אם המושבות החדשה

kikush4

New member
אם המושבות החדשה

אנו זוג צעיר עם תינוק מתוק בן 6 חודשים. חשבנו לעבור מת"א לאם המושבות החדשה. אשמח מאד אם תענו לי לכמה שאלות: 1. יש שמועה שהשכונה נבנתה על אדמות ספוגות רעל (םעם היו שם מפעלים). יש בסיס לשמועות האלה? 2.יש בשכונה סופרים זולים או שכמו בת"א על 2.5 פריטים משלמים 100 ש"ח
? 3.יש משפחתונים טובים? מחירי משפתונים. 4. עניין הנגישות... חווה 2 רכבים או שאין בעיה עם תחבורה ציבורית? 5. טיפת חלב, קופ"ח? 6. יש בתי קפה, חנויות ספרים,קרבה לקניון, תודה רבה

ברוכים הבאים

1. לא שמעתי על זה, ולמיטב זכרוני את האיזור זה היה בעבר פרדסים ולא מפעלים. 2. לא מכירה את החנויות בשכונה, אני יודעת שהיה סופר די זול והוא נסגר, לא יודעת מה פותחים במקום 3. על זה יענו לך תושבי השכונה עם ילדים קטנים, לא יודעת. 4. אני חושבת שתלוי באיזה חלק של השכונה 5. יש קופות חולים באם המושבות הותיקה יותר 6. די קרוב לקניון

אם המושבות

אם המושבות הייתה בעבר פרדסים עד אין סוף. בלי שום מפעלים. כן בונים עכשיו שכונות על אדמה שהיו בה בעבר מפעלים, אך זו לא אם המושבות, ואין קשר בין במפעלים לרעלים. בעבר כל האיזור של הכונות החדשות בפ"ת היו מפעלים/ פרדסים. זו הייתה פתח תקווה. אבל לא רעלים. הסופר באם המושבות לא כ"כ זול- מגה בעיר אני חושבת. אבל אם יש לכם רכב אז אפשר להגיע לחצי חינם, מגה בול ושופרסל בסגולה שבד"כ יש שם מבצעים. הקניון גם לא רחוק. יש אליו הרבה תחבורה ציבורית, בערב כשנעים אפשר אפילו ברגל, ואם יש אוטו זה אמור לקחת 5 דקות, אבל אנחנו מדברים על השכונה הכי צפופה בעיר אז צריך לקחת את זה בערבון מוגבל. בתי קפה זה הדבר האחרון שחסר בפ"ת...

FreakOfNature

New member
מגה בעיר של אם המושבות

נסגר, נגמר להם החוזה. חצי חינם הולכים לפתוח שם סניפון במקום מגה בעיר. ובאם המושבות החדשה גם אמור לקום מרכז מסחרי, אני לא יודע באיזה שלב של הקמה הם נמצאים שם.

cdcd1

New member
אם המושבות החדשה

1. לא יודע 2. אין בשכונה סופרים, יש סופר כמעט חינם על גבול השכונה ובמרחק נסיעה יש סופרים זולים כמו יד יצחק, שופרסל דיל וחביב. 3. בשכונה אין בתים פרטיים כך שיש מעט משפחתונים בדירות בקומות. 4. אין כמעט תחבורה ציבורית בשכונה, תחנת הרכבת קרית אריה קרובה. 5. אין טיפת חלב, אין קופת חולים, יש קופ"ח במרכז המסחרי אם המושבות לא רחוק. 6. השכונה כוללת אך ורק בתי מגורים, ומבנים זמניים, אין בתי קפה וחנויות ולא יהיו בקרוב, השכונה במרחק הליכה (תלוי מאיפה) מהמרכז המסחרי אם המושבות ומרחק נסיעה קצר מקניון אבנת פ" מול בילינסון. יש בשכונה קבוצת פעילים או ועד שמנסים לקדם את נושאי פיתוח השכונה ומספר נחשים המחבלים בפעילותם. ככלל למרות הנחשים הרמה הסוציו אקונומית בשכונה גבוהה מאוד, יש לפתור את המחסור במבני חינוך , שטחים מסחריים, שרותים לילדים ולתושבים ומגרשי ספורט, או אז זו תהיה רמת אביב ג של פתח תקווה.

uzi666

New member
לא יודע אם מישהו מהעונים גר בשכונה

אבל בYNET יש לכם פורום שכולו פ"ת (אבל בעיקר אם המושבות) 1. לגבי רעלים לא שמעתי את השמועה ולא ידוע באיזור היו פרדסים, היכן שהיה מפעל עומד לקום בנין משרדים - עפ"י התכנון. 2. יש בשכונה סופר כמעט חינם וחצי חינם עומד להפתח בעתיד הקרוב , במרחק נסיעה קצרה יש את יינות ביתן וכל האחרים שכבר הוזכרו. 3. יש משפחתונים שהרישום אליהם צריך להעשות בזמן ההריון, אך יש גם גנים מגיל 3 חודשים ומעלה מחיר מ2100 - 2700 ש"ח. 4. סיפור הנגישות הוא בעייתי - השכונה הוקמה ללא תחבורה ציבורים (כך נמכרה) שהסתבר לקונים שבעצם הם צריכים תחבורה ציבורית החלו ליצור מס' קווים הפועלים בשעות מסויימות לבדיקתכם : 44,46,53,38 ויש את רכבת 2 דקות מהשכונה. 5. קופת החולים יש טיפת חלב יש ברחוב ראשל"צ (בשכונה הותיקה) וגם במרכז המסחרי יש . 6. כל מה שרשמתם יש , קניון אבנת מתאים בהליכה אם אתם מטיבי לכת, תחבורה לא משהו, ברכב בכיף בהצלחה 7. יש לכם גם את מכללת העיר (לימודים לתואר ראשון ושני)

למעלה