אם הרב עובדיה היה ....

DrorArie

New member
בשביל מה אתה מבזה את עצמך

"כל חמור בור ושפמנון יודע שדבריו יצאו מהלב והוצאו מהקשרם" אם הם הוצאו מהקשרם איפה הוא שיתנצל שיבהיר?! שטויות, שום דבר לא מוצא מהקשרו כשאתה משדר בערוץ הלווין שלך וכשאתה מדבר ככה. בגלל שמישהו אמר את זה לפניו (הו וכמה הרבה לפניו) זה עושה את זה פחות הסתה? גם חיים חפר לא הראשון לדבר נגד המרוקאים, זה לא עושה את מה שהוא אמר פחות חמור. זה שחיים חפר הוציא החוצה מה שהרבה חושבים, זה כבר אתה המצאת, כי זה פשוט פרט שנוח לך להמציא.

a-s-inv

New member
אין לו מה להבהיר ולהתנצל

זה שמחפשים בכוונה לא להבינו או להבינו לא נכון והפוך זו בעיית הרוצים כן לא הבעייה שלו

DrorArie

New member
בשביל מה אתה מבזה את עצמך

"כל חמור בור ושפמנון יודע שדבריו יצאו מהלב והוצאו מהקשרם" אם הם הוצאו מהקשרם איפה הוא שיתנצל שיבהיר?! שטויות, שום דבר לא מוצא מהקשרו כשאתה משדר בערוץ הלווין שלך וכשאתה מדבר ככה. בגלל שמישהו אמר את זה לפניו (הו וכמה הרבה לפניו) זה עושה את זה פחות הסתה? גם חיים חפר לא הראשון לדבר נגד המרוקאים, זה לא עושה את מה שהוא אמר פחות חמור. זה שחיים חפר הוציא החוצה מה שהרבה חושבים, זה כבר אתה המצאת, כי זה פשוט פרט שנוח לך להמציא.

yariv~2

New member
"צריך להרוג את כל היהודים,

הם הורסים את העולם, ומנסים להשתלט עליו". "רק ציטטתי את היטלר". אמר לי הניאו נאצי "פנה אליו, לא אלי". עזוב ידידי, אין לי כוח (ולא מוח) להתדיין אתך יותר. שכלי קטן מדי, אתה יודע, יש כאלה שלא ניחנו בעודף אינטלגנציה כמותך.

a-s-inv

New member
לא ולא

עם הניאונאצי צודק או לא זה דיון בפני עצמו ואל תדייק מדבריי שום דבר אני עדיין מחפש הסתה לשמה בדברי הרב הנרדף הרודפים את מוצא פיו בשקיקה כל מוצ"ש, אני רק מקוה שאתה לא כמו כל הזאטוטים כאן שנושמים מהלינקים

פלסטיק

New member
אם חיים חפר היה....

פותח ת´פה על הספרדים אז מייד היה מנהיג שינוי מגנה אותם בטלויזיה למרות שחיים חפר איננו מנהיג שנוהים אחריו בציבור אלא משורר. אבל אם הרבבודיה פותח את הפה ופולט את קללותיו מייד עדר (איזו מילה מתאימה) מאמיניו היה משבח את חוכמתו ומחרה מחזיק אחריו. ובסוף העדר היה שולח נציגים לספר לנו מי צבוע.... (צבוע זו החיה שאחרי שבע שנים הופכת לנחש, נכון ASS?, בחיאת תן לנו איזה דבר חוכמה אנליטית בנידון)

כחלחל

New member
הרב אבוד-יה עשה גרוע מזה

אבל זה לא הפריע לעדת חסידיו השוטים להמשיך ולהָאָלִיל אותו. אין זה מצדיק את דבריו של חיים חפר שזכה לביקורת נרחבת, כולל ממפלגת שינוי ע"י טומי לפיד ואחרים, ועבדכם הנאמן מצטרף
אני גם מסכים עם טומי שמופלטה עדיפה על הבישול הפולני (רק שהפולניות לא יתנפלו עכשיו
)

Anne4

New member
בקשר למופלטה...

נכון שהמרוקאים הביאו את המופלטה... אבל האשכנזים הביאו את הגפילטע פיש! והידעתם כי גם המרוקאים אוכלים לפעמים גפילטע פיש? הם לקחו זאת מהאשכנזים!!!
אז מאז ששמעתי זאת, גם אני (אשכנזייה בעוונותי) חזרתי (קצת) לשורשים ולגפילטע
ולגבי חיים חפר - אז הוא אמר מה שאמר... אפשר לשים פס על הדברים שלו ולהמשיך הלאה. ומה - ספרדים לא אומרים דברים נגד אשכנזים? יש גם הרבה "נשמות טובות" מרוקאיות, ולא רק אשכנזיות. אז יאללה חברה´ - בו נרד מהסיפור ונתעסק בדברים חשובים יותר - ולמרוקאים / אשכנזים / חיים גורי וכולם - שלום.

Anne4

New member
סליחה - התכוונתי חיים חפר

(ומחיים גורי - סליחה).

BRKLY

New member
"הצדיק" דרעי אמר שכל האשכנזים../images/Emo25.gif

החרדיים נולדו עם שינאה בדם. לא עשו מזה סיפור .כי יש להם שכל להראות לכולם מי זה דרעי. אז הם גיחכו קלות .ועברו הלאה

BRKLY

New member
עובדיה לא דוגמא אין אדם שהוא לא ../images/Emo61.gif

קילל והשפיל הוא עויבר בוטל

למעלה