אם הרב עובדיה היה ....

a-s-inv

New member
אם הרב עובדיה היה ....

פותח ת"פה על האשכנזים איזה שירשורים לינקים וקבצים מתווספים היו מתעופפים כאן? השרת של תפוז היה כבר קורס מהקומץ הזעום והזועם של פורום שנוי(שין בקמץ עם נקודה שמאלית) דברי החפרן לא צרמו לכם? צבועים כבר אמרנו?

a-s-inv

New member
דווקא אני זוכר שהוא נמנה בין...

אנשי רוח חילונים כדוד גרוסמן אסא כשר ואבגדהוז יהושע

אשרת

New member
אז מה אם הוא נמנה עם אני רוח חילוני

זה לא אומר שאני מסכימה איתו. דבריו היו מאוד מיותרים מכוערים וצריך להחרים את פרס ישראל שהעניקו לו.

פה הבעיה!

הבעיה היה שאנחנו לא עושים כל מה שהם אומרים לנו. אנחנו לא עובדי אלילים כמו החרדים שהולכים בעיניים עצומות אחרי קמעות קברים ושאר השטויות של הרבנים הפופולסטיים.

אנדרי ז

New member
אתה לא מוותר לעולם

מסבירים לך שהאנשים האלה לא בהכרח מייצגים אותנו והם בטח שלא מנהיגים אותנו, אבל אתה שתבין דברים כאלה? נו באמת...

a-s-inv

New member
גם לומי טפיד חושב כך

הוא לא מייצג אותך? תגיד שלא אחרי שהראית נכונות סגידה לאדם השכם והערב בפורום הזה

DrorArie

New member
לא זה הצבוע

אלא אתה, שכביכול סובל מעיוות שמך ומראה כמה שזה לא נעים לך. בים בם ושכחת, המוסר שאתה מנסה להשריש בנו תקף רק לגבינו- ואתה מסלף שמות אחרים. לא רק שזה מיותר וילדותי זה גם מכניס סכסוכים אישיים במקום הויכוח, ומראה שאתה זה שמפחד מהעימות (כמו אנשים שלא חושבים פעמיים על לערוך קצת את השם שלי, כשאני כמעט היחיד פה שמזדהה בשם המלא- זה לא עושה אותם שום דבר חוץ מאנשים קצת יותר קטנים)

yariv~2

New member
בכל חור במדינה ביקרו את דבריו

לעומת זאת את דברי עובדיה, לא תמצא אף חרדי לרפואה שיגנה.

a-s-inv

New member
מה יש לגנות?

לחפש תמיד אפשר, לגנות? מה הוא אמר שראוי לגינוי? אולי ראוי להסבר, להבנה, אבל לגינוי?

yariv~2

New member
רוצה ציטוטים?

דברים שאמר כנגד אשכנזים? חילונים? ערבים? נוצרים? על מי הוא לא שפך את מנת ה.. שלו?

a-s-inv

New member
תתבייש

על ערבים ונוצרים? זו הבעיה שלך? שהוא דיבר על המחבלים כולם תקפו אותו וראה פלא ערביי ישראל אוטוטו בעין הכוונת שלנו חילוניים? אשמח לקבל ציטוט דמוי דבריו של חפר, כן לעבודה רק בלי משחקים ידידי ובלי פרשנויות.

yariv~2

New member
התבטאויות גזעניות כנגד

ערבים ונוצרים בהחלט מהווים אצלי בעיה. אשלוף כמה התבטאויות. כנגד הנשים הרפורמיות: "לכרוך אותן בטלית ולקבור אותן". כנגד נשים חילוניות: "נשים שאינן טובלות במקווה יולדות רוצחים". או "חמור טוב יותר". התבטאותו האומללה כלפי הנספים בשואה (אין צורך שאצטט, נכון?) ועוד.. ועוד..

a-s-inv

New member
חלשלוש שכמותך

גיחי גיחי , אז גם הוא דיבר נגד ניצולי שואה? חמודי, מה קרה לרמת החשיבה שלך? כל חמור בור ושפמנון יודע שדבריו יצאו מהלב ו"הוצאו" מהקשרם" מהשינאה אליו יצא השד הזה שמייחל למצוא די מחסורו כדי לספק את חסידיו החילוניים נטולי הסיפוק שחייבים משהו להיתפס בו להביאם לידי סיפוק, ועדיין, האם זו הסתה? אל תחטאו באדם יריב, אל תחטאו. לגבי החמור, אתה מתחיל להפגין בערות וחבל לי עליך, אני מתחיל לחשוד שאתה האל אס די ההוא, דבריו לגבי החמור הם דברי הגמרא בפסחים דף קי"א ולא ניכנס לביאור העניין עכשיו ולאימותו כי הרי תמיד תתווכח, אבל...היכן ההסתה? איפה ההבנה האמיתית בדבריו? האם באמת אתה חושב שהוא הסית נגד הנשים כי הוא שונא אותן? גיחי גיחי. אימרתו לגבי נשים שאינן טובלות...זה מדרש חכמים וגם כאן תתווכח לא איתו אלא עם בעל האימרה הקדום, והסתה? היתה כאן? תאכלו את האוכל שבישלתם חיים חפר הוציא החוצה מה שהרבה חושבים, ביניהם טפיד פליצקי ופולז

למעלה