8
1. אם היית חיה, איזו חיה היית?תנשמת 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית?אוכל סיני 3. אם היית טעם, איזה טעם היית?מתוק מריר 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית?מרצדס או שברולט 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית?היום בו המציאו את הפלזמה או הלוויה של הנסיכה דיאנה 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית?שלג 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית?קזחסטן 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית?תירס גמדי 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך?נחמה 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך?ליאלוש'
11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך?XD בשר! 12. אם היית שיר, איזה שיר היית?שיר אהבה ישן 13. אם היית דגל, איזה דגל היית?דגל ישראל או ברזיל 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית?בטח פו הדב או משו 15. אם היית חג, איזה חג היית?הייתי ממציאה חג משלי, חג המסכות 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב?דץ ודצה 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית?ישראלית 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית?ערוץ 2, תוססת
19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית?גרין דיי או מוניקה סקס 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית?הייתי נשארת כמו שאני
1. אם היית חיה, איזו חיה היית?תנשמת 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית?אוכל סיני 3. אם היית טעם, איזה טעם היית?מתוק מריר 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית?מרצדס או שברולט 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית?היום בו המציאו את הפלזמה או הלוויה של הנסיכה דיאנה 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית?שלג 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית?קזחסטן 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית?תירס גמדי 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך?נחמה 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך?ליאלוש'