אם היית פה לידי.. נוגע אל צוארך שפתיים נפגשות לדבר אותה שפה. אוהב אותך בשקט בלהט בתשוקה טיולי יד על ירך אגן שדלתו תפתח. אהבה תצא אל דרך מפזרת את עצמה וגלים של עונג יתנפצו בתאווה
הייתי מביטה לך בעיניים עם הכחול העמוק שלי הייתי מלטפת לך את הידיים שבו בזמן לוטפות את כולי הייתי חובקת אותך בחוזקה לוהטת בגלים סוערים הייתי מנשקת אותך בתשוקה ועוד המון דברים אחרים
עומדים על חוף הים מביטים לים כחול וסוער אתה מחבק אותי מאחור נושק לעורפי המבושם והרוח מבדרת שערותיי שמלטפות את פניך ברכות מרגישה אותך נושם נושם כך לאט את כולי וגבי שאליך מופנה חש את לבך הפועם וגלים של תשוקה שעוברים בין שנינו מגמדים את גלי הים
ובעודי חבוקה בזרועותיך מסתובבת לראות את פניך בלי להשתחרר מהחיבוק האוהב בלי לפרום את חוטי הלב מביטה אל תוך עיניך שבהן רואה כמיהה רכה מלטפת בידיי את שפתיך וגומעת אותן בנשיקה
פגישת שפתיים לא נמנעת מלהיטות את האוירה לשון נופלת על לשון מצמיד אותך אלי כל הגעגוע הרצון להתראות ונשיקה אחת אוהבת שמשחררת את הכל ועיניים רעבות שמביטות
שפתיים שמרפרפות לאיטן נוגעות לא נוגעות בתחילה טועמות את טעם הכיסופים ממתנות רגעים מכושפים לשון שלוקקת שפתיים מרמזות על בואה של תאווה לשון שטועמת לשון מכריזות על אותה אהבה חיבוק רך שהופך לחזק אתה עוטף אותי בלהט נשיקה שהולכת ונסערת נשמתך בנשמתי כך חוברת
הייתי נושקת לעיניך מפזרת עליך נשיקות קטנות נפגשת עם שפתיך ומזמרת איתן זמירות אהבה.. מנגנת מנגינות עדינות בתווים ענוגים על גופך מתנפצת אליך בגלים של תאווה.. אם היית פה לידי....
דימעה של אושר על לחי ורודה יד מלטפת לב אומר שירה עכשיו את פה ואני נוגע אוהב קטיפת עורך מתענג על חום גופך בואי בשבילי האהבה נטייל אל השיאים נתרגם האהבה לעונג עילאי
אוהב שאת נוגעת בנגיעות קטנות ובי משחררת ים של צמרמורות בלחישות שקטות את שרה אהבה אוהב שאת נוגעת בלהט ותשוקה יודע איך לגעת בכל אותן תווים לראות אותך מתפרקת לרסיסים קטנים אוהב שאת צועקת בלהט התשוקה אוהב אותך יוקדת שרה אהבה.....
מילים נבוכות מהססות מנסות להסביר לתאר הרגשת החיבוק שלנו זה היה...כמו...אוך. להרגיש את לבך פועם בי,הולם לחוש את גופך לכל אורכו נוגע.. יד גולשת על שיערך ופיסגת עולם מתרחקת שם למטה חיוך טפשי על שפתי.
תמיד מסתבכת עם המילים אבל עיני תמיד מדברות אליך שרות לך את אהבתי החיבוק שלי מספר לך על געגועי מרגיש את ליבי פועם לקראתך בקצב עדין וידי מלטפת את נשמתך הרוחשת וכולי אומרת לך אהבה.. תמיד מסתבכת עם המילים אתה תמיד קורא אותי בין החיוכים המבטים הליטוף הנשיקה ששולחת אליך בשקט ובערגה.