../images/Emo4.gifאתה לא צריך לנחש
כי אם אני לא טועה זה כתוב. אני אחרי קשר של 10 שנים (בנאמנות) עם בן זוג, וזה יותר ממה שחלק מהגרושים יכולים להגיד על הקשרים שלהם. אין לי מושג מה הקשר בין מה שכתבת ליושר, הגינות ומצפון. מי שכבל את עצמו, ואני אעז לומר, בטיפשות, בנישואין לבן זוג לא נאמן מחד או מאידך לבן זוג שלא מעוניין בסקס, צריך להתמודד עם זה. ולהתמודד אין פירושו להמנע לעד מסקס או לחילופין "לחפש סקס בחוץ". ואני אתן לך דוגמה קטנה למה שקורה לזוגות מהסוג הזה: חברה טובה שלי קיבלה שתי מתנות מבעל בוגד, קונדילומה והפטיטיס C. וזה המחיר ששניהם ישלמו עד יום מותם. אני לא מתפלאה שיש אנשים חלשים שבוגדים או לא פותרים את הבעיות שלהם, אני רק מציינת שיש מחיר לשלם ולעיתים הוא כבד מאד. לא יותר זול לשבת ולפתור עניינים לכאן או לכאן? אתה מנסה לתת לי הרגשה שאני לא מחוברת לאיזושהי מציאות שקיימת, ואני אומרת לך (רווקה או לא), שהמציאות הזו היא היא האשליה. הכוח האמיתי הוא להתמודד עם דברים, לא לסכן בני זוג מבחינה פיזית או רגשית ולהתנהג ביושר, כבוד (לעצמך ולבת הזוג) ומוסריות. אין שום תירוץ. ובנוגע לילדים, בסוף קרע בין ההורים, יגיע גם אליהם, אם תכחיש ואם לא.