אם זה מעניין מישהו אז.. H-(

אם זה מעניין מישהו אז.. H-(

קמתי בבוקר... כולכם יודעים עד כמה אני מתעבת את הבי``ס... זאת לא הפעם הראשונה שאני אחהמ מבריזה משם. בעבר לא נהגתי בכלל לעשות זאת הייתי חננה... הקיצר.. אני מציפה פה ת הפורום להנאתי... ופתאום הטלפון מצלצל... חשבתי - לא להיכנס לפאניקה זאת בטח אחת החברות שלי מבי``ס... אני עונה...שקט.. ``הלו`` בפעם השניה... ואז גיליתי שמי שנמצא בצד השני רחוק מלהיות חבר שלי.. ``זאת מנהלת בי``ס (שמה הפרטי שמור במערכת) מדוע לא הגעת היום?`` אני- ``מממ- כי אני חולה, אני לא מרגישה טוב...`` ``ויש אישור רפואי?`` אני- ``מממממ ... לא...``.. ``אז איך את יושבת בבית חולה?`` אני- שותקת.... ``טוב אני הולכת ליועצת שנביא קצין ביקור סדיר... זהו חוק חינוך חובה ולא ייתכן שאת מחסירה בצורה מוגזמת כלכך``.. אני- ``ומה יקרה אם אני יתחיל לבוא?``... ``אז לא נערב גורם חיצוני``.. אני- ``טוב אז.....`` ``את מתייצבת אצלי במשרד מחר בשמונה לשיחה...``... ניתקתי.. התחלתי לרעוד כמו משוגעת... אני?!?! אני אמורה להיות מושלמת!!! זה לא מתאים לי! ואת אמא שלי..מה אני יגיד לה!??! שיט!!! התחלתי לבכות...לא היה לי עם מי לדבר באותו זמן... בעוד חברה שלי (לא מבי``ס) מתקשרת ואומרת לי שהיא עומדת להתעלף.. (סובלת מהפרעות אכילה) נכנסתי להיסטריה... הסתובבתי בכל הבית... וחשבתי מה אני עושה מחר.. מה אני יגיד לה?!?! מה אני יגיד לאמא שלי? ללכת /לא ללכת?!!? מה אתם אומרים... בבקשה זה חשוב לי עכשיו יותר מכל דבר אחר בעולם אני זקוקה לכם... אוהבת תמיד, ה$#@%^$#3 #@$#%$#@@ %#@%@$!$@................ ............. ........... :-(

יעלי

את לא אמורה להיות מושלמת! את רק צריכה למלא את חובותייך...הווה אומר, במדינתנו - ללכת לבית הספר. כבר ידענו שזה יכול לבוא, לא? אז הנה, זה בא. עצתי לך, לפני שיהיה מאוחר מדי, ל-כ-י ל-ב-י-ת ה-ס-פ-ר!!!!!! עזבי קציני מבחן, מי צריך צרות לכי מחר למנהלת, תסבירי לה יפה טוב טוב למה לא באת. שתפי אותה או את היועצת במה קורה. הם אנשי מקצוע, שידעו איך להתמודד עם המצב. להתעלם ממנו - כנראה שזה לא עובד. אוהבת אותך ומקווה כל כך לשמוע מחר שכן הלכת... ועוד יותר אשמח לשמוע ששיתפת מישהו. את יכולה לספר להם גם על דאגתך לחברתך. אמרתי לך כבר שאני אוהבת אותך? כן? אז היה עוד פעם. ושוב. ושוב. שלך תמיד מאיה הפרה(חד פעמי, מבטיחה, תגל)

אז ככה, אני הולכת להיות קשה איתך

די, אין ברירה, את לא יכולה להמשיך ככה, כי זה כבר מסתבך הרבה יותר מדי.. או שאת מתחילה להופיע לשיעורים, או שאת מסבירה להורים או ליועצת בית הספר את הבעיה שלך ושבגלל זה את לא מגיעה.. אין לך ברירות! אני מצטערת, אבל קצין מבחן זה כבר רע מאד!! אוהבת המון, וסליחה על הנוקשות. ניב

למעלה