קיבלה שתי מתנות מבעל בוגד, קונדילומה והפטיטיס C. וזה המחיר ששניהם ישלמו עד יום מותם. אני לא מתפלאה שיש אנשים חלשים שבוגדים או לא פותרים את הבעיות שלהם, אני רק מציינת שיש מחיר לשלם ולעיתים הוא כבד מאד. לא יותר זול לשבת ולפתור עניינים לכאן או לכאן? אתה מנסה לתת לי הרגשה שאני לא מחוברת לאיזושהי מציאות שקיימת, ואני אומרת לך (רווקה או לא), שהמציאות הזו היא היא האשליה. הכוח האמיתי הוא להתמודד עם דברים, לא לסכן בני זוג מבחינה פיזית או רגשית ולהתנהג ביושר, כבוד (לעצמך ולבת הזוג) ומוסריות. אין שום תירוץ. ובנוגע לילדים, בסוף קרע בין ההורים, יגיע גם אליהם, אם תכחיש ואם לא.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תמיד יש מוצא אחר שלא מחייב בגידה באמון, עדיף הורים גרושים ומאושרים מהורים שחיים באותו בית ורבים ויש מתח בינהם או שמתגלה בגידה ואז משתמשים בילדים לרוב כחייץ וככלי התנגחות. אנשים שמצאו את הדרך הקלה ( בנתיים, עד שזה מתפוצץ בפרצוף) של להונות את בן/בת הזוג לבגוד ולשקר תמיד ימצאו לעצמם תירוצים למה מה שהם עשו בעצם עדיף וטוב. < קנדילומה והפטיטיס? OMG... איזה עונש היא קיבלה בנוסף לבעל בוגד
>

למעלה