זה תלוי בשאלה מה ביבי הציע לאבו מאזן דרך מולכו בממשלת ביבי-בנט-לבני-לפיד, אם מתווה קרי אכן היה מבוסס על הצעות של מולכו לאבו מאזן אז ביבי רמאי מארץ הרמאים שהיה מוכן לנהל את מדיניות שלום עכשיו אם רק אבו מאזן היה מועיל בטובו להכיר בישראל כמדינה יהודית ולהסכים ל-15 שנה של שליטה ביטחונית ישראלית בבקעת הירדן ולמעשה מולכו הציע את אותן הצעות של ברק. מכיוון שלא שמענו אף גורם אובייקטיבי בנושא אי אפשר לדעת. אבל הטענה נטענה גם על ידי ידיעות אחרונות, גם על ידי ציפי לבני וגם על ידי בוגי יעלון וראייה נסיבתית שבכל תקופת אובאמה ביבי דיבר על שליטה ביטחונית בבקעת הירדן ואף פעם לא הזכיר ריבונות בבקעת הירדן עד שטראמפ נבחר. כך שאם ביבי הציע גבולות 1967 חוץ ממזרח ירושלים וגושי התיישבות שעל הגושים חילופי שטחים לאבו מאזן, אז הוא גנב קולות בדיוק כמו שרון ז"ל. ומכיוון שלא אתה ולא אני לא יודעים מה ביבי הציע לאבו מאזן דרך הנשיא פרס ז"ל וברק וגם לא דרך ציפי לבני כשרה האחראית על המו"מ, אז אין לנו מושג איך ביבי תכנן לנהל או רצה לנהל את המדינה.
אז מה שבעצם כתבת כאן, אם אתמצת את זה למספר נקודות, זה פחות או יותר ייראה כך:
א. אין לנו שמץ של מושג ירוק מה קרה באירוע X.
ב. אם באירוע X קרה Y (מתוך ס"ה 26 אותיות אפשריות כולל שתי המוזכרות), או אז ביבי רמאי ושקרן ונוכל וגנב ושודד קשישות.
כמובן שקיימת האפשרות שבX בכלל קרה A, או שקרה C, או שאולי בכלל התנהל שם M, אנחנו לא יודעים (לדבריך כאן). אין לנו שמץ של מושג, אפילו לא קל שבקלושים.
מה שכן אם נמשיך עם הנקודות שלך, אז:
ג. לפחות 3 גורמים שידועים כל אחת ואחד מתוכם כשונאי ביבי הדוקים ומכורים, טענו שY אכן התרחש.
ד. ויש כמובן את "הראיה הנסיבתית" כהגדרתך, לפיה ביבי הרשע לא השתמש במונחים לא רלוונטיים בתקופה לא רלוונטית, אלא הזכיר אותם רק כשהיו לכאורה רלוונטיים קצת. באמת, ללא ספק כלל, בושה וחרפה של התנהגות וכמובן 'ראיית זהב' שראויה להילמד בכל בתי הספר ל(בדיית)ראיות בעולם כולו.
בקיצור, למעלה כתבתי שהדברים פתטיים. משום מה בחרת בתגובה להוסיף עוד ועוד פתטיות לנ"ל. אני במלוא הרצינות וללא טיפת ציניות יושב כאן עם חיוך גדול על פני תוך כדי כתיבת תגובתי זו. פשוט לא יודע אם לצחוק או לבכות. נדמה לי שכתבתי גם למעלה, מתקשה להאמין שאתה בעצמך מאמין בשטויות שאתה כותב כאן בתת-השרשור הזה.