אם זה מעניין מישהו

Lu Tze

New member
אם זה מעניין מישהו

מראים עכשיו ביס-4 את הסרט דארקמן. למה שזה יעניין מישהו? הכוכב בסרט הוא ליאם ניסן. בעיקרון זה סרט אופייני של גיברוי על: רע מחריב את העולם של הגיבור, בעקבות הטרגדיה הגיבור מקבל כוחות על, הגיבור נוקם ברע, הכל שב לקדמותו.

Lu Tze

New member
דרך אגב,

הבימוי זוועתי, המשחק גרוע והעלילה זניחה. אבל זה מד"ב ואין לי מה לעשות, אז אני צופה בזה.

Padme Amidala

New member
יש לי שאלה!!

זה נכון שאפשר לראות עכשיו את "מתקפת המשובטים" בהום סינמה?! ומישהו ראה את הפרסומת ל"נפלאות התבונה" של הום סינמה?! ושמתם לב למוזיקה שמתנגנת ברקע?! כן, כן, זה Across the stars. ולקחת אותה לסרט שהוא לא מלחמת הכוכבים זה חילול קודש לשמו!!

אני מזה מעוצבנת אני באתי

לראות את מתקפת המשובטים, ואני רואה לי להנאתי ככה פתאום הפסיק להיות תרגום! אז הפסקתי... ואח שלי אין לי כוח להוריד לי המשך לתרגום הזה... אוווף! כי אני לא ממש אבין מה הולך ואפספס דברים ללא התרגום המסריח.. בעע

Padme Amidala

New member
מממ.. למרות שסיפרת לי את זה כבר...

כבר סיפרת לי את זה באיי סי קיו, זוכרת?
בכל מקרה ברוכה השבה... איפה היית?! ונראה לי שתוכלי להבין מה הולך... כי גם בלי תירגום אפשר לדעת מה הולך... ואיזה יפה התמונה ששמת!! (למרות שכבר יש לי אותה...)

אממ... בבית? סתם לא היה לי כוח

לפתוח שום פורום אז לא נכנסתי ואז החליטו שהם לא אוהבים את הכינוי שלי ואמרו לי לעשות חדש (אה?!?) כן אמרתי לך כבר באייסי :) למי יש פה באמת אייסיקיו?? אין לי כוח לחטט בכל הפרטים של כל אחד..חחח.. ולא.. אני בכל זאת לא יבין כמה קטעים.. אבל חפיף נראה כבר! :) זה נתקע בקטע של הפגישה של הסנאט או משו כזה...

Sith Master

New member
ההפך../images/Emo19.gif

את צריכה להיות שמחה על ההפצה והמיסיונריות של המוזיקה של של ג'ון וויליאמס.

zViper

New member
יתכן שפרטים זניחים, אבל:

1- דארקמן גם הוא על-פי קומיקס ידוע. 2- נוצרו לו עוד 2המשכים, ובכך הפך גם-כן לטרילוגיה. 3- עד-כמה שזכור לי, ליאם ניסן משחק רק בראשון. 4- זה הסרט שדי הכניס לתודעתינו את שמו. הצפע.

למעלה