אם זאת אהבה

Funky Giraffe

New member
אם זאת אהבה

המורה החדשה שלי לסקסופון הביאה לי את הסינגל של עמית פרידמן, "אם זאת אהבה", סלוצקי וגוב ארי מנגנים בו, ממליץ נשמע טוב משמיעה ראשונה

shiepki

New member
מומלץ! עמית עוד יהיה מפורסם ../images/Emo13.gif

כבר עכשיו הוא אחד הסקסופוניסטים הטובים בארץ והוא כולו עוד לא בן 25. המופע שלו והדיסק שבדרך זה מוזיקה סטייל אואזיס\ביטלס\ישראלי כזה.. ושם הוא בכלל שר ומנגן על גיטרה חוצמזה הוא מורה שלי בבצפר אז אני לא אובייקטיבי

טיפקסית

New member
עמית תותח

הייתי בהופעת של להקת "בנות" עם הסולן שלהם איתי פרל עמית מנגן שם על סקסופון והוא בהחלט נתן כמה קטעי סולו בלתי נשכחים לצד סלוצקי על הטרומבון ורן לבנון על התופים ולי יש חתימה של עמית חח ועמית הזמין אותי לשבת איתו ועם סלוצקי לפני ההופעה הוא אחלה גבר שבעולם מיותר לציין שהוא באמת מוזיקאי מוכשר הוא מנגן גם בלהקת "שארפ 5" [לצד סלוצקי] וגם בעוד אלף ואחד הרכבים

shiepki

New member
ניגן גם עם הדורבנים...

חח וזה לא "להקת בנות" עם הסולן איתי פרל. זה מופע של הזמר איתי פרל שהדיסק שלו נקרא "בנות", והחבר'ה הם הנגנים הקבועים שלו

טיפקסית

New member
הם הופיעו אצלינו בקיבוץ

לפני שנתיים [נראלי משו כזה] בכול אופן עמית נתן שם כמה סולואים חזקים מישו ראה פעם ב-24 את הקליפ של השיר "כל הטובות תפוסות" סולו סקסופון לא מהעולם הזה חחח ולכל אלה שיש שעת אפס-חההההההה תזכירו לי מה זה בי"ס?

טיפקסית

New member
צבא זה לא כזה רע

מיום ראשון אני בגדוד 371 של חי"ק אז -כאבוד לא נורא,עוד חודשיים יש לי רגילה

mtny

New member
מה?! אני נהנה עד כה..

טוב נו כולי צעיר מת חודש וחצי בצבא

טיפקסית

New member
אני אוטוטו חודשיים

מתן תשמע העיקר שהפז"מ דופק לא ככה? אני אוטוטו מציינת חודשיים [בעוד שבוע וחצי זה יהיה חודשיים מאז שהתגייסתי] איפה אתה משרת כרגע? אני מיום ראשון בגדוד 371 של חי"ק ליד פיקוד צפון

chen2408

New member
צבא...

צבא זה טוב, צבא זה רע, תלוי איך אתה לוקח את הדברים. בהתחלה גם לי רץ הזמן והרגילה הראשונה הגיעה מהר. עוד מעט נכנסת לי הרגילה הרביעית, כמעט שנה בצבא. עבר מהר? כן. עכשיו הזמן בקושי לא זז. עברתי בסיס אתמול, יצאנו מעזה... עכשיו אני משרתת במעבר ארז, קו ראשון. סוגרת שבת במקום לא כל כך בטוח ודי פרוץ. אתם בצבא חודש? חודשיים? עוד צעירים מתים אבל מתחילים מאיפה שהוא, לא? גם אני הייתי ככה, ויש כאלה שיגידו שאני עדיין... אז קחו ת'זמן ותהנו ממנו ותפיקו את המירב. ושיר - לא מסכימה איתך. צבא זה לא רע. חבל שתפספסי את החוויה הזאת, זה מאוד מחשל. בשמת- מתוקה, לא שמעת על בטחון שדה? לא אומרים מספרי יחידות וגדודים בפומבי... שיהיה שירות מהנה, אני עכשיו הולכת לראות חדשות - מראים איך פוצצו בבוקר את הבסיס שלי.

מה הקטע להיות בצבא ולא להיות בקרבי?

כאילו את בת... אז אם את לא בקרבי אין טעם להיות בצבע והולכים לעשות עבודות שרות או משו...

chen2408

New member
חמודה, אני מכירה אנשים כמוך

כל אחד חושב שהוא יודע על הצבא הכל. אז אל תחשבי שאת יודעת הכל, את לא יודעת כלום. יום אחד בתפקיד שלי ותתמוטטי. לא כולן פקידות, יש הרבה תפקידים. ולא משנה מה התפקיד שלך - בכל מקרה את תורמת. סלחי לי אבל את מדברת שטויות. ממש ילדה קטנה.

טיפקסית

New member
חן חיפשתי אותך במסנ

היית מחוברת אתמול כמה רגעים השארתי לך הודעה האם ראית אותה? ההגדוד שלי לא קרבי כך שאין סודיות תכל'ס אנ'לא עושה כלום בתפקיד שלי [נשבעת לך!] יושבת במעבדה ובודקת מכשירים זה סוג של פקידות וואי תזכירי לי לספר לך על שיחת הטלפון ההזויה שלי עם משה לפני שבועיים היה מה זה מצחיק אבל עזבי זה רק ביני ובינך קיצר תגיעי למסנ

טיפקסית

New member
אגב חן איך בארז?

תגידי מתי כבר תעברי לקו הירוק יאללה כמה אפשר להיות שם רגילה רביעית? בואנ'ה הלוואי עליי עוד חודשיים לראשונה שלי ונראה לי שבראש השנה אני נשארת בבסיס,וזה נראה לי ממש חוויה אגב לא הייתי מגדירה אותך כצעירה את עם נשק עכשיו [בימים אלה] ד"ש לחבר'ה

למעלה