אם היית פה לידי..

אם היית פה לידי..

אם היית פה לידי.. נוגע אל צוארך שפתיים נפגשות לדבר אותה שפה. אוהב אותך בשקט בלהט בתשוקה טיולי יד על ירך אגן שדלתו תפתח. אהבה תצא אל דרך מפזרת את עצמה וגלים של עונג יתנפצו בתאווה

אם היית פה לידי...

הייתי מביטה לך בעיניים עם הכחול העמוק שלי הייתי מלטפת לך את הידיים שבו בזמן לוטפות את כולי הייתי חובקת אותך בחוזקה לוהטת בגלים סוערים הייתי מנשקת אותך בתשוקה ועוד המון דברים אחרים

אם היית פה לידי..

סורק את שיערות ראשך מתחכך סתם בגבך נושק אל לחי, מרפרף עוטף שדיים ומחייך נרגע מריח גופך רק להיות קצת לידך

עומדים על חוף הים...

עומדים על חוף הים מביטים לים כחול וסוער אתה מחבק אותי מאחור נושק לעורפי המבושם והרוח מבדרת שערותיי שמלטפות את פניך ברכות מרגישה אותך נושם נושם כך לאט את כולי וגבי שאליך מופנה חש את לבך הפועם וגלים של תשוקה שעוברים בין שנינו מגמדים את גלי הים

הלב שמתרחב לך

הלב שמתרחב לך בכפות ידיי השיער שמתבדר לו על פניי. רחש הים נושק אל רגליים שמש לוטפת מנצנצת את המים עוצם עיניים נושם ריחך לעצור את הרגע לזכור מבטך

ובעודי.....

ובעודי חבוקה בזרועותיך מסתובבת לראות את פניך בלי להשתחרר מהחיבוק האוהב בלי לפרום את חוטי הלב מביטה אל תוך עיניך שבהן רואה כמיהה רכה מלטפת בידיי את שפתיך וגומעת אותן בנשיקה

נשיקה

פגישת שפתיים לא נמנעת מלהיטות את האוירה לשון נופלת על לשון מצמיד אותך אלי כל הגעגוע הרצון להתראות ונשיקה אחת אוהבת שמשחררת את הכל ועיניים רעבות שמביטות

שפתיים...

שפתיים שמרפרפות לאיטן נוגעות לא נוגעות בתחילה טועמות את טעם הכיסופים ממתנות רגעים מכושפים לשון שלוקקת שפתיים מרמזות על בואה של תאווה לשון שטועמת לשון מכריזות על אותה אהבה חיבוק רך שהופך לחזק אתה עוטף אותי בלהט נשיקה שהולכת ונסערת נשמתך בנשמתי כך חוברת

שמים1

New member
אם היית פה לידי ../images/Emo79.gif

הייתי נושקת לעיניך מפזרת עליך נשיקות קטנות נפגשת עם שפתיך ומזמרת איתן זמירות אהבה.. מנגנת מנגינות עדינות בתווים ענוגים על גופך מתנפצת אליך בגלים של תאווה.. אם היית פה לידי....

דמעה של אושר

דימעה של אושר על לחי ורודה יד מלטפת לב אומר שירה עכשיו את פה ואני נוגע אוהב קטיפת עורך מתענג על חום גופך בואי בשבילי האהבה נטייל אל השיאים נתרגם האהבה לעונג עילאי

שמים1

New member
לחישות שקטות ../images/Emo79.gif

אוהב שאת נוגעת בנגיעות קטנות ובי משחררת ים של צמרמורות בלחישות שקטות את שרה אהבה אוהב שאת נוגעת בלהט ותשוקה יודע איך לגעת בכל אותן תווים לראות אותך מתפרקת לרסיסים קטנים אוהב שאת צועקת בלהט התשוקה אוהב אותך יוקדת שרה אהבה.....

מילים נבוכות

מילים נבוכות מהססות מנסות להסביר לתאר הרגשת החיבוק שלנו זה היה...כמו...אוך. להרגיש את לבך פועם בי,הולם לחוש את גופך לכל אורכו נוגע.. יד גולשת על שיערך ופיסגת עולם מתרחקת שם למטה חיוך טפשי על שפתי.

שמים1

New member
מילים נבוכות ../images/Emo79.gif

תמיד מסתבכת עם המילים אבל עיני תמיד מדברות אליך שרות לך את אהבתי החיבוק שלי מספר לך על געגועי מרגיש את ליבי פועם לקראתך בקצב עדין וידי מלטפת את נשמתך הרוחשת וכולי אומרת לך אהבה.. תמיד מסתבכת עם המילים אתה תמיד קורא אותי בין החיוכים המבטים הליטוף הנשיקה ששולחת אליך בשקט ובערגה.

שמים1

New member
בטח שאפשר......./images/Emo140.gif

ואני יודעת שאתה כותב יפה...

למעלה