אם וולדי

אם וולדי

אם וולדי היה מצליח לצאת מהיומן של גיני (בספר 2 ) אז הוא היה בן 16 אז כל התומכים שלו לא היו חוזרים אליו כי לא היו מזהים אותו בתור וולדי וגם לא היה לא את כל הכוחות שהוא צבר מגיל 16 אז מה הטעם לחזור לחיים הרי כל הענין שלו זה כוח ? מה דעתכם בנידון?

muldercrushed

New member
הנה!! אני מתייחסת!!

ודעתי בנידון היא שאתה צודק!!! אבל תאמין לי שלוולדי יש מספיק תוכניות בשביל להוכיח שזה הוא! כי גם בגיל 16 הוא עשה דברים שילדים אחרים בגילו יכלו רק לחלום לעשות!

../images/Emo58.gif

לחקור על הורקרוקסים, לרצוח את הדוד שלו ולעשות הורקרוס ראשון..
ועוד ועוד..
שבת שלום

איזה דודה לעזאזל../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

מרופי [אם ככה גילי תתרגם את השם שלה] מתה מיד אחרי הלידה של וולדמורט..
רענני את זיכרונך בפרק 10..
שבוע טוב..

rds15

New member
../images/Emo58.gifהוא לא

רצח את דוד שלו. הוא רצח את אבא שלו ואת הסבים שלו. הוא רק נתן לדוד שלו להירקב באזקאבן.

וואלה, ../images/Emo58.gif

כי הוא גרם למשרד הקסמים שיחשבו שהוא רצח את טום רידל והוריו, וואלה..
אני חייב דחוף ריענון..
שבוע מצויין שיהיה לכם

gurke

New member
אם בגיל 16 הוא הצליח

הוא יצליח מחדש. חוץ מזה ,אנחנו יודעים שיש הרבה אנשים (כולל דמבלדור, סלגהורן, הארי עצמו ועוד מלא)שהכירו אותו אז ,ויודעים איך הוא נראה. ואם אתם שואלים איך הארי הכיר אותו, אז זה מהיומן

2 Mיכל

New member
הוא היה יכול לספר../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

לאוכלי המוות דברים שרק הוא היה יודע וככה להוכיח שזה הוא.

אבל הוא לא יכול לספר...

כי אין לו תזכרונות מלפני שהוא "מת"... הוא יווצר בצורה של הנער ב-16. אם היכולות האלו, וזכרונות האלו. ללא שום ידע על "אוכלי מוות".

2 Mיכל

New member
לא חושבת../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אחרת איך הוא ידע שהמטרה החדשה שלו היא כבר לא להרוג את כל ילדי המוגלגים אלא את הארי?

00SONIA00

New member
כי..

ג'יני סיפרה לו על הארי..היא אמרה לו שהיא מאוהבת בהארי וכו' וכו' אבל גם שהארי יתום ושהוא נשאר בחיים אחרי שוולדמורט הרג את הורים שלו ושוולדמורט נעלם אחרי זה.. טום רידל אומר להארי שהוא רוצה לדעת איך תינוק בן שנה גבר על הקוסם הכי חזק ..משו כזה.. ושג'יני סיפרה לו את זה.

your avi

New member
זה לא נכון...

ג'יני סיפרה את זה לזכרון של טום, היא סיפרה את זה ליומן. טום רידל האמיתי (וולדמורט) יודע את כל זה.

00SONIA00

New member
לזה התכוונתי...

כי אמרו מעליי שלזיכרון שהוא בעצם טום רידל בגיל 16 יש את הידע של וולדמורט בגלל שהוא יודע שהמטרה שלו זה להרוג את הארי..אז אמרתי שזה בגלל שג'יני סיפרה לטום רידל בן ה-16 [שהוא הזיכרון] הכל על הארי ואיך שהוא שרד וולדמורט נעלם.

00SONIA00

New member
אני לא חושבת

שאנחנו כבר יודעים הכל על הנבואה.. חוצמזה שבעיניי זה לא נראה מיותר בכלל! זה כמו להגיד -למה היא צריכה את אבן הכחמים? את חדר הסודות? את סיריוס? את הטורניר המשולש?- למה היא בכלל כתבה סדרה שלמה אם היא יכלה לכתוב:"הלורד וולדמורט רצה להרוג תינוק בן שנה בשם הארי פוטר. הלורד וולדמורט נעלם. הלורד וולדמורט חזר. ו....[אחד מהם ניצח]" זה בעצם ההסבר לזה שוולדמורט ניסה להרוג את הארי ממהתחלה.

00SONIA00

New member
אופס! התבלבלתי..זה היה אמור להיות

להודעה של למה רולינג הכניסה את הנבואה..

the ror

New member
למה שלא יזהו אותו?

לפחות רוב אוכלי המוות הם חברה שלמדו עם וולדמורט בהוגוורטס... והטעמים- להרוג את הארי אופציה נוספת להתחזקות וניסיון ליצור קשר ולברר על וולדמורט העתידי שקיים הם נראים לי טעמים מצויינים לחזור לחיים... במיוחד כשוולדמורט מחכה לתומך שיצור קשר איתו ויוכל לבצע את הקסם שמוזכר שוולדמורט לא היה יכטול לעשות במצבו(כסוג של רוח).

למעלה