אם זה לא ראפ

אם זה לא ראפ

VIDA על הביט, A.s על שאר ההפקה, נמש על הראפ. לינק: http://www.speedyshare.com/335121696.html ליריקה: פיזמון 2X: אם זה לא ראפ - כמו מה כל זה נשמע לך? אם אנ'לא ראפר - כמו מה אני נראה לך? אם ת'לא אוהב - כנראה שזו הבעיה שלך אם לא לחצת סטופ אז כנראה שהיא עברה לך א': אוקיי נולדתי בלי זרימה,בלי דיקציה,בלי כתיבה נולדתי ללא רגש,בלי פאנצים,בלי חוכמה אוקיי זה לא קשה מדי לקלוט שנולדתי אפס אבל זה מה שיפה, כי אני הולך למות כמלך מקום שלי הוא לא מקום שני,מבין ת'עסק? זרקו עלי עגבניות, אני יכין ממכם ת'רסק התחלתי בזחילה אבל למדתי ללכת כתבתי עם שגיאות אבל למדתי בדרך על כל פעם שפישלתי רק הפשלתי שרוולים על כל זרימה שאני נפלתי רק הפלתי עוד מילים אחרי עבודה קשה, לא שולף מהשרוול אבל שולף את המיק' הפעם יורה בדיוק לבול מי יכנס לנעלי? פאק אני הולך יחף לבה בוערת מתחתי כשאת המיק' אני שורף מעלה באולפן עשן לבן,אני נבחרתי לאפיפיור מהיום מאמין רק בעצמי,במועצה שמאחור פיזמון 2X: אם זה לא ראפ - כמו מה כל זה נשמע לך? אם אנ'לא ראפר - כמו מה אני נראה לך? אם ת'לא אוהב - כנראה שזו הבעיה שלך אם לא לחצת סטופ אז כנראה שהיא עברה לך ב': יותר מדי קראו לי רון, יותר מדי קראו לי טמבל יותר מדי קראו לפרוש, יותר מדי קראו לי זבל אז אני מוריד ת'פח, אני מוריד ת'אף אבל כבר שלוש שנים שאני מעלה ת'רף בראפ אז הנה אני עולה - מוכן ומזומן להשתין על מזומן של כל מפיק מושתן ו...כל תגובה בונה, בנתה לי דלת לפרישה אז לוקח את הזרם,מטביע אותו בתוך אסלה זין על הקומבינטורים! זין על קשרים! זין על כל החברים! זין על כל האחרים זין על ההצלחה, זין על התהילה זין על להתמסחר ,אצלי מילה זו מילה (וזאת מילה של נמש) פיזמון 4X: אם זה לא ראפ - כמו מה כל זה נשמע לך? אם אנ'לא ראפר - כמו מה אני נראה לך? אם ת'לא אוהב - כנראה שזו הבעיה שלך אם לא לחצת סטופ אז כנראה שהיא עברה לך

ALMOG T

New member
אז ככה..

הביט על הפנים לדעתי חסר בו המון...גם מבחינת אלמנטים וגם מבחינת לחן וכל המבנה שלו בכללי לא מספק לדעתי.. הליריקה.. ילדותית קצת הייתי אומר..יש יותר מדי שירים כאלה של אגו ואני מלך וכל זה... הפזמון מונוטוני מדי לפזמון..היה אפשר להוסיף לדעתי שירה שם... הביצוע של הראשון אחלה לגמרי הפלואו גם נחמד אבל לא תופס ת'אוזן מספיק...חרוטזים כמו עסק רסק מילים חרוזים ארנבים כל מיני כאלה זה דברים שכבר נכנסים מאוזן אחת ויוצאים מהשניה... בסך הכל זה לא גרוע לגמרי תמשיכו לעבוד

למעלה