"אם היית.." משו חמוד^^

nitzangro2

New member
"אם היית.." משו חמוד^^

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? 15. אם היית חג, איזה חג היית? 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית?

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifשאלות קשות שאני לא אוהבת אבל אין משהו אח

ר לעשות. 1. אם היית חיה, איזו חיה היית? אמ..
2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? ^^ 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? מלוח? 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? לא יודעת
5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? לא יודעת
6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? אבל אני לא תופעת טבע, נכון?! 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? נראה לי ישראל. 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? שעועית? מה אני יודעת, אוף... 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? הכינה קרן? 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? אשלי 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? לא יודעת
12. אם היית שיר, איזה שיר היית? משהו של יוני בלוך.. 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) מה הבעיה בדגל הגאווה?
14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? פיטר פן 15. אם היית חג, איזה חג היית? פורים אולי 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? לא מכירה את הזוג השני :S 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? לא יודעתתת 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית?
19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? אוף.. 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? לא יודעת!!!!!!!~@~!#@!

Beyond Perfect

New member
מממממ

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? הכלבה שלי 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? שניצל 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? מתוק 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? פיג'ו 407 שחורה 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? וואי לא יודעת... 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? חייזר? 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? פיליפינים 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? תירס מתוק 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? יולי הכינה 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? מירית 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? ירקות (?) 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? creed - one last breath 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) דגל לבן 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? היפה והחיה 15. אם היית חג, איזה חג היית? סוכות 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? דצים 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? כפולה 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? הילדים 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? creed 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? אבאמא בחרו בשבילי וזה טוב לי - רוסיה!!!

Damn Regret

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? נחש 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? גבינת עזים? 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? מתוק 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? לימוזינה 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? כיבוש האימפריה הרומית בשנת 1644 בעזרת אולימס א.ד. חח סתם, איןלי מושג. 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? צונאמי 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? ני-יורק. 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית?של תירס 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך?נחמ 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך?אני אגיד שם, ולמישהי פה יהיה את השם אז והיא תעלב, נו עזבו
11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך?בשר? 12. אם היית שיר, איזה שיר היית?רוק רגוע. 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) של ישראל? 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? אלאדין 15. אם היית חג, איזה חג היית? פסח 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב?ברור.. דץודצה? 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית?אזרחות כלשהי, אנאערף? 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית?ביפ 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית?חח איןלי שמץ 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית?מרוקאי?

אם הייתי../images/Emo3.gif

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? דולפין 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? פסטה 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? מתוק 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? הונדה? 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? הכניסה לא"י
6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? שלג 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? ארה"ב 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? זייתים 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? נחמה2 XB 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? פקצושXB 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? חחחחח הומממ בשר ואורז? 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? לע דעת משו באנגלית זה בטוח 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) חחחחחחחחחXBBBBBB הומממ דגל חצי וורוד חצי שחור <אין כזה נכון?> ^_^ 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? אוי .. הכול חח 15. אם היית חג, איזה חג היית? חנוכה .. וכריסמס .. כאילו זה חג יפה למרות שלא שלנו .. 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? מיי גאדXB הומ אפחד? חחח טוב נו דצה .. בלי דץXB 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? אזרחות אמריקאית
18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? 2 או הוט 3 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? ניקלבאק!! 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? שוודית
כי כל השוודיות יפות

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif

1. אם היית חיה, איזו חיה היית?נחש,כלב 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית?פרמזן XD סתם,לאדעת 3. אם היית טעם, איזה טעם היית?לא יודעת 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית?טויוטה~! תמיד רציתי כזאתי כמו שיש לסבא
5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? הו לא יודעת 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית?גשם 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? ישראלD: 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית?טונה
9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך?נחמה?XD 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך?לאדעת,סטיגמות זה רע 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך?איכ, הייתי בלי מילוי 12. אם היית שיר, איזה שיר היית?בזמן האחרון THE PRETENDER, אבל יש עוד מלא >< 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה)צהוב?
14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית?פיטרפןן 15. אם היית חג, איזה חג היית?חנוכה 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב?בלעכס 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? לאדעת 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? VH1/ניק/2 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? פאק לא יודעת. מלא>< 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית?לא יודעת

לו הייתי...

אם היית חיה, איזו חיה היית? ציפור
אם היית אוכל, איזה אוכל היית? עוגה
אם היית טעם, איזה טעם היית? מתוק
אם היית מכונית, איזו מכונית היית? פורשה
אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? ראנסנס
אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? הוריקן
אם היית מדינה איזו מדינה היית? ארצות הברית
אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? פטריות
אם היית כינה, איך היו קוראים לך? נחמה
אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? פאקצה
אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? פטריות
אם היית שיר, איזה שיר היית? שיר ישראלי
אם היית דגל, איזה דגל היית? ישראל
אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? שרק
אם היית חג, איזה חג היית? פסח
אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? דץ ודצה
אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? אזרחות ישראלית
אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? ערוץ המדע
אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? בקסטריט בויז
אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? גרוזינית

לו הייתי רוטשילד.. ../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? נממ וואי לא יודעת. פינגווין?
או חתול או דולפין או ציפור ס.ס 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? טופוD:: 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? מתוק 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? אני יודעת? נו כזה המכונית הזאת. 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? קום מדינת ישראל! היא מדינת ישראל! 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? הוריקן 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? ישראל שלי יפה וגם פורחת 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? פיטריות או תירס גמדי~ 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? שי הכינה החמודה 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? שי הפאקצה החמודה. 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? בשר 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? וואלללה שאלה קשה. משו של דה יוזד פור שור. אולי נויס אנד קיסס כי מה לעשות זה נוסטלגיות. 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) דגל הגאווה
14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? מולאן 15. אם היית חג, איזה חג היית? חנוכה חג יפה כל כך 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? O: 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? נממ 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? איכס טלוויזיה! 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? להקת בנים מגניבה~ 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? מאיפה לייייי?

=] ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? חתול נראה לי 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? אמממ פסטה? 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? חמוץ-מתוק 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? חיפושית נראה לי חח 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? אמממ לאדעת חחח 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? סופה 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? קליפורניה 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? חלב מתוק מרוכז חחח 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? נחמה? 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? שם פקאצי כזה... שירלי או משו חחח 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? משהו שהוא לא בשרי.. חח תפוח אדמה או משו 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? זה כל הזמן משתנה, אבל כרגע נראה לי marilyn manson- coma white 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) חחח אבל באמת שהייתי דגל הגאווה... 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? עליסה =] 15. אם היית חג, איזה חג היית? הלוואין 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? דץ ודצה חח 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? ישראלית? חח מאיפה לי 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? ביפ 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? היי פייב חחח 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? לאדעת חח מה אכפת לי..

einkid

New member
נחמד..

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? סוס.. 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? תרד.. משו מגעיל כדי שלא יאכלו אותי
3. אם היית טעם, איזה טעם היית? מתוק.. 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? חיפושית
5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? לא יודעת.. 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? טורנדו..? 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? ישראל.. יש אקשן
חח סתם.. 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? מי רוצה להיות קופסת שימורים?
9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? נחמה! 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? שיר 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? לא יודעת.. שונאת קובה!!! 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? משו יפה כזה.. ושמח 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) אממ.. 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? מלך האריות 15. אם היית חג, איזה חג היית? פורים 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? אייייייכככככככ לא. 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? ישראלית ברור.. 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? ערוץ הילדים.. ("המקום האמיתי..., כדור פורח.." אחלה שיר!") 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? בקסטריטבויז 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? ספרדית.. הכי מצחיקים אלה

סוויט

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? חתול! או סוס :} 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? סושי D: 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? חמוץ-מתוק 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? טויוטה-יאריס D: 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? אוי! אני רוצה להיות סוס טרויאני! 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? התפרצות הר-געש 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? ישראל 3> 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? תירס גמדי ^___^ 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? מירי ם_O 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? "שירוש ה... לייק סואו מושי מושלמתתת!@#" 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? ירקות ^^ 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? Alanis Morissette - Bitch 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) אין לי מושג :} 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? היפה והחיה. 15. אם היית חג, איזה חג היית? פורים :} 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? הייתי מעדיפה למות. 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? ארמממ... 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? ערוץ אנימה XD 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? איכ. 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? משהו... ^^

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהנהנה

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? פינגווין 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? אממ המבורגר XD
3. אם היית טעם, איזה טעם היית? אממ מלוח 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? שברולט
5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? לא יודעע 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? צונאמי 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? קנדה
8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? תירס 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? נחמה XDDDDDDDDDDD 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? שולמית XDD 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? בשר 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? השירים של מיי כמיקל 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה)- XDDD אממממ לא יודע 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? אמ לא יודע 15. אם היית חג, איזה חג היית? פורים XD סתאם כי זה חג ממש כיפי 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? אפחד 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? אירופאית 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? הערוץ הרוסי XD [אני לא רוסי ..] 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? מיי כמיקלללללללללללללללללללללללללללללללללל 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? לא יודע

shaharrr53

New member
אם הייתי...

1. אם היית חיה, איזו חיה היית?ציפור^^ 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית?ספגטי?
3. אם היית טעם, איזה טעם היית?מתוק 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית?לא יודע 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית?יציאת מצריים 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית?לא יודע 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית?קליפורניה!! 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית?תירס
9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך?שחר
10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך?חחחחחחחחחח,קארין 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך?בשר 12. אם היית שיר, איזה שיר היית?אפיק 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה)חחחחחחח,ישראל 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית?לא יודע 15. אם היית חג, איזה חג היית?ל"ג בעומר D:: 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב?עדיף אהרון ויבגני |: 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית?קליפורניקית?
18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית?VH1
19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית?רד הוט D: 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית?שראלי

Rain must fall

New member
להלה ../images/Emo112.gif

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? דולפין. 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? ברוקולי. אף אחד לא היה אוכל אותי P: 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? מלוח. 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? לא יודעת. 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? המ. S: 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? רעידת אדמה. 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? אנגליה. 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? תירס.. 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? נחמה XD 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? לא יודעת. 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? איזה מילויים יש לקובה? D: חח בחיים לא אכלתי את זה. 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? I'm going slightly mad - Queen כל כך אני XD 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) ישראל. 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? מלך האריות. 15. אם היית חג, איזה חג היית? פורים. 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? דץ ודצה רק בגלל שאני לא יודעת מי השניים. 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? פולנית XD 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? 22. 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? קווין!
20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? אשכנזיה D: פולניה D:

דנטל

New member
עשיתי את זה, או משהו דומה, לא מזמן

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? חתול 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? סטייק לבן 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? חריף 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? פורשה 5. אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? יסוד תל אביב 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? טורנדו 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? ישראל 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? לבבות דקל 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? דנה 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? דנה 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? בשר 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? Evil Dick - Body Count 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? ישראל 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? שודדי הקאריביים 15. אם היית חג, איזה חג היית? הלווין 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? שלומית ויבגני 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? ישראלית 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? אגו 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? פייב 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? רומניה

STU XD

New member
שיעמוםמוםמום

1. אם היית חיה, איזו חיה היית?אריה/נמר.. ואם הולכים בקטן אז חתול חח 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית?המבורגר עסיסי נוטף שומן 3. אם היית טעם, איזה טעם היית?חמוץ 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית?חיפושית 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית?מלחמת העולם השנייה? חח 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית?שיטפון 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית?ג'מייקה. 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית?אננס. 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך?סטו. 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך?שניקווה. הייתי פקאצה כושית 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך?משהו ממש הזוי 12. אם היית שיר, איזה שיר היית?משו רגאי קופצני 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה)אדום-צהוב-ירוק 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית?אלאדין 15. אם היית חג, איזה חג היית?פורים 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב?אף אחד. 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית?הולנדית כמובן. 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית?אגו 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית?אן סינק 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית?במקום חצי הולנדית , אז הולנדית שלמה ..

shaharrr53

New member
זה איכשהוא קשור לשנות ה-70?

ראיתי היום איזה פרק והם הזכירו את השאלות האלה...אז חשבתי.

../images/Emo191.gif אי ויל בי יור גרדיאן אנג'ל.

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? דולפין:] 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? הכי מגעיל, ככה לא יאכלו אותי D: 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? מלוח 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? אלפא רומיאו
5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? המהפכה הצרפתית.
. 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? אסון XD 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? ברזילל קרנבללל D: 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? של תירס
9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? חימנה [כמו הפוק הזאת מקטנטנותXD] 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? חימה XD 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? מילוי אכיל.
12. אם היית שיר, איזה שיר היית? ווט סנד
13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) הגאווה
[סתם כדי לעצבן אותךP:] 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? מוגלי[כי בגירה סקס.] 15. אם היית חג, איזה חג היית? פורים
16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? יבגני ודצה P: 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? . 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? הופ
19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? היי-פייב
. 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? .

anna the best

New member
../images/Emo105.gif עונה- נה- נה

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? פינגווין
2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? קרמבו
3. אם היית טעם, איזה טעם היית? חמוץ
4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? חיפושית
5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? הייתי שנת 1789, כשהרסו את הבסטיליה (תחילת המהפכה הצרפתית)
6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? הר געש מתפרץ
7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? ברור שישראל!
8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? טונה XD
9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? כינה?! אמממ.... דבורה.
10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? מושימושי מושי מושמושית!!!!!11111!@#@$@#%
11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? סלק
(דמיינו שהתות הוא סלק). זה המילוי היחיד שאני יודעת שאפשר לשים בקובה. 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? שיר להלוויה
13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה): דגל... גדל ישראל?
14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? פיטר פן
15. אם היית חג, איזה חג היית? פורים
או חנוכה
16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? אף אחד מהם.
17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? אין לי מושג.....
18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? ערוץ 10
19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? שום להקת בנים!
20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? כמו שאני עכשו? (רוסייה)

avocumber

New member
תשובותיי:

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? צב 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? פיתה עם טחינה גולמית ושוקולד. 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? אני מניחה שמתוק. 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? חיפושית. 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? הממ... איזה הסכם שלום שולי, כנראה. 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? טפטוף נחשב? 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? אולי מלי. 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? מלפפונים בחומץ. 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? לא היו קוראים לי, הייתי באה לבד (מעניין אם עוד מישהו ענה ככה). 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? "הי, את, עם החולצה הורודה..." 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? דומה לאגרול, רק עם פחות נבטים ויותר כרוב וגזר. 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? "הייתי הילד הכי קטן בכתה..." 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) נפאל. 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? צ'י, לא זוכרת סרטים של דיסני עכשיו. 15. אם היית חג, איזה חג היית? נראה לי שפורים. 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? דץ ודצה, יותר קטעים. 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? אזרחות מלית, איי גס. 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? ערוץ הילדים הישן. 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? להקה עם בנים לא יפים במיוחד, עם שיער ארוך ולא עם המוני מעריצות נלהבות. 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? למה לשנות? מה המשמעות של זה?. היה קשה, אבל כיף. אחלה סקר/שאלון.

למעלה