"....אם זה נגמר זה חבל..."

לונה..

New member
"....אם זה נגמר זה חבל..."

אני מצטערת מראש... אולי זה לא שייך לפורום... אבל הייתי חייבת לכתוב פה משהו.. כי זה ישב לי על הלב.. וזה המקום היחיד שאני מכירה.... וזה נגמר.. וזה באמת חבל... אבל מה אפשר לעשות כאשר זה בא ברגעים של חולשה.. ומציף אותך וגורם לך סערת רגשות? ואת לא יודעת מה לעשות.. ואיך להימנע ולהתגבר על העצב? והכעס? והצער? וכל הכאב שמתלווה אליהם.. והאשמה... תמיד חושבים על.. "ואם זה לא היה קורה? ואם הדברים היו משתנים.. ואת היית ממשיכה? ולא היית סובלת כל כך? ואם לבסוף כן היית מצליחה להתגבר? ולא היית הולכת... ולא היה נגמר..." ואם ואם ואם.. אז נכון שהייתי חרא.. ואני מודה בזה.. ולא מתגאה בשום דבר שעשיתי.. וגרמתי לך המון סבל.. אני בטוחה בזה.. והאשמה.. והבושה והכאב ירדפו אותי לתמיד! איך אני אוכל להשתחרר אי פעם מהמצפון הזה... הדבר הקטן שיושב לו אי שם עמוק בתוך הלב.. ומעיק ומציק ומזכיר לי כל דקה וכל שנייה.. שאם אולי הייתי שונה.. אם הייתי עושה צעד אחד פחות.. או אולי צעד אחד יותר.. הדברים היו משתנים... ולא היית הולכת.. האנשים שלא פועלים.. ורק חושבים על זה.. הם אנשים מוזרים לדעתי.. למה אתם לא עושים את מה שאתם רוצים לעשות? מי מבטיח לכם שמחר אתם תקומו בבוקר.. ותוכלו לבצע את מה שביקשתם? ואז... הם ממשיכים לחשוב.. לא עושים כלום על מנת לממש את הדברים.. מחכים "... מחר יש עוד יום... נדחה למחר.. שבוע הבא.. אולי שנה הבאה.." וזה מתמשך.. עד שנהיה מאוחר מדי.. וקשה מדי.. ומסובך.. עד שבסוף.. גם את הדברים הללו אי אפשר לעשות... אולי הם עושים החלפות שם למעלה? כאילו.. אני חושבת שטוב לך שם יותר מפה.. זה בטוח... אבל אולי את מתגעגעת קצת? לא היה אכפת לי להחליף אותך קצת, את יודעת? כי... אני מתגעגעת גם.. ובכל אופן.. כאילו.. צריכים אותך פה.. זקוקים לך הרבה יותר!! את זו שפותרת את הבעיות.. את זו שמתקנת ומאחה את השברים.. את זו שתמיד אהבו ויאהבו ולא ישכחו לעולם. אז למה לקחו? איך אפשר לקחת יצירה מדהימה... באופיה וביופיה.. וככה.. לקמט ולזרוק? מצד שני.. אולי דווקא בגלל שהיצירה כל כך מדהימה.. בחרו לשים אותה במקום אחר.. שונה מהמקום הזה.. שהוא רע.. ומלא סבל ודם.. וכעס.. ושנאה. מלאת אהבה.. ותמיכה ואושר.. ושלום.. ויחסים טובים בין כולם/ן. אבל גם פה יש אושר!! ויש אהבה!! אני יודעת.. אני הרגשתי את זה.. פעם.. לפני המון זמן.. גם עכשיו אני חשה בזה. אבל תמיד יהיה החלק שחסר בפאזל העצום הזה... החלק המרכזי.. שאם הוא לא היה.. שום דבר לא יכול היה להתחיל... והחלק הזה הוא את... וזה כל כך כואב שאת לא פה!!!! אני בטוחה שאת יודעת מה אני חושבת.. תמיד ידעת.. ואולי את גם סולחת... כי זו הייתה התכונה הכי גדולה והכי טובה שלך.. להתחשב.. לסלוח.. לתת עוד הזדמנות.. ועוד אחת. ולאהוב. אני מקווה שהכל בסדר איתך שם.. יפההה שלי... אני לא אחליף אותך בחיים... ואין לך מה לדאוג.. היא מתה בשבילי.. ואני בחיים לא אסלח להם על מה שהם עשו.. אני כל כך כועסת על זה!!! חוסר התחשבות.. בעצם.. מה יש לי לכעוס? אני התנהגתי פי מאה יותר גרוע... אז אני כועסת על עצמי... ואני אלמד לסלוח.. לא לעצמי... אבל להם כן.. אני חייבת.. זה מה שרצית ללמד אותי.. חחחחח אמרו לי שאני מתחילה להידמות לך.. הייתי הכי מאושרת בעולם.. וזה מצחיק.. אני לא יודעת למה... אבל זה מצחיק אותי.. הלוואי שאני אגיע לרמה של הרצפה שהיית דורכת עליה!! ואני אוהבת אותך אוהבת אוהבת אוהבת אותך!!!! אני כל כך אוהבת אותך.. ואני אמשיך לצעוק את זה על כל הפעמים שלא שמעת אותי אומרת את זה כשהיית צריכה שאני אגיד.. ואני מצטערת כל כך... אני מצטערת מעומק לבי.... ואני מקווה שאת סולחת ואני מקווה שאת יודעת עד כמה קשה לי ועד כמה אני אוהבת אותך.. לונה..

פלג^ר

New member
יווו לונתי מילים חזקות קשות מרגשות

סתם מתוך סקרנות לפני שאני הולכת להתענג לי.מי הדמות האלוהית הזו??

לונה..

New member
מי היא?

מתוקה... היא הייתה.. וממשיכה להיות.. אצלי בלב.. כשאני חושבת על זה היא באמת אלוהית.. תודה שקראת לונה

פלג^ר

New member
יווו לונתי מילים חזקות קשות מרגשות

סתם מתוך סקרנות לפני שאני הולכת להתענג לי.מי הדמות האלוהית הזו??

לונה לונה לונה..

1.מגילה כזאת אף פעם לא קראתי 2. נורא מרגש וקורע ת´לב 3. למהההה?? מה עשינו לך שאנחנו צריכות להזיל דמעה על הבוקר? 4. תבואי עכשיו לנגב לבלו את הדמעות.. יום טוב... ובאמת היה יפה

plus

New member
ירחחחחחחחחחחחח .....

מ ת ג ע ג ע ואני שולחת את המנוקדת לנגב לך את הדמעותתתתתתת...

לונה ../images/Emo23.gif

כל כך הייתי רוצה לומד... משפט חכם כזה שיעודד, או לתת עצהף אבל אני פשוט לא טובה בזה, אז רק רציתי שתדעי שקראתי את מה שכתבת... ולמרות שאני לא בטוחה שאני יכולה להבין... אבל בכל זאת, אני מקווה שתתעודדי... ובאמת שאם הייתי יודעת איך הייתי עושה הכל רק כדי לעלות לך חיוך... אוהבת
דניאל

meeee

New member
לונהנהנהננההההה מלונההה

לונההההה... זה מהמםםםםםםם, מדהים, מרגש, כל כך אמיתי ו.. ואווו... הממ... זה נורא ארוך אבל אני מוצאת את עצמי כזה קוראת וכל שורה היא משהו אחר כזה... כל שורה את מחפשת עוד רמז... לא רק יפה מה שכתבת אלא גם מה שהרגשת הצלחת להעביר בצורה יפה...:) העברת בי סקרנות ואני עדיין בעיניים פעורות... ודמעה על סף העין... :) את מותקקקקק me

בוביט

New member
לונה..

כל כך יפה... וזה כן מתאים לפורום ובכלל... כל מה שיש לך לכתוב מתאים לפורום.

קרן^

New member
לונה ../images/Emo60.gif שלי.... ../images/Emo23.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo23.gif

אני כותבת אחרי כמה דקות שהדף מולי, ואני לא כל כך יודעת מה לכתוב... לא בא לי להתחיל עם מה שתמיד אמרתי לך לגבי זה.... או לגבי החיים... רק בא לי לבכות עכשיו... יש לי המון לומר, ולא יודעת מאיפה להתחיל. אמרו לך שאת דומה לה... אז דעי שאת זו היא... אין בכלל שום חוצץ אלא דמיוני, אתן תמיד יחד.... אפילו שהיא לא מופיעה מול עינייך, היא אצלך כל הזמן, היא את... ! אין לי מושג להתחיל ולתאר אפילו כמה היא חסרה... אני יכולה לומר, וזה יישמע כל כך מטומטם עכשיו, שלי יש אחת כזו והיא לא מה ששלך הייתה, ואני חושבת (מקווה שלא יישמע סתמי) שאם הייתה לך כזו, ואין כבר (ובעצם יש) אז עדיף... יש לך זכרון מדהים, מתנה לכל החיים, קחי אותה, תגידי תודה.. תמשיכי אותה בחיים שלך. אני מקווה שבאמת תוכלי לסלוח "להם" כי "הם" זה גם את... בכל מקרה את סולחת לעצמך בסופו של דבר. את חכמה... ויש באמת אושר ואהבה פה.. מתחת להמון המון המון המון (כמעט בלי סוף) שכבות של עננים אפורים, שחורים, וורודים, ומכל הצבעים. החלק הזה שחסר לך בפאזל... הוא שם, את רק לא רואה אותו מול עינייך וזה מה שמבלבל אותך... אם היית יכולה לראות אותה, וודאי הייתה מחייכת עם דמעה... כל כך רוצה שתרגישי כמה היא איתך כל הזמן, כמה היא אוהבת, מלטפת ותומכת. קשה להבין... אבל לונה... את זו היא, ואל תשכחי! את זו האהבה
קבלי ממני מה שיש בך כבר....
קרן^

לונה..

New member
קרןןןןן יקרה שלי

האמת היא.. שאני כל הזמן שכתבתי... הדברים שאמרת ישבו לי בראש והדהדו כל הזמן... באמת אני מבינה מה אמרת לי.. ואני גם חושבת ככה לפעמים.. רק ש.. יש לי בעיה להתמודד עם זה.. לפעמים. ואת לא צריכה להתייאש ממני... חחחחחח יהיה בסדר... ותודה רבה על הכל! וכל מה שכתבת שם למעלה.. אני יודעת את זה! רק שלפעמים לא הכי מרגישה ככה... אז מסתפקת במה שנראה לעין.. את מבינה אותי? ושלא יבוא לך לבכות!!! כי אני אוהבת אותך מחייכת ונקרעת מצחוק מתי שעוברים שיכורים באמצע חניון בת"א
וכשאת מוסכניקית, חחחחח... וכשאת "עקרת בית" אבל הכי הכי כשאת את.. אגב... מה זה עבודה חדשה ולא ידעתי????? דברים צריכים להגיע בשמועות? מה זה זה? אז בהצלחה לך מתוקה שלי.. אבל שמעתי משהו זמני? טוב לא נורא.. אני כבר אתפוס איתך שיחה פעם.. אוהבת, ושוב תודה
נ.ב. לא להתייאש ממני עדיין!!!!!!

לונה..

New member
רק דבר אחרון..

ידעתי שתביני את הרעיון הבסיסי ובמה מדובר... תודה ממי, פעם נוספת לונה

קרן^

New member
שנייה לפני שאני יוצאת לעבודה

אני כותבת פה... בלי קשר, יום טוב ומעולה לכולן..
לונה, זה היה מרגש כל כך....~ העבודה אכן לשבוע בלבד...... והנה אני חייבת לצאת אתמול חזרתי מאוחר מידיי הבייתה... זו הבעייה לא נורא... אני
קרן^

מואהההההההההההההה ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

ריגשת אותי .. מילאת אותי בזכרונות שאותם לא אשכח לעולם איי לוב יא בייבה !!!! דונט אבר פורגט ד´אט !!!!!!!!!!!!!!!

למעלה